»TV Tablå idag » Just nu Hela dagen Kompakt | Alla kanaler Mina kanaler | Uppdatera automatiskt | Välj kanaler
  • CNN tv tablå, Tisdag 2018-11-13
     06:00 CNN newsroom (with World sport)
    News coverage. A roundup of the latest news and global events, followed by the latest in sporting news. (60min)
     07:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (210min)
     10:30 African voices
    Interview show. Musical Expressions. Performers from South Africa, Tunisia and Ghana use music to express their personalities and passions. Del 465. (30min)
     11:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     11:30 Building bridges
    Countries from Vietnam to Kenya hope to pave the way for successful industrialization by building bridges with Japan. (30min)
     12:00 New day
    News coverage. Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories. (60min)
     13:00 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     13:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     14:00 News stream (with World Sport)
    News coverage. Hosted by Kristie Lu Stout, News Stream is an hour-long news program broadcast from CNNs studio in Hong Kong. Programledare: Kristie Lu Stout. (60min)
     15:00 First move with Julia Chatterley
    Financial news show. A look at the big stories developing as the U.S. markets open, anchored from the floor of the NYSE. Programledare: Julia Chatterley. (60min)
     16:00 Connect the world with Becky Anderson
    News show. Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi. Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world. Programledare: Becky Anderson. (60min)
     17:00 International desk (with World Sport)
    News coverage. Live from CNNs headquarters in Atlanta, International Desk offers an in-depth look at major news headlines with key interviews and CNN reports. (60min, 0:04 kvar)
     18:00 The express
    Financial news show. Richard Quest offers a quick-fire briefing on the latest market movements and business stories. From around the world with the help of Julia Chatterley and our business correspondents. Programledare: Richard Quest. (30min, 0:04 till start)
     18:30 Building bridges
    Countries from Vietnam to Kenya hope to pave the way for successful industrialization by building bridges with Japan. (30min, 0:34 till start)
     19:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min, 1:04 till start)
     20:00 Hala Gorani tonight
    News coverage. Hala Gorani breaks down the days news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important. Programledare: Hala Gorani. (60min, 2:04 till start)
     21:00 Quest means business
    Financial news show. Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world. A nightly wealth check. Programledare: Richard Quest. (60min, 3:04 till start)
     22:00 The lead with Jake Tapper
    Financial news show. Jake Tapper covers all the days top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture. Programledare: Jake Tapper. (60min, 4:04 till start)
     23:00 CNN today
    News coverage. Anchored by Amara Walker and Michael Holmes in Atlanta, CNN Today covers news and business headlines from Asia and around the world. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (30min, 5:04 till start)
     23:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.
     00:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min, 6:04 till start)
     01:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min, 7:04 till start)
     02:00 Anderson Cooper 360
    News show. Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news. Programledare: Anderson Cooper. (60min, 8:04 till start)
     03:00 Cuomo prime time
    News show. Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world. Programledare: Chris Cuomo. (60min, 9:04 till start)
     04:00 CNN tonight with Don Lemon
    News show. A live hour of the days biggest stories brought to you by host Don Lemon. Programledare: Don Lemon. (60min, 10:04 till start)
  • CNN tv tablå, Onsdag 2018-11-14
     05:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     06:00 CNN newsroom (with World sport)
    News coverage. A roundup of the latest news and global events, followed by the latest in sporting news. (60min)
     07:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (210min)
     10:30 TBD
    Programming to be determined. (30min)
     11:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     11:30 Inside the Middle East
    News magazine programme featuring reports on the economic, social and cultural issues that face the Middle Eastern region. (30min)
     12:00 New day
    News coverage. Chris Cuomo and Alisyn Camerota bring you the latest news, weather and high interest stories to start your day. Programledare: Alisyn Camerota, Chris Cuomo. (60min)
     13:00 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     13:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     14:00 News stream (with World Sport)
    News coverage. Hosted by Kristie Lu Stout, News Stream is an hour-long news program broadcast from CNNs studio in Hong Kong. Programledare: Kristie Lu Stout. (60min)
     15:00 First move with Julia Chatterley
    Financial news show. A look at the big stories developing as the U.S. markets open, anchored from the floor of the NYSE. Programledare: Julia Chatterley. (60min)
     16:00 Connect the world with Becky Anderson
    News show. Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi. Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world. Programledare: Becky Anderson. (60min)
     17:00 International desk (with World Sport)
    News coverage. Live from CNNs headquarters in Atlanta, International Desk offers an in-depth look at major news headlines with key interviews and CNN reports. (60min)
     18:00 The express
    Financial news show. Richard Quest offers a quick-fire briefing on the latest market movements and business stories. From around the world with the help of Julia Chatterley and our business correspondents. Programledare: Richard Quest. (30min)
     18:30 Inside the Middle East
    News magazine programme featuring reports on the economic, social and cultural issues that face the Middle Eastern region. (30min)
     19:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     20:00 Hala Gorani tonight
    News coverage. Hala Gorani breaks down the days news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important. Programledare: Hala Gorani. (60min)
     21:00 Quest means business
    Financial news show. Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world. A nightly wealth check. Programledare: Richard Quest. (60min)
     22:00 The lead with Jake Tapper
    Financial news show. Jake Tapper covers all the days top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture. Programledare: Jake Tapper. (60min)
     23:00 CNN today
    News coverage. Anchored by Amara Walker and Michael Holmes in Atlanta, CNN Today covers news and business headlines from Asia and around the world. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (30min)
     23:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.
