»TV Tablå idag » Just nu Hela dagen Kompakt | Alla kanaler Mina kanaler | Uppdatera automatiskt | Välj kanaler
  • FUEL TV tv tablå, Tisdag 2018-11-13
     05:00 Thrillbillies
    In this episode, Refus and Pop, host a bar-b-que, Cam and Crum have a tug of war with cars, a go cart is jumped over a small body of water, and Gavin and the boys use a bungee cord for snow launching purposes. (30min)
     05:30 Thrillbillies
    Refus introduces a lonely Pop to speed dating, the boys try their hand at back flipping motorcycles, and Crum does some hood surfing. (30min)
     06:00 Standard Snowboard Show
    Snowboarder Magazine's Super Park consisting of three different events throughout the season has become the Super Bowl of park riding. (30min)
     06:30 Standard Snowboard Show
    Ride with the King of the Mountain Xavier de le Rue throughout the season and across the globe to descend the most ultimate extreme lines. (30min)
     07:00 Custom
    This episode of ". Custom" brings you the best of the Battle Of Hastings BMX 2017! The contest took place at the Source Park in England, and featured 44 of Worlds best riders. The riders battled it out in a team format in Park, Street and Best Trick. (15min)
     07:15 Custom
    We bring you the freestyle mountainbike event ". DarkFEST", which has headed back to South Africa, in Stellenbosch with a bigger and better course than ever seen before! (15min)
     07:30 Action Sports Plus Special
    In another exclusive episode of Action Sports Plus, the Spanish Andreu Lacondeguy, a world renowned M. TB freerider, talks about his latest experiences, future plans and what helped him become the most medal deserved athlete in MTB freeride in recent years. (30min)
     08:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     08:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     09:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Sean is in danger of being kicked off his team after he gives up during a challenge, and camp owner Gary offers up the option of trading a team member. (30min)
     09:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Zane struggles to find inspiration for his video project, Chad bails on his team, and everyone continues to work on their skate videos. (30min)
     10:00 Thrillbillies
    Dusty goes big on a little bike, Refus calls a board meeting, Cam takes a go-cart to a skate park, and they ice block, Thrillbillie style. (30min)
     10:30 Thrillbillies
    The boys play ". Crack the Egg", Shrimpy gets a massage, Crum and Cam learn to fly kites, and Zach gets lost wakeboarding. (30min)
     11:00 Standard Snowboard Show
    Snowboarder Magazine's Super Park consisting of three different events throughout the season has become the Super Bowl of park riding. (30min)
     11:30 Standard Snowboard Show
    Ride with the King of the Mountain Xavier de le Rue throughout the season and across the globe to descend the most ultimate extreme lines. (30min)
     12:00 Custom
    This episode of ". Custom" brings you the best of the Battle Of Hastings BMX 2017! The contest took place at the Source Park in England, and featured 44 of Worlds best riders. The riders battled it out in a team format in Park, Street and Best Trick. (15min)
     12:15 Custom
    We bring you the freestyle mountainbike event ". DarkFEST", which has headed back to South Africa, in Stellenbosch with a bigger and better course than ever seen before! (15min)
     12:30 Action Sports Plus Special
    In another exclusive episode of Action Sports Plus, the Spanish Andreu Lacondeguy, a world renowned M. TB freerider, talks about his latest experiences, future plans and what helped him become the most medal deserved athlete in MTB freeride in recent years. (30min)
     13:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     13:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     14:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Sean is in danger of being kicked off his team after he gives up during a challenge, and camp owner Gary offers up the option of trading a team member. (30min)
     14:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Zane struggles to find inspiration for his video project, Chad bails on his team, and everyone continues to work on their skate videos. (30min)
     15:00 Maverick Moments
    The big wave season is coming to a close, but the Atlantic ocean is sending consistent swells to the European coast. An international crew of big wave watermen look toward the record breaking waves of Praia Do Norte, located off the coast of Nazare, Portugal. (30min)
     15:30 World of X Games 2016
    Mick Fanning is a 3-time surfing world champion, considered by many to be one of the best the sport's ever seen. Yet he is most famous for a terrifying moment, while competing in South Africa in 2015. During the J-. Bay Open Pro, he was attacked by a great white shark. (30min)
     16:00 Custom
    This episode of ". Custom" brings you the best of the Battle Of Hastings BMX 2017! The contest took place at the Source Park in England, and featured 44 of Worlds best riders. The riders battled it out in a team format in Park, Street and Best Trick. (15min)
     16:15 Custom
    We bring you the freestyle mountainbike event ". DarkFEST", which has headed back to South Africa, in Stellenbosch with a bigger and better course than ever seen before! (15min)
     16:30 Action Sports Plus Special
    In another exclusive episode of Action Sports Plus, the Spanish Andreu Lacondeguy, a world renowned M. TB freerider, talks about his latest experiences, future plans and what helped him become the most medal deserved athlete in MTB freeride in recent years. (30min)
     17:00 Standard Snowboard Show
    Follow the Helgason brothers along with Gulli Gudmundsson, Jeremy Jones and Nic Suave as they assault urban terrain across the globe. (30min)
     17:30 Standard Snowboard Show
    Snowboarding's top women's pros ride everything from rails to powder. (30min)
     18:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min, 0:30 till start)
     18:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min, 0:60 till start)
     19:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Tensions are high, as two team members get into a fist fight and Maverick makes the decision to send one of the campers home. (30min, 1:30 till start)
     19:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The winner is revealed during a video premiere in front of a huge crowd, and scores a trip to Beijing, China. (30min, 1:60 till start)
     20:00 Built To Shred
    Skaters shred Slab City, Larry Linkogle attempts a moto wallride over a warehouse door, B. MXers take on a double-set, and the Lowcard crew turns transforms Jeff's dining room. (30min, 2:30 till start)
     20:30 Built To Shred
    Jeff King and an all-star crew of skaters get to shred a drained out water park. Featuring: Rune Glifberg, Omar Hassan, Daewon Song, and many more. (30min, 2:60 till start)
     21:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min, 3:30 till start)
     22:00 ISA World Surfing Games
    The I. SA World Surfing Games took place between the 16th and 22nd of September in Tahara, Japan. This is an event where surfers from all over the world compete in teams and represent their countries while battling the waves for a gold medal. (60min, 4:30 till start)
     23:00 Drive Thru South Africa
    After a long day of driving, the crew settles in for some traditional ostrich racing. (30min, 5:30 till start)
     23:30 Drive Thru South Africa
    On their way to Jeffreys Bay, the Drive Thru crew has their first shark experience.