     00:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     01:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     02:00 Anderson Cooper 360
    News show. Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news. Programledare: Anderson Cooper. (60min)
     03:00 Cuomo prime time
    News show. Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world. Programledare: Chris Cuomo. (60min)
     04:00 CNN tonight with Don Lemon
    News show. A live hour of the days biggest stories brought to you by host Don Lemon. Programledare: Don Lemon. (60min)
  • CNN tv tablå, Torsdag 2018-11-15
     05:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     06:00 CNN newsroom (with World sport)
    News coverage. A roundup of the latest news and global events, followed by the latest in sporting news. (60min)
     07:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (210min)
     10:30 TBD
    Programming to be determined. (30min)
     11:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     11:30 MainSail
    Shirley Robertson takes a look at the world of sailing, with all the latest leisure, technology and business aspects fo the sport. New show airs every month. (30min)
     12:00 New day
    News coverage. Chris Cuomo and Alisyn Camerota bring you the latest news, weather and high interest stories to start your day. Programledare: Alisyn Camerota, Chris Cuomo. (60min)
     13:00 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     13:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     14:00 News stream (with World Sport)
    News coverage. Hosted by Kristie Lu Stout, News Stream is an hour-long news program broadcast from CNNs studio in Hong Kong. Programledare: Kristie Lu Stout. (60min)
     15:00 First move with Julia Chatterley
    Financial news show. A look at the big stories developing as the U.S. markets open, anchored from the floor of the NYSE. Programledare: Julia Chatterley. (60min)
     16:00 Connect the world with Becky Anderson
    News show. Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi. Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world. Programledare: Becky Anderson. (60min)
     17:00 International desk (with World Sport)
    News coverage. Live from CNNs headquarters in Atlanta, International Desk offers an in-depth look at major news headlines with key interviews and CNN reports. (60min)
     18:00 The express
    Financial news show. Richard Quest offers a quick-fire briefing on the latest market movements and business stories. From around the world with the help of Julia Chatterley and our business correspondents. Programledare: Richard Quest. (30min)
     18:30 MainSail
    Shirley Robertson takes a look at the world of sailing, with all the latest leisure, technology and business aspects fo the sport. New show airs every month. (30min)
     19:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     20:00 Hala Gorani tonight
    News coverage. Hala Gorani breaks down the days news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important. Programledare: Hala Gorani. (60min)
     21:00 Quest means business
    Financial news show. Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world. A nightly wealth check. Programledare: Richard Quest. (60min)
     22:00 The lead with Jake Tapper
    Financial news show. Jake Tapper covers all the days top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture. Programledare: Jake Tapper. (60min)
     23:00 CNN today
    News coverage. Anchored by Amara Walker and Michael Holmes in Atlanta, CNN Today covers news and business headlines from Asia and around the world. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (30min)
     23:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.
     00:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     01:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     02:00 Anderson Cooper 360
    News show. Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news. Programledare: Anderson Cooper. (60min)
     03:00 Cuomo prime time
    News show. Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world. Programledare: Chris Cuomo. (60min)
     04:00 CNN tonight with Don Lemon
    News show. A live hour of the days biggest stories brought to you by host Don Lemon. Programledare: Don Lemon. (60min)
  • CNN tv tablå, Fredag 2018-11-16
     05:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     06:00 CNN newsroom (with World sport)
    News coverage. A roundup of the latest news and global events, followed by the latest in sporting news. (60min)
     07:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (210min)
     10:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     11:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     11:30 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     12:00 New day
    News coverage. Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories. (60min)
     13:00 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     13:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     14:00 News stream (with World Sport)
    News coverage. Hosted by Kristie Lu Stout, News Stream is an hour-long news program broadcast from CNNs studio in Hong Kong. Programledare: Kristie Lu Stout. (60min)
     15:00 First move with Julia Chatterley
    Financial news show. A look at the big stories developing as the U.S. markets open, anchored from the floor of the NYSE. Programledare: Julia Chatterley. (60min)
     16:00 International desk
    News coverage. A programme that keeps viewers from around Europe, the Middle East and Africa updated with breaking news, the latest global stories and weather. (15min)
     16:15 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     16:30 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     17:00 International desk (with World Sport)
    News coverage. Live from CNNs headquarters in Atlanta, International Desk offers an in-depth look at major news headlines with key interviews and CNN reports. (60min)
     18:00 The express
    Financial news show. Richard Quest offers a quick-fire briefing on the latest market movements and business stories. From around the world with the help of Julia Chatterley and our business correspondents. Programledare: Richard Quest. (30min)
     18:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     19:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     20:00 Hala Gorani tonight
    News coverage. Hala Gorani breaks down the days news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important. Programledare: Hala Gorani. (60min)
     21:00 Quest means business
    Financial news show. Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world. A nightly wealth check. Programledare: Richard Quest. (60min)
     22:00 The lead with Jake Tapper
    Financial news show. Jake Tapper covers all the days top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture. Programledare: Jake Tapper. (60min)
     23:00 State of America with Kate Bolduan
    Hosted by Kate Bolduan from New York, State of America offers a lively take at the weeks top US political stories. Del 7. (30min)
     23:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.
     00:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     00:30 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     01:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     01:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     02:00 Anderson Cooper 360
    News show. Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news. Programledare: Anderson Cooper. (60min)
     03:00 Cuomo prime time
    News show. Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world. Programledare: Chris Cuomo. (60min)
     04:00 CNN tonight with Don Lemon
    News show. A live hour of the days biggest stories brought to you by host Don Lemon. Programledare: Don Lemon. (60min)
  • CNN tv tablå, Lördag 2018-11-17
     05:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     06:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     06:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     07:00 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (60min)
     08:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     08:30 MainSail
    The 50th Rolex Middle Sea Race. Visit the island of Malta to celebrate the fiftieth anniversary of one of offshore sailings most iconic races, the Rolex Middle Sea Race. Del 174. (30min)
     09:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     09:30 State of America with Kate Bolduan
    News show. Hosted by Kate Bolduan from New York, State of America offers a lively take at the weeks top US political stories. Del 6. Programledare: Kate Bolduan. (30min)
     10:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (120min)
     12:00 State of America with Kate Bolduan
    Hosted by Kate Bolduan from New York, State of America offers a lively take at the weeks top US political stories. Del 7. (30min)
     12:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     13:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     13:30 Business traveller
    Travel show. Airport Gateways. From gate-side meal delivery to robotic kiosks in the future, airports are no longer glorified bus stations. Richard Quest explores what road warriors have to look forward to. Del 1. (30min)
     14:00 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
     14:30 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     15:00 Smerconish
    News show. Michael Smerconish tackles the American political and news stories of the week. Programledare: Michael Smerconish. (60min)
     16:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     16:30 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     17:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (15min)
     17:15 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     17:30 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     18:00 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     18:30 Living golf
    Sports show. The Business of Golf. See what the Ryder Cup is worth to a country, visit Portugal for the World Corporate Challenge, and see what $40 million of Asian investment gets you. Del 185. (30min)
     19:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     19:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     20:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     20:30 Quests world of wonder
    Panama City, Panama. Richard Quest travels to Panama City to experience the complex tapestry that makes up its DNA, and to understand the legendary figures whove shaped the citys identity. Del 4. (30min)
     21:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     21:30 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     22:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     22:30 Building bridges
    Countries from Vietnam to Kenya hope to pave the way for successful industrialization by building bridges with Japan. (30min)
     23:00 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     23:30 MainSail
    The 50th Rolex Middle Sea Race. Visit the island of Malta to celebrate the fiftieth anniversary of one of offshore sailings most iconic races, the Rolex Middle Sea Race. Del 174.