     00:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny Kass hits the Bright trade show while Dingo goes to Poland. Danny tags the Berlin Wall and everyone joins a parade in the streets. (30min, 6:30 till start)
     00:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    The Dingo pulls a frontside 720 melon in Dachstein, which earns him $500. Danny Kass joins a party to celebrate National Lederhosen Day. (30min, 6:60 till start)
     01:00 Drive Thru South Africa
    The crew makes its way to Durban and finds one of the world's greatest man-made waves. (30min, 7:30 till start)
     01:30 Drive Thru South Africa
    The crew makes a drive down to the South Coast, and Pottz smells sharks. (30min, 7:60 till start)
     02:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min, 8:30 till start)
     03:00 Built To Shred
    Skaters shred Slab City, Larry Linkogle attempts a moto wallride over a warehouse door, B. MXers take on a double-set, and the Lowcard crew turns transforms Jeff's dining room. (30min, 9:30 till start)
     03:30 Built To Shred
    Jeff King and an all-star crew of skaters get to shred a drained out water park. Featuring: Rune Glifberg, Omar Hassan, Daewon Song, and many more. (30min, 9:60 till start)
     04:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny Kass hits the Bright trade show while Dingo goes to Poland. Danny tags the Berlin Wall and everyone joins a parade in the streets. (30min, 10:30 till start)
  • FUEL TV tv tablå, Onsdag 2018-11-14
     04:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    The Dingo pulls a frontside 720 melon in Dachstein, which earns him $500. Danny Kass joins a party to celebrate National Lederhosen Day. (30min)
     05:00 Thrillbillies
    Dusty goes big on a little bike, Refus calls a board meeting, Cam takes a go-cart to a skate park, and they ice block, Thrillbillie style. (30min)
     05:30 Thrillbillies
    The boys play ". Crack the Egg", Shrimpy gets a massage, Crum and Cam learn to fly kites, and Zach gets lost wakeboarding. (30min)
     06:00 Standard Snowboard Show
    Follow the Helgason brothers along with Gulli Gudmundsson, Jeremy Jones and Nic Suave as they assault urban terrain across the globe. (30min)
     06:30 Standard Snowboard Show
    Snowboarding's top women's pros ride everything from rails to powder. (30min)
     07:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     08:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     08:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     09:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Tensions are high, as two team members get into a fist fight and Maverick makes the decision to send one of the campers home. (30min)
     09:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The winner is revealed during a video premiere in front of a huge crowd, and scores a trip to Beijing, China. (30min)
     10:00 Thrillbillies
    Pat teaches the boys how to talk, Cam crashes his toilet, and they mix B. MX with barrel bull riding. (30min)
     10:30 Thrillbillies
    Reefus gives a Thrillbillie "wannabe" a shot at the big time, Derek and Dusty do some tandem moto freestyle, and big jumps happen at the little swimmin' hole. (30min)
     11:00 Standard Snowboard Show
    Follow the Helgason brothers along with Gulli Gudmundsson, Jeremy Jones and Nic Suave as they assault urban terrain across the globe. (30min)
     11:30 Standard Snowboard Show
    Snowboarding's top women's pros ride everything from rails to powder. (30min)
     12:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     13:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     13:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     14:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Tensions are high, as two team members get into a fist fight and Maverick makes the decision to send one of the campers home. (30min)
     14:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The winner is revealed during a video premiere in front of a huge crowd, and scores a trip to Beijing, China. (30min)
     15:00 Built To Shred
    Skaters shred Slab City, Larry Linkogle attempts a moto wallride over a warehouse door, B. MXers take on a double-set, and the Lowcard crew turns transforms Jeff's dining room. (30min)
     15:30 Built To Shred
    Jeff King and an all-star crew of skaters get to shred a drained out water park. Featuring: Rune Glifberg, Omar Hassan, Daewon Song, and many more. (30min)
     16:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     17:00 Standard Snowboard Show
    Kevin Jones is back on the board. The Standard Films, all star, freestyle crew hit up Alpine Meadows for a super session. (30min)
     17:30 Standard Snowboard Show
    Two-time Snowboarder of the year John Jackson and his award-winning video parts compiled into this episode. (30min)
     18:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Tyla Rattray looks to gain ground on teammate and rival Dean Wilson, Andrew Short deals with on and off-the-track issues that make his season struggle and old rival of Ryan Dungey returns to reignite the war. (30min)
     18:30 The Moto
    Inside The Outdoors. The treacherous conditions at Southwick end one rider's championship run, put another rider in jeopardy, and provide a glimmer of hope for the future of another rider. (30min)
     19:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Frankie, Johnny and Jacob leave their homes and family behind and begin the adventure of their lives in order to pursue the dream of becoming pro skaters. (30min)
     19:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The young skaters arrive at Camp and meet their new counselors that you may know from previous seasons. The adventure begins and the kids face their first challenges at camp. (30min)
     20:00 Built To Shred
    Jeff King and the crew head to Hawaii where they construct a monstrous ramp from a rock sifter and a wall ride across the Cholo Bowl. Featuring Kale Sandridge, Chris Awong, Chris Senn, and more. (30min)
     20:30 Built To Shred
    Jeff King and a crew from Transworld Surf take on the world's first surf rail. Also, Jeff turns Jef Hartsel's yard into a skatepark. (30min)
     21:00 Motocross Of Nations 2017
    The ultimate motocross event returned to Matterley Basin for the 2017 Monster Energy F. IM Motocross of Nations. The world famous circuit has once again hosted the world's best riders in an epic showdown. (30min)
     21:30 World of X Games 2016
    After the unexpected success of Monster Energy's The Doonies web edit, the crew heads out to the Glamis sand dunes to have another go equipped with trucks, dirt bikes, snowmobiles and snowboards. (30min)
     22:00 The ISA World Junior Surfing Championship
    The I. SA World Junior Surfing Championship take place between October 27th and November 4th in Huntington Beach. This is the first edition where the number of men and female competitors will be the same in the U-16 and U-18 Divisions. (60min)
     23:00 Drive Thru South Africa
    The crew makes its way to Durban and finds one of the world's greatest man-made waves. (30min)
     23:30 Drive Thru South Africa
    The crew makes a drive down to the South Coast, and Pottz smells sharks.
     00:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    The team finds the biggest jumps of the trip on a glacier in Italy where Eero goes huge. Dingo milks a goat in Switzerland and the boys say goodbye to Louie Vito and Eero Niemela. (30min)
     00:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    It's the last day of the trip and Dingo, Tom and Dustin are targets for paintball-wakeboarding. They all hit the glacier for the last day of riding. (30min)
     01:00 Drive Thru South Africa
    The crew leaves the comforts of a 5 star hotel to stay at a local hostile right in front of one of South Africa's greatest right hand point breaks. (30min)
     01:30 Drive Thru South Africa
    The airlines go on strike, and the crew is left with their biggest decision yet. (30min)
     02:00 Motocross Of Nations 2017
    The ultimate motocross event returned to Matterley Basin for the 2017 Monster Energy F. IM Motocross of Nations. The world famous circuit has once again hosted the world's best riders in an epic showdown. (30min)
     02:30 World of X Games 2016
    After the unexpected success of Monster Energy's The Doonies web edit, the crew heads out to the Glamis sand dunes to have another go equipped with trucks, dirt bikes, snowmobiles and snowboards. (30min)
     03:00 Built To Shred
    Jeff King and the crew head to Hawaii where they construct a monstrous ramp from a rock sifter and a wall ride across the Cholo Bowl. Featuring Kale Sandridge, Chris Awong, Chris Senn, and more. (30min)
     03:30 Built To Shred
    Jeff King and a crew from Transworld Surf take on the world's first surf rail. Also, Jeff turns Jef Hartsel's yard into a skatepark. (30min)
     04:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    The team finds the biggest jumps of the trip on a glacier in Italy where Eero goes huge. Dingo milks a goat in Switzerland and the boys say goodbye to Louie Vito and Eero Niemela. (30min)
  • FUEL TV tv tablå, Torsdag 2018-11-15
     04:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    It's the last day of the trip and Dingo, Tom and Dustin are targets for paintball-wakeboarding. They all hit the glacier for the last day of riding. (30min)
     05:00 Thrillbillies
    Pat teaches the boys how to talk, Cam crashes his toilet, and they mix B. MX with barrel bull riding. (30min)
     05:30 Thrillbillies
    Reefus gives a Thrillbillie "wannabe" a shot at the big time, Derek and Dusty do some tandem moto freestyle, and big jumps happen at the little swimmin' hole. (30min)
     06:00 Standard Snowboard Show
    Kevin Jones is back on the board. The Standard Films, all star, freestyle crew hit up Alpine Meadows for a super session. (30min)
     06:30 Standard Snowboard Show
    Two-time Snowboarder of the year John Jackson and his award-winning video parts compiled into this episode. (30min)
     07:00 Motocross Of Nations 2017
    The ultimate motocross event returned to Matterley Basin for the 2017 Monster Energy F. IM Motocross of Nations. The world famous circuit has once again hosted the world's best riders in an epic showdown. (30min)
     07:30 World of X Games 2016
    After the unexpected success of Monster Energy's The Doonies web edit, the crew heads out to the Glamis sand dunes to have another go equipped with trucks, dirt bikes, snowmobiles and snowboards. (30min)
     08:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Tyla Rattray looks to gain ground on teammate and rival Dean Wilson, Andrew Short deals with on and off-the-track issues that make his season struggle and old rival of Ryan Dungey returns to reignite the war. (30min)
     08:30 The Moto
    Inside The Outdoors. The treacherous conditions at Southwick end one rider's championship run, put another rider in jeopardy, and provide a glimmer of hope for the future of another rider. (30min)
     09:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Frankie, Johnny and Jacob leave their homes and family behind and begin the adventure of their lives in order to pursue the dream of becoming pro skaters. (30min)
     09:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The young skaters arrive at Camp and meet their new counselors that you may know from previous seasons. The adventure begins and the kids face their first challenges at camp. (30min)
     10:00 Thrillbillies
    Refus and Shrimpy try to help their fellow man, Crum jumps his snowmobile into the lake, Whitney meets her match in quad wars, and Cam demonstrates his monster truck driving skills. (30min)
     10:30 Thrillbillies
    Refus and Nillie take advantage of a two for one ski pass, the boys do some muddy skim boarding, and Pat goes big on his bike. (30min)
     11:00 Standard Snowboard Show
    Kevin Jones is back on the board. The Standard Films, all star, freestyle crew hit up Alpine Meadows for a super session. (30min)
     11:30 Standard Snowboard Show
    Two-time Snowboarder of the year John Jackson and his award-winning video parts compiled into this episode. (30min)
     12:00 Motocross Of Nations 2017
    The ultimate motocross event returned to Matterley Basin for the 2017 Monster Energy F. IM Motocross of Nations. The world famous circuit has once again hosted the world's best riders in an epic showdown. (30min)
     12:30 World of X Games 2016
    After the unexpected success of Monster Energy's The Doonies web edit, the crew heads out to the Glamis sand dunes to have another go equipped with trucks, dirt bikes, snowmobiles and snowboards. (30min)
     13:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Tyla Rattray looks to gain ground on teammate and rival Dean Wilson, Andrew Short deals with on and off-the-track issues that make his season struggle and old rival of Ryan Dungey returns to reignite the war. (30min)
     13:30 The Moto
    Inside The Outdoors. The treacherous conditions at Southwick end one rider's championship run, put another rider in jeopardy, and provide a glimmer of hope for the future of another rider. (30min)
     14:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Frankie, Johnny and Jacob leave their homes and family behind and begin the adventure of their lives in order to pursue the dream of becoming pro skaters. (30min)
     14:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The young skaters arrive at Camp and meet their new counselors that you may know from previous seasons. The adventure begins and the kids face their first challenges at camp. (30min)
     15:00 Built To Shred
    Jeff King and the crew head to Hawaii where they construct a monstrous ramp from a rock sifter and a wall ride across the Cholo Bowl. Featuring Kale Sandridge, Chris Awong, Chris Senn, and more. (30min)
     15:30 Built To Shred
    Jeff King and a crew from Transworld Surf take on the world's first surf rail. Also, Jeff turns Jef Hartsel's yard into a skatepark. (30min)
     16:00 Motocross Of Nations 2017
    The ultimate motocross event returned to Matterley Basin for the 2017 Monster Energy F. IM Motocross of Nations. The world famous circuit has once again hosted the world's best riders in an epic showdown. (30min)
     16:30 World of X Games 2016
    After the unexpected success of Monster Energy's The Doonies web edit, the crew heads out to the Glamis sand dunes to have another go equipped with trucks, dirt bikes, snowmobiles and snowboards. (30min)
     17:00 Standard Snowboard Show
    From Huge airs and lines in the backcountry, to rails and gaps in the street, check out one of Forum's top riders, Pat Moore, in this episode. (30min)
     17:30 World of X Games 2015
    Snowboarder Danny Davis creates a snowy playground for some of the best riders in the world to tear apart, making for classic action sports viewing. (30min)
     18:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     18:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     19:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    On this episode of Camp Woodward Johnny and Frankie go to Target Plaza and try their best tricks to impress their idols, while Jacob takes a chance at the Mini Mega. (30min)
     19:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Its time to put the athlete's creativity to the test by editing a skateboarding video. Jacob finds it hard to work as a team, but with the visit of pro skater Mike Vallely Jacob gains a new perspective. (30min)
     20:00 Built To Shred
    Built To Shred gets eco-friendly manufacturing boards, skating with Bob Burnquist and a B. MX junk jumping session. Plus a 13' tall over-vert Rad Ramp. (30min)
     20:30 Built To Shred
    Jeff heads to a skate camp in the Sequoia forest where he builds everything from a "shred bed" to floating dock gaps to shred. With Jeremy and Jonas Wray. (30min)
     21:00 Occ-Cast
    Occy is joined by Italo Ferreira, Filipe Toledo, Jadson Andre, Miguel Pupo - part of the new generation of young Brazilian surfers known as the Brazilian Storm. Occy gets a lesson in soccer from the boys and the group talks on their special camaraderie and much more. (60min)
     22:00 Strange Rumblings in Shangri-La
    From the frigid shores of Iceland to the sultry coastline of Mozambique; from well-known spots in Europe to exotic islands in Brazil; and from the deeps of Indonesia and beyond, this modern surf film documents one unforgettable worldwide journey. (60min)
     23:00 Drive Thru South Africa
    The crew leaves the comforts of a 5 star hotel to stay at a local hostile right in front of one of South Africa's greatest right hand point breaks. (30min)
     23:30 Drive Thru South Africa
    The airlines go on strike, and the crew is left with their biggest decision yet.
     00:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    The fifth season premiere opens with Danny and The Dingo beginning their mission to ". Spread the Shred" across the globe by living with the Blackfeet Indian tribe in Montana. (30min)
     00:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    The Grenade Team continues their cultural exchange with the Blackfeet Indians and is given their Indian Name. Before leaving the boys must face their fears in the Sweat Lodge. (30min)
     01:00 Drive Thru South Africa
    The crew wakes up to find a new swell in the water. (30min)
     01:30 Drive Thru South Africa
    Pottz gets everyone riled up over the drive through the Transkei. (30min)
     02:00 Occ-Cast
    Occy is joined by Italo Ferreira, Filipe Toledo, Jadson Andre, Miguel Pupo - part of the new generation of young Brazilian surfers known as the Brazilian Storm. Occy gets a lesson in soccer from the boys and the group talks on their special camaraderie and much more. (60min)
     03:00 Built To Shred
    Built To Shred gets eco-friendly manufacturing boards, skating with Bob Burnquist and a B. MX junk jumping session. Plus a 13' tall over-vert Rad Ramp. (30min)
     03:30 Built To Shred
    Jeff heads to a skate camp in the Sequoia forest where he builds everything from a "shred bed" to floating dock gaps to shred. With Jeremy and Jonas Wray. (30min)
     04:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    The fifth season premiere opens with Danny and The Dingo beginning their mission to ". Spread the Shred" across the globe by living with the Blackfeet Indian tribe in Montana. (30min)
  • FUEL TV tv tablå, Fredag 2018-11-16
     04:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    The Grenade Team continues their cultural exchange with the Blackfeet Indians and is given their Indian Name. Before leaving the boys must face their fears in the Sweat Lodge. (30min)
     05:00 Thrillbillies
    Refus and Shrimpy try to help their fellow man, Crum jumps his snowmobile into the lake, Whitney meets her match in quad wars, and Cam demonstrates his monster truck driving skills. (30min)
     05:30 Thrillbillies
    Refus and Nillie take advantage of a two for one ski pass, the boys do some muddy skim boarding, and Pat goes big on his bike. (30min)
     06:00 Standard Snowboard Show
    From Huge airs and lines in the backcountry, to rails and gaps in the street, check out one of Forum's top riders, Pat Moore, in this episode. (30min)
     06:30 World of X Games 2015
    Snowboarder Danny Davis creates a snowy playground for some of the best riders in the world to tear apart, making for classic action sports viewing. (30min)
     07:00 Occ-Cast
    Occy is joined by Italo Ferreira, Filipe Toledo, Jadson Andre, Miguel Pupo - part of the new generation of young Brazilian surfers known as the Brazilian Storm. Occy gets a lesson in soccer from the boys and the group talks on their special camaraderie and much more. (60min)
     08:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     08:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     09:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    On this episode of Camp Woodward Johnny and Frankie go to Target Plaza and try their best tricks to impress their idols, while Jacob takes a chance at the Mini Mega. (30min)
     09:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Its time to put the athlete's creativity to the test by editing a skateboarding video. Jacob finds it hard to work as a team, but with the visit of pro skater Mike Vallely Jacob gains a new perspective. (30min)
     10:00 Thrillbillies
    Refus and Pops hunt chickens at Thrillbillie ranch, the boys launch off the mini mega ramp, and the fishing boat gets whipped with Crum and crew on board. (30min)
     10:30 Thrillbillies
    Refus, Pops, and the gang practice for the big Hoe Down...on Segways. The guys race the Squaw Peak downhill, go mud bogging, and Pat does some redneck freestyle B. MX. (30min)
     11:00 Standard Snowboard Show
    From Huge airs and lines in the backcountry, to rails and gaps in the street, check out one of Forum's top riders, Pat Moore, in this episode. (30min)
     11:30 World of X Games 2015
    Snowboarder Danny Davis creates a snowy playground for some of the best riders in the world to tear apart, making for classic action sports viewing. (30min)
     12:00 Occ-Cast
    Occy is joined by Italo Ferreira, Filipe Toledo, Jadson Andre, Miguel Pupo - part of the new generation of young Brazilian surfers known as the Brazilian Storm. Occy gets a lesson in soccer from the boys and the group talks on their special camaraderie and much more. (60min)
     13:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     13:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Behind the scenes and into the riders' lives, as they train, compete and fight for a title in the grueling A. MA Championship 12-race series. Many will ride, few will emerge champions. (30min)
     14:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    On this episode of Camp Woodward Johnny and Frankie go to Target Plaza and try their best tricks to impress their idols, while Jacob takes a chance at the Mini Mega. (30min)
     14:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Its time to put the athlete's creativity to the test by editing a skateboarding video. Jacob finds it hard to work as a team, but with the visit of pro skater Mike Vallely Jacob gains a new perspective. (30min)
     15:00 Built To Shred
    Built To Shred gets eco-friendly manufacturing boards, skating with Bob Burnquist and a B. MX junk jumping session. Plus a 13' tall over-vert Rad Ramp. (30min)
     15:30 Built To Shred
    Jeff heads to a skate camp in the Sequoia forest where he builds everything from a "shred bed" to floating dock gaps to shred. With Jeremy and Jonas Wray. (30min)
     16:00 Occ-Cast
    Occy is joined by Italo Ferreira, Filipe Toledo, Jadson Andre, Miguel Pupo - part of the new generation of young Brazilian surfers known as the Brazilian Storm. Occy gets a lesson in soccer from the boys and the group talks on their special camaraderie and much more. (60min)
     17:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     18:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross can no longer guarantee the future of top ten riders. They dropped out of high school to pursue this dream and risk their lives every time they ride a dirt bike. Is the risk worth the reward? (30min)
     18:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross has taken Davi Millsaps' kidney and consumed the last twenty years of his life. While the sport will strain both body and soul, Davi Millsaps finds more positives than negatives every day. (30min)
     19:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Jacob has a skate private session with Mike Vallely, Johnny welcomes a special client in the skate shop and Frankie decides to test the camp boundaries. (30min)
     19:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Campers Johnny and Jacob have a special treat, as their family members come to pay a visit. Meanwhile, Frankie participates in a photo session that doesn't work as planned. (30min)
     20:00 Built To Shred
    Jeff King and the Signal snowboard team blow fresh snow to create a winter wonderland at the Ranch. Plus, also, some cracks need patching to set up Patrick Melcher's insane wall ride. (30min)
     20:30 Built To Shred
    Jeff King does some dumpster diving for shreddable pieces, hits the backstreets of L. A for some BMX action, and skates the former Transworld office. With Neill Heddings, Kristian Svitak, Adrian Mallory. (30min)
     21:00 Cult of Freedom
    The New Zealand Part. In this new episode of Cult of Freedom the Globe's crew heads to New Zealand, with Creed Mc Taggart, Dion Agius and Nate Tyler. Despite having to run away from bad wind and unwelcome rain, the surfers still found dream spots for some surfing. (15min)
     21:15 Custom
    The Audi Nines Mountain Bike 2018 event happened between the 8th and 13th of September and gathered top names of the Mountain Bike scene such as Sam Reynolds, Adolf Silva and Sam Pilgrim. (15min)
     21:30 Cobblestone Riders - The Documentary
    Is it skate or surf? Neither. Follow the story of crazy riders surfing tram tracks. Check out this new extreme sport invented in Portugal! (20min)
     21:50 Looking Thru The B-Sides
    A skater named ". Ollie" is off on a quest to find his lost skateboard. What starts off as a casual trip to the skatepark, turns into a wild trip down the rabit hole and ends up in a way that Alice In Wonderland could never imagine. (10min)
     22:00 CPH Open 2018
    The C. PH Open 2018 took insanity to another level in Berlin. The location is different, but the spirit and essence of one of the biggest skate events remains the same, one has to see it to believe it. (30min)
     22:30 Element Portugal Video
    For more than a year, the Element team struggled to get here. It's with great pleasure that we present this fantastic video-part of Element Portugal with Bruno Senra '. BP', Gabriel Ribeiro, João Neto, Rúben Gamito, Rodrigo Pimentão, Luís Paulo and Jorge Matreno. (22min)
     22:52 Under The Above
    From barreling pits to 'shave ice' and coconut water, Gabriel Novis, Director of S. ORRIA, juxtaposes the quiet parts of the island with the chaos of Pipeline, and takes us on a cinematic adventure on the North Shore of Oahu. Be amazed with the sheer talent of Yago Dora. (8min)
     23:00 Drive Thru South Africa
    The crew wakes up to find a new swell in the water. (30min)
     23:30 Drive Thru South Africa
    Pottz gets everyone riled up over the drive through the Transkei.
     00:00 Maverick Moments
    A swell rises in Nazare, Portugal and big wave surfers Garrett Mc. Namara, Andrew Cotton, and Hugo Vau set out to ride it. The team heads out and take turns surfing the massive waves produced by Nazare's canyons. (30min)
     00:30 Maverick Moments
    One of the biggests swells ever rises in Nazare, Portugal. Garrett Mc. Namara, Andrew Cotton, Hugo Vau, Ross Clarke Jones and Michele Laurant set out to surf on the second day of the swell. Despite being worn out from the previous day, the team gears up for the waves. (30min)
     01:00 Maverick Moments
    With a huge storm heading to the North Pacific, big wave surfers, like Eric Akiskalian, have their eyes set on the waves predicted to hit Nelscott Reef in Oregon. Nelscott Reef is known as one of the most intimidating beach breaks in the entire world. (30min)
     01:30 Maverick Moments
    The Big Wave World Tour sets out for massive swells at Nelscott Reef. Local surfers Eric Akiskalian and Keith Galbraith are invited, and one hopeful surfer, Will Skudin, is looking to join the tour for the first time. Alex Gray is also competing for the first time. (30min)
     02:00 Ideais2
    The digital platform ". Olho de Peixe" is celebrating 10 years and all the goodies are going to the fans with the release of its recent project IDEAIS2, made with the same passion for skateboarding that was born in 2007. (30min)
     02:30 Cobblestone Riders - The Documentary
    Is it skate or surf? Neither. Follow the story of crazy riders surfing tram tracks. Check out this new extreme sport invented in Portugal! (20min)
     02:50 Looking Thru The B-Sides
    A skater named ". Ollie" is off on a quest to find his lost skateboard. What starts off as a casual trip to the skatepark, turns into a wild trip down the rabit hole and ends up in a way that Alice In Wonderland could never imagine. (10min)
     03:00 Firsthand
    Professional skateboarder Kerry Getz celebrates 9 years of owning Nocturnal skate shop, then leaves for a road trip across Europe with the Habitat team, and hosts an epic skate session on his back yard miniramp. (30min)
     03:30 Firsthand
    Nineteen-year-old professional skateboarder Torey Pudwill wins his first pro contest, skates inside an art museum and films for two video parts at the same time. (30min)
     04:00 Firsthand
    Join pro surfer Will Tant in New York, from model shoots and winter surfs to the outer reefs of Nicaragua, ending with a profile of his brothers memorial contest. (30min)
  • FUEL TV tv tablå, Lördag 2018-11-17
     04:30 Firsthand
    Follow B. MX Pro Ryan Nyquist as he takes you through his summer of' '09. In this intimate profile, see what it's like to balance a busy pro riding schedule with the responsibilities of being a parent. (30min)
     05:00 Firsthand
    FUEL TV follows the winningest wakeskater in the world, Brian Grubb, as he spends his summer traveling, freeriding and playing in-between contests... (30min)
     05:30 Firsthand
    Professional snowboarder, Marie-. France Roy, relaxes during the off-season with a session at Camp of Champions, a surf trip to her Vancouver Island retreat, and some wild big mountain lines in the Andes. (30min)
     06:00 Icons Of Aloha
    "Icons of Aloha", a film that pays tribute to the Reef's top surfers. Alana Blanchard, Shane Dorian, Mikala Jones, Ross Williams, Taylor Knox, Mick Fanning and Rob Machado. (30min)
     06:30 Riding Along with Filipe Toledo
    Join us as we follow the daily routine of W. CT athlete Filipe Toledo during the MEO Rip Curl Pro Portugal 2016 event. (30min)
     07:00 Ideais2
    The digital platform ". Olho de Peixe" is celebrating 10 years and all the goodies are going to the fans with the release of its recent project IDEAIS2, made with the same passion for skateboarding that was born in 2007. (30min)
     07:30 Cobblestone Riders - The Documentary
    Is it skate or surf? Neither. Follow the story of crazy riders surfing tram tracks. Check out this new extreme sport invented in Portugal! (20min)
     07:50 Looking Thru The B-Sides
    A skater named ". Ollie" is off on a quest to find his lost skateboard. What starts off as a casual trip to the skatepark, turns into a wild trip down the rabit hole and ends up in a way that Alice In Wonderland could never imagine. (10min)
     08:00 Total Fight Masters of Freestyle
    The Total Fight Masters Freestyle gathers every year some of the best snowboard riders in Grandvalira ski resort in Andorra. This is the spot where true freestylers leave their mark in the History of snowboard. (30min)
     08:30 World of X Games 2015
    Tom Wallisch and his Good Company crew of skiiers show off their unique brand of park and urban riding to the world. (30min)
     09:00 The Gypsea Tour
    The Cliché team embarks on another Gypsy adventure with a top notch U. S pro as guest to endure the harsh conditions. (30min)
     09:30 Concrete Pow Wow
    Concrete Powwow explores the burgeoning Native American skate scene. It is a feast of interviews, art, music, and explosive skate action. (30min)
     10:00 Riding the Long White Cloud
    Riding the Long White Cloud Pro skateboarders John Rattray, Silas Baxter Neal, Chris Haslam, Cairo Foster, Kenny Anderson, Keegan Sauder, and Rick Mc. Crank travel New Zealand's North Island by bicycle. (60min)
     11:00 Icons Of Aloha
    "Icons of Aloha", a film that pays tribute to the Reef's top surfers. Alana Blanchard, Shane Dorian, Mikala Jones, Ross Williams, Taylor Knox, Mick Fanning and Rob Machado. (30min)
     11:30 Riding Along with Filipe Toledo
    Join us as we follow the daily routine of W. CT athlete Filipe Toledo during the MEO Rip Curl Pro Portugal 2016 event. (30min)
     12:00 Ideais2
    The digital platform ". Olho de Peixe" is celebrating 10 years and all the goodies are going to the fans with the release of its recent project IDEAIS2, made with the same passion for skateboarding that was born in 2007. (30min)
     12:30 Cobblestone Riders - The Documentary
    Is it skate or surf? Neither. Follow the story of crazy riders surfing tram tracks. Check out this new extreme sport invented in Portugal! (20min)
     12:50 Looking Thru The B-Sides
    A skater named ". Ollie" is off on a quest to find his lost skateboard. What starts off as a casual trip to the skatepark, turns into a wild trip down the rabit hole and ends up in a way that Alice In Wonderland could never imagine. (10min)
     13:00 Total Fight Masters of Freestyle
    The Total Fight Masters Freestyle gathers every year some of the best snowboard riders in Grandvalira ski resort in Andorra. This is the spot where true freestylers leave their mark in the History of snowboard. (30min)
     13:30 World of X Games 2015
    Tom Wallisch and his Good Company crew of skiiers show off their unique brand of park and urban riding to the world. (30min)
     14:00 Riding Portugal
    In a new episode of Riding Portugal the Azores takes center stage. Surfer João Kopke shows us what the beautiful island of S. Miguel has to offer, from its gastronomy to the green and inspirational landscapes, and of course... the waves. (45min)
     14:45 Custom
    We are going to South Africa for another World Surf League event, the Corona Open J-. Bay. You will be able to see awesome surfers such as Kelly Slater, Frederico Morais and Filipe Toledo competing in the 6th stage of this competition. (15min)
     15:00 The Search
    What is it that makes us Explore? The restless urge to pack up and go. When the rumor of a perfect wave won't leave your mind. The anticipation, the laughs, the disasters, the surf. It defines who we are are... The Search. (60min)
     16:00 Ideais2
    The digital platform ". Olho de Peixe" is celebrating 10 years and all the goodies are going to the fans with the release of its recent project IDEAIS2, made with the same passion for skateboarding that was born in 2007. (30min)
     16:30 Cobblestone Riders - The Documentary
    Is it skate or surf? Neither. Follow the story of crazy riders surfing tram tracks. Check out this new extreme sport invented in Portugal! (20min)
     16:50 Looking Thru The B-Sides
    A skater named ". Ollie" is off on a quest to find his lost skateboard. What starts off as a casual trip to the skatepark, turns into a wild trip down the rabit hole and ends up in a way that Alice In Wonderland could never imagine. (10min)
     17:00 Cult of Freedom
    The New Zealand Part. In this new episode of Cult of Freedom the Globe's crew heads to New Zealand, with Creed Mc Taggart, Dion Agius and Nate Tyler. Despite having to run away from bad wind and unwelcome rain, the surfers still found dream spots for some surfing. (15min)
     17:15 Custom
    The Audi Nines Mountain Bike 2018 event happened between the 8th and 13th of September and gathered top names of the Mountain Bike scene such as Sam Reynolds, Adolf Silva and Sam Pilgrim. (15min)
     17:30 Riding Along with Filipe Toledo
    Join us as we follow the daily routine of W. CT athlete Filipe Toledo during the MEO Rip Curl Pro Portugal 2016 event. (30min)
     18:00 Total Fight Masters of Freestyle
    The Total Fight Masters Freestyle gathers every year some of the best snowboard riders in Grandvalira ski resort in Andorra. This is the spot where true freestylers leave their mark in the History of snowboard. (30min)
     18:30 World of X Games 2015
    Tom Wallisch and his Good Company crew of skiiers show off their unique brand of park and urban riding to the world. (30min)
     19:00 Riding Portugal
    In a new episode of Riding Portugal the Azores takes center stage. Surfer João Kopke shows us what the beautiful island of S. Miguel has to offer, from its gastronomy to the green and inspirational landscapes, and of course... the waves. (45min)
     19:45 Custom
    We are going to South Africa for another World Surf League event, the Corona Open J-. Bay. You will be able to see awesome surfers such as Kelly Slater, Frederico Morais and Filipe Toledo competing in the 6th stage of this competition. (15min)
     20:00 The Search
    What is it that makes us Explore? The restless urge to pack up and go. When the rumor of a perfect wave won't leave your mind. The anticipation, the laughs, the disasters, the surf. It defines who we are are... The Search. (60min)
     21:00 World of X Games 2016
    The all-video competition highlights the world's best wakeboard athletes battling for X Games gold. (60min)
     22:00 EMENTA SB
    This skateboard collective creates a new show for F. UEL TV. After "Modern Ruins" and "Thousand Words" this is the third video part from Ementa called "Banquete", gathering great skateboarders, among them the rookie Thaynan Costa. (42min)
     22:42 Life of EMENTA SB
    Some of the best skate story is told by the video parts made on the streets. E. MENTA SB gathered the best skaters from the crew and hit some spots in Lisbon, showing off insane tricks mixed with nasty falls, some broken boards and crazy special effects. (18min)
     23:00 Kickin' It With Sneaker Steve
    Episode 7 Sneaker Steve was joined by special guest, designer John Geiger. We talk about Misplaced Checks, starting his own line, not selling his name, upcoming collabs and much more.
     00:00 Maverick Moments
    With Springtime approaching, big wave surfers are shifting their attention to the Southern hemisphere but Mother Nature decides to send one more Winter swell to the heart of Northern California, at Mavericks. (30min)
     00:30 Maverick Moments
    An immense, low-pressure system is steamrolling its way out of the Aleutian Islands and drawing straight into Northern California's most infamous reef, Mavericks, known for its massive waves but is also notorious for the dangers that can occur. (30min)
     01:00 Maverick Moments
    After a significant stretch of flat waters, a storm in Antarctica sends massive swells to Pico Alto: the next stop on the Big Wave World Tour. Pico Alto, Peru is where one of the world's oldest surfing civilizations began. (30min)
     01:30 Maverick Moments
    With Hurricane Marie intensifying to a category five, big wave surfers from around the world converge in Puerto Escondido, Mexico. The waves are relentless, but surfers rise to the occasion, matching massive waves with beautiful rides. (30min)
     02:00 World of X Games 2016
    The all-video competition highlights the world's best wakeboard athletes battling for X Games gold. (60min)
     03:00 Firsthand
    Craig Mast steps into adulthood as he moves a 50' ramp from his family's farm down to his new home. He pays a visit to Camp Woodward where he got his start and ends the episode with a full-blown music video. (30min)
     03:30 Firsthand
    Follow California pro surfer, Alex Gray, as he spends time at home, then travels to secret spots in central California and Mainland Mexico. (30min)
     04:00 Firsthand
    Follow Girl Skateboards Pro Mike Mo Capaldi as he skates all the spots his hometown of Simi Valley has to offer. Learn about Mikemo's roots in skateboarding and how he came to be such a flatground wizard. (30min)
  • FUEL TV tv tablå, Söndag 2018-11-18
     04:30 Firsthand
    BMX rider Anthony Napolitan wages a global all-terrain onslaught against dirt jumps, concrete park, and a wooden megaramp. (30min)
     05:00 Firsthand
    Coming out of a long off-season, professional snowboarder, Laura Hadar, must get back into shape to prepare for a winter of hardcore shredding. (30min)
     05:30 Firsthand
    Join S. X Champ Chad Reed as he attempts to win his first ever outdoor MX Championship. Then it's off to his homeland to defend his Australian Title! (30min)
     06:00 Castles in the Sky
    This film was shot in five countries for more than three years. It's a documentary that gathers top surfers during insane adventures. As soon as they get on a plane, they have the whole world to explore. (60min)
     07:00 World of X Games 2016
    The all-video competition highlights the world's best wakeboard athletes battling for X Games gold. (60min)
     08:00 World of X Games 2015
    Sarah Burke passed away skiing, at the age of 29, already a legend. Her husband Rory Bushfield now looks at each day like his last, squeezing everything out he can, all in her memory, this is his touching story. (30min)
     08:30 World of X Games 2015
    Documenting the professional careers of X Games and Olympic stars Kaitlyn Farrington and James Woods. (30min)
     09:00 Machotaildrop
    Machotaildrop follows an epic journey of an amateur skater who dreams to become a pro. Follow the athlete through a comedic adventure full of twists and turns. Will the gods of skateboarding help him achieve his goals or will they make the path even more difficult? (110min)
     10:50 4 Days in Bali
    In 4 Days in Bali you can make a trip alongside Adolf Silva, Ben Deakin, Nick Pescetto and Joel Anderson to the tropical island of Bali with a lot of tricks, fun and crashes in the mix. (10min)
     11:00 Castles in the Sky
    This film was shot in five countries for more than three years. It's a documentary that gathers top surfers during insane adventures. As soon as they get on a plane, they have the whole world to explore. (60min)
     12:00 World of X Games 2016
    The all-video competition highlights the world's best wakeboard athletes battling for X Games gold. (60min)
     13:00 World of X Games 2015
    Sarah Burke passed away skiing, at the age of 29, already a legend. Her husband Rory Bushfield now looks at each day like his last, squeezing everything out he can, all in her memory, this is his touching story. (30min)
     13:30 World of X Games 2015
    Documenting the professional careers of X Games and Olympic stars Kaitlyn Farrington and James Woods. (30min)
     14:00 Riding Portugal
    In a new episode of Riding Portugal we head to the south to explore the region of Algarve and discover more about the surf, the culture and its History. João Kopke leads us to good surfing spots, enjoys the local cuisine and unfolds all the hidden stories of the region. (45min)
     14:45 Custom
    We are going to the biggest skateboarding event in Finland, the H. ELride. It's going to be three days full of major tricks by skateboarders from all around the world who travelled to Helsinki. (15min)
     15:00 Occ-Cast
    WSL Commentator Joe Turpel joins Occy to discuss some of the highs and lows of his seven years in the booth calling C. T events, what he likes to see when calling a heat and what the future of surfing looks like. (60min)
     16:00 World of X Games 2016
    The all-video competition highlights the world's best wakeboard athletes battling for X Games gold. (60min)
     17:00 Castles in the Sky
    This film was shot in five countries for more than three years. It's a documentary that gathers top surfers during insane adventures. As soon as they get on a plane, they have the whole world to explore. (60min)
     18:00 World of X Games 2015
    Sarah Burke passed away skiing, at the age of 29, already a legend. Her husband Rory Bushfield now looks at each day like his last, squeezing everything out he can, all in her memory, this is his touching story. (30min)
     18:30 World of X Games 2015
    Documenting the professional careers of X Games and Olympic stars Kaitlyn Farrington and James Woods. (30min)
     19:00 Riding Portugal
    In a new episode of Riding Portugal we head to the south to explore the region of Algarve and discover more about the surf, the culture and its History. João Kopke leads us to good surfing spots, enjoys the local cuisine and unfolds all the hidden stories of the region. (45min)
     19:45 Custom
    We are going to the biggest skateboarding event in Finland, the H. ELride. It's going to be three days full of major tricks by skateboarders from all around the world who travelled to Helsinki. (15min)
     20:00 Occ-Cast
    In the second Occ-. Cast, Occy sits down in Tahiti with the Billabong Pro Tahiti 2016 champion, Kelly Slater. They talk about the training and diet that have kept Kelly at the top of surfing, the process of building a wave pool and surfing in the 2020 Olympics. (50min)
     20:50 Thin Line With Nic Von Rupp
    Nic Von Rupp is a tube rider who's been conquering some of the most difficult waves on Earth. In this new video you can witness some of the best footage he's been sharing in latest years and understand why he dedicates his life to the search of a perfect wave. (10min)
     21:00 Vans Get-N Classic, Vol. 3
    Filmed in Hawaii, California, Scotland, Peru, Australia, Mexico, Indonesia and the Caribbean, Get-. N Classic, Vol. 3 features breathtaking destinations and phenomenal once in a lifetime waves. (60min)
     22:00 Here & Now
    Here & Now was filmed in just one day but it gathered more than 25 filmmakers and a stellar list of surfers such as Kelly Slater, Stephanie Gilmore, Dave Rastovich, Ozzie Wright and Alex Knost to showcase the true surfing experience. (60min)
     23:00 The Kickback
    Our guest for The Kickback Episode 19 is Texas rapper Dro F. E (@dro_fe). A fashion and sneaker enthusiast, Dro understands how the two work together, and he brings that understanding to this week's topics.
     00:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny and The Dingo head to the Arctic Circle, but Dingo's mistake causes them to get split up in different countries. Dingo enters one of the crew in the World Beard and Moustache Championships in Norway. (30min)
     00:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny and the rest of the Grenade Team meet back up with The Dingo in Norway. They continue Spreading the Shred by celebrating Norwegian Constitution Day and living with Vikings. (30min)
     01:00 Drive Thru South Africa
    The crew arrives in Coffee Bay and is greeted with perfect surf and some stoked locals. (30min)
     01:30 Drive Thru South Africa
    The group finally makes it to Jeffreys bay and meets up with Kelly Slater. (30min)
     02:00 EMENTA SB
    This skateboard collective creates a new show for F. UEL TV. After "Modern Ruins" and "Thousand Words" this is the third video part from Ementa called "Banquete", gathering great skateboarders, among them the rookie Thaynan Costa. (42min)
     02:42 Life of EMENTA SB
    Some of the best skate story is told by the video parts made on the streets. E. MENTA SB gathered the best skaters from the crew and hit some spots in Lisbon, showing off insane tricks mixed with nasty falls, some broken boards and crazy special effects. (18min)
     03:00 Built To Shred
    Jeff King and the Signal snowboard team blow fresh snow to create a winter wonderland at the Ranch. Plus, also, some cracks need patching to set up Patrick Melcher's insane wall ride. (30min)
     03:30 Built To Shred
    Jeff King does some dumpster diving for shreddable pieces, hits the backstreets of L. A for some BMX action, and skates the former Transworld office. With Neill Heddings, Kristian Svitak, Adrian Mallory. (30min)
     04:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny and The Dingo head to the Arctic Circle, but Dingo's mistake causes them to get split up in different countries. Dingo enters one of the crew in the World Beard and Moustache Championships in Norway. (30min)
  • FUEL TV tv tablå, Måndag 2018-11-19
     04:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    Danny and the rest of the Grenade Team meet back up with The Dingo in Norway. They continue Spreading the Shred by celebrating Norwegian Constitution Day and living with Vikings. (30min)
     05:00 Thrillbillies
    Refus and Pops hunt chickens at Thrillbillie ranch, the boys launch off the mini mega ramp, and the fishing boat gets whipped with Crum and crew on board. (30min)
     05:30 Thrillbillies
    Refus, Pops, and the gang practice for the big Hoe Down...on Segways. The guys race the Squaw Peak downhill, go mud bogging, and Pat does some redneck freestyle B. MX. (30min)
     06:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     07:00 Vans Get-N Classic, Vol. 3
    Filmed in Hawaii, California, Scotland, Peru, Australia, Mexico, Indonesia and the Caribbean, Get-. N Classic, Vol. 3 features breathtaking destinations and phenomenal once in a lifetime waves. (60min)
     08:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross can no longer guarantee the future of top ten riders. They dropped out of high school to pursue this dream and risk their lives every time they ride a dirt bike. Is the risk worth the reward? (30min)
     08:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross has taken Davi Millsaps' kidney and consumed the last twenty years of his life. While the sport will strain both body and soul, Davi Millsaps finds more positives than negatives every day. (30min)
     09:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Jacob has a skate private session with Mike Vallely, Johnny welcomes a special client in the skate shop and Frankie decides to test the camp boundaries. (30min)
     09:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Campers Johnny and Jacob have a special treat, as their family members come to pay a visit. Meanwhile, Frankie participates in a photo session that doesn't work as planned. (30min)
     10:00 Thrillbillies
    Refus and Pops settle a conflict - Thrillbillie style, Pops attempts a backflip on a bigwheel, the motorhome gets jumped by Cam and Crum, and Derek skies over the camper in the motor buggy. (30min)
     10:30 Thrillbillies
    Refus looks back on some of the Thrillbillies' finer moments, featuring Cam, Crum, Whitney, Jared, and Johnny and great moments in Thrillbillie history are highlighted. (30min)
     11:00 World of X Games 2016
    Five of the world's best backcountry snowboarders are competing for X Games gold through 90 second video parts submitted by each athlete. The athletes include: Mikkel Bang, Gigi Ruf, Jeremy Jones, Kazu Kokubo and John Jackson. (60min)
     12:00 Here & Now
    Here & Now was filmed in just one day but it gathered more than 25 filmmakers and a stellar list of surfers such as Kelly Slater, Stephanie Gilmore, Dave Rastovich, Ozzie Wright and Alex Knost to showcase the true surfing experience. (60min)
     13:00 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross can no longer guarantee the future of top ten riders. They dropped out of high school to pursue this dream and risk their lives every time they ride a dirt bike. Is the risk worth the reward? (30min)
     13:30 The Moto
    Inside The Outdoors. Motocross has taken Davi Millsaps' kidney and consumed the last twenty years of his life. While the sport will strain both body and soul, Davi Millsaps finds more positives than negatives every day. (30min)
     14:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Jacob has a skate private session with Mike Vallely, Johnny welcomes a special client in the skate shop and Frankie decides to test the camp boundaries. (30min)
     14:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    Campers Johnny and Jacob have a special treat, as their family members come to pay a visit. Meanwhile, Frankie participates in a photo session that doesn't work as planned. (30min)
     15:00 Built To Shred
    Jeff King and the Signal snowboard team blow fresh snow to create a winter wonderland at the Ranch. Plus, also, some cracks need patching to set up Patrick Melcher's insane wall ride. (30min)
     15:30 Built To Shred
    Jeff King does some dumpster diving for shreddable pieces, hits the backstreets of L. A for some BMX action, and skates the former Transworld office. With Neill Heddings, Kristian Svitak, Adrian Mallory. (30min)
     16:00 This Time Tomorrow
    "This Time Tomorrow" follows the surfing moments of Dave Rastovich and Craig Anderson along the Pacific for eight days while trying to surf the same wave twice. Joining them in this adventure are Kelly Slater, Alex Grey, Dan Malloy and Chris Del Moro. (60min)
     17:00 World of X Games 2016
    Follow Mark Mc. Morris through the adventures of a season spent traveling the world, riding the highs and lows of competing at snowboarding's highest level. (30min)
     17:30 World of X Games 2016
    The Otherside Project follows Sage Kotsenburg as he explores everything that snowboarding has to offer. Being able to ride the powder, park and streets Sage is beginning to define himself and his love for snowboarding. (30min)
     18:00 The Moto
    Inside The Outdoors. When Nico Izzi shattered his heel in his second professional season, he thought that 15 years of work had been destroyed. Now, he has returned to racing for the sake of his 2-year-old daughter and fallen friend. (30min)
     18:30 The Moto
    Inside The Outdoors. While a Championship may be unattainable for riders like Mike Alessi, Andrew Short, Broc Tickle and Jake Weimer, they all rely on their mentors to get them on the box. (30min)
     19:00 Fuel Tv presents Camp Woodward
    On this episode, the campers get ready for the Big Pizza Jam. Jacob goes to the Dew Tour event with his uncle, Frankie practices his tricks and Johnny tries his best at B. MX. (30min)
     19:30 Fuel Tv presents Camp Woodward
    The campers' adventures are coming to an end, but before all is said and done, Johnny, Frankie and Jacob visit the other camps in Tehachapi, Copper Mountain and Tahoe where lots of cold and snow awaits. (30min)
     20:00 Built To Shred
    Jeff King, Chad Bartie, Nilton Neves, and more take it to the top of Shred Mountain (a.k.a. Maulside) to add some concrete to a secret skate spot, and an old sofa gets sessioned. (30min)
     20:30 Built To Shred
    Jeff King and the Grindline crew lay down concrete ramps and transitions at the Shred Ranch where skaters like Neal Mims and Danny Dicola and the F. IT BMX crew get to test it out. (30min)
     21:00 World of X Games 2016
    The inaugural all-video competition highlights the world's best B. MX athletes battling for X Games gold. (60min)
     22:00 The Night Harvest 2018
    The biggest South Africa B. MX and MTB competition is back in Hout Bay for its 7th consecutive year. The riders go to the city of Cabo to participate in one of the coolest competitions in this sport. (15min)
     22:15 Ultimate X 2018
    ULT.X is the biggest action sports' event in the whole African continent, featuring 5 categories: Skate, B. MX, FMX, Surf and MTX. In the trials there were athletes from 28 different countries and some of the best local competitors. (15min)
     22:30 Custom
    This episode of ". Custom" brings you the best of the Battle Of Hastings BMX 2017! The contest took place at the Source Park in England, and featured 44 of Worlds best riders. The riders battled it out in a team format in Park, Street and Best Trick. (15min)
     22:45 Custom
    We bring you the freestyle mountainbike event ". DarkFEST", which has headed back to South Africa, in Stellenbosch with a bigger and better course than ever seen before! (15min)
     23:00 Drive Thru South Africa
    The crew arrives in Coffee Bay and is greeted with perfect surf and some stoked locals. (30min)
     23:30 Drive Thru South Africa
    The group finally makes it to Jeffreys bay and meets up with Kelly Slater.
     00:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    After returning to shore, Dingo and the gang continue their cultural exchange by participating in traditional games, which include The Viking Limbo and ax-throwing. Meanwhile, Danny is shooting a Nike commercial. (30min)
     00:30 The Adventures of Danny & The Dingo
    The boys hit the next stop on their cultural exchange in Dubai. Tom Tom loses a bet and is forced to eat brain. Danny tries to prevent Dingo from getting swindled in Old Town Dubai. (30min)
     01:00 Drive Thru South Africa
    Perfect Jeffreys Bay and the world's highest Bungee jump. (30min)
     01:30 Drive Thru South Africa
    The crew gets one last surf in at J-. Bay and visits one of the local game parks. (30min)
     02:00 The Night Harvest 2018
    The biggest South Africa B. MX and MTB competition is back in Hout Bay for its 7th consecutive year. The riders go to the city of Cabo to participate in one of the coolest competitions in this sport. (15min)
     02:15 Ultimate X 2018
    ULT.X is the biggest action sports' event in the whole African continent, featuring 5 categories: Skate, B. MX, FMX, Surf and MTX. In the trials there were athletes from 28 different countries and some of the best local competitors. (15min)
     02:30 Custom
    This episode of ". Custom" brings you the best of the Battle Of Hastings BMX 2017! The contest took place at the Source Park in England, and featured 44 of Worlds best riders. The riders battled it out in a team format in Park, Street and Best Trick. (15min)
     02:45 Custom
    We bring you the freestyle mountainbike event ". DarkFEST", which has headed back to South Africa, in Stellenbosch with a bigger and better course than ever seen before! (15min)
     03:00 Built To Shred
    Jeff King, Chad Bartie, Nilton Neves, and more take it to the top of Shred Mountain (a.k.a. Maulside) to add some concrete to a secret skate spot, and an old sofa gets sessioned. (30min)
     03:30 Built To Shred