     00:00 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
     00:30 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     01:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     01:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     02:00 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     02:15 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (15min)
     02:30 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     03:00 Fareed Zakaria GPS (CNNI)
    Del 531. (60min)
     04:00 State of America with Kate Bolduan
    Hosted by Kate Bolduan from New York, State of America offers a lively take at the weeks top US political stories. Del 7. (30min)
     04:30 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     05:00 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
  • CNN tv tablå, Söndag 2018-11-18
     05:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     06:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     06:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     07:00 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     07:30 Business traveller
    Travel show. Airport Gateways. From gate-side meal delivery to robotic kiosks in the future, airports are no longer glorified bus stations. Richard Quest explores what road warriors have to look forward to. Del 1. (30min)
     08:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (15min)
     08:15 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     08:30 Living golf
    Sports show. The Business of Golf. See what the Ryder Cup is worth to a country, visit Portugal for the World Corporate Challenge, and see what $40 million of Asian investment gets you. Del 185. (30min)
     09:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     09:30 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
     10:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (120min)
     12:00 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
     12:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     13:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (60min)
     14:00 Inside politics
    An insiders look into the key stories of the week from John King and a group of Americas top political reporters. (60min)
     15:00 State of the union with Jake Tapper
    News magazine. Jake Tapper brings together major news makers, analysts and experts to tackle pressing domestic issues and diplomacy on the global stage. Programledare: Jake Tapper. (60min)
     16:00 Connect the world with Becky Anderson
    News show. Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi. Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world. Programledare: Becky Anderson. (60min)
     17:00 Fareed Zakaria GPS (CNNI)
    Del 531. (60min)
     18:00 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     18:30 MainSail
    The 50th Rolex Middle Sea Race. Visit the island of Malta to celebrate the fiftieth anniversary of one of offshore sailings most iconic races, the Rolex Middle Sea Race. Del 174. (30min)
     19:00 Reliable sources
    Media magazine. CNNs Reliable Sources examines how journalists do their jobs and how the media affect the stories they cover. (60min)
     20:00 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
     20:30 Business traveller
    Travel show. Airport Gateways. From gate-side meal delivery to robotic kiosks in the future, airports are no longer glorified bus stations. Richard Quest explores what road warriors have to look forward to. Del 1. (30min)
     21:00 Fareed Zakaria GPS (CNNI)
    Del 531. (60min)
     22:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (30min)
     22:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     23:00 CNN today
    News coverage. Anchored by Amara Walker and Michael Holmes in Atlanta, CNN Today covers news and business headlines from Asia and around the world. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (30min)
     23:30 Living golf
    Sports show. The Business of Golf. See what the Ryder Cup is worth to a country, visit Portugal for the World Corporate Challenge, and see what $40 million of Asian investment gets you. Del 185.
     00:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     01:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     02:00 Erin Burnett outFront (CNNI)
    News show. Shes smart, entertaining and ahead of the news. Erin Burnett goes from the bottom line to the front line. Programledare: Erin Burnett. (30min)
     02:30 Inside Africa
    News show. Inside Africa takes you on a journey across Africa, exploring its diversity and telling inspiring and entertaining stories of its different cultures. (30min)
     03:00 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     03:15 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (15min)
     03:30 Building bridges
    Countries from Vietnam to Kenya hope to pave the way for successful industrialization by building bridges with Japan. (30min)
     04:00 This is life with Lisa Ling
    Furry Nation. Lisa Ling explores a unique community of animal super-fans called furries.. Del 503. (60min)
     05:00 African voices
    Interview show. African Voices is a one of a kind highly produced, in-depth interview show highlighting engaging personalities from across the continent of Africa. The show will cover a broad social spectrum - from newsmakers in politics and business to the pioneers of music, arts, and sport. Viewers tuning into African Voices will be mesmerized by an insightful show featuring CNNs most knowledgeable anchors as they get up-close and personal with some of Africas most intriguing talent. (30min)
  • CNN tv tablå, Måndag 2018-11-19
     05:30 CNN equestrian: Global Champions Tour
    Qatar. Aly travels to the Qatari desert for a dune buggy safari with Nicola Philippaerts, a mocktail with Ben Maher, and a personal tour of Al Shaqab with Sheikh Al bin Khalid al Thani. (30min)
     06:00 CNN newsroom (with World sport)
    News coverage. A roundup of the latest news and global events, followed by the latest in sporting news. (60min)
     07:00 CNN newsroom
    News coverage. A roundup of the latest news and global events,. (210min)
     10:30 Business traveller
    Airport Gateways. From gate-side meal delivery to robotic kiosks in the future, airports are no longer glorified bus stations. Richard Quest explores what road warriors have to look forward to. Del 1. (30min)
     11:00 Fareed Zakaria GPS (CNNI)
    Del 531. (60min)
     12:00 New day
    News coverage. Alisyn Camerota and John Berman report the latest news and top stories. (60min)
     13:00 CNN talk
    Debate show. CNN Talk tackles the political issues which matter to you. Join Max Foster and his guests for an interactive debate. (30min)
     13:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport. (30min)
     14:00 News stream (with World Sport)
    News coverage. Hosted by Kristie Lu Stout, News Stream is an hour-long news program broadcast from CNNs studio in Hong Kong. Programledare: Kristie Lu Stout. (60min)
     15:00 First move with Julia Chatterley
    Financial news show. A look at the big stories developing as the U.S. markets open, anchored from the floor of the NYSE. Programledare: Julia Chatterley. (60min)
     16:00 Connect the world with Becky Anderson
    News show. Hosted by Becky Anderson live from Abu Dhabi. Connect the World takes viewers on a sweeping journey across continents, beyond headlines and into the stories changing our world. Programledare: Becky Anderson. (60min)
     17:00 International desk (with World Sport)
    News coverage. Live from CNNs headquarters in Atlanta, International Desk offers an in-depth look at major news headlines with key interviews and CNN reports. (60min)
     18:00 The express
    Financial news show. Richard Quest offers a quick-fire briefing on the latest market movements and business stories. From around the world with the help of Julia Chatterley and our business correspondents. Programledare: Richard Quest. (45min)
     18:45 Marketplace Africa
    News show. CNN Marketplace Africa offers unique access to the latest African market information. With a look at events and developments that impact the business world. (15min)
     19:00 Amanpour
    Interview show. Christiane Amanpour provides her powerful interview skills and provocative analysis on global stories that matter to you. Programledare: Christiane Amanpour. (60min)
     20:00 Hala Gorani tonight
    News coverage. Hala Gorani breaks down the days news, curating the stories that matter and getting into exactly why they are important. Programledare: Hala Gorani. (60min)
     21:00 Quest means business
    Financial news show. Richard Quest presides over a cast of experts and correspondents to deliver unrivaled facts, figures and analysis from the business world. A nightly wealth check. Programledare: Richard Quest. (60min)
     22:00 The lead with Jake Tapper
    Financial news show. Jake Tapper covers all the days top stories around the country and the globe, from politics to money, sports to popular culture. Programledare: Jake Tapper. (60min)
     23:00 CNN today
    News coverage. Anchored by Amara Walker and Michael Holmes in Atlanta, CNN Today covers news and business headlines from Asia and around the world. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (30min)
     23:30 World sport
    Sports review. A comprehensive review of sports news from around the world. Including all the key highlights, profiles and interviews with the newsmakers and stars of sport.
     00:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     01:00 CNN today (with world sport)
    News coverage. Asias morning show, anchored by Michael Holmes and Amara Walker from Atlanta, will set the agenda for the days most important news. Programledare: Michael Holmes, Amara Walker. (60min)
     02:00 Anderson Cooper 360
    News show. Anderson Cooper goes beyond the headlines to tell stories from many points of view, so you can make up your own mind about the news. Programledare: Anderson Cooper. (60min)
     03:00 Cuomo prime time
    News show. Chris Cuomo gets after it with newsmakers in Washington and around the world. Programledare: Chris Cuomo. (60min)
     04:00 CNN tonight with Don Lemon
    News show. A live hour of the days biggest stories brought to you by host Don Lemon. Programledare: Don Lemon. (60min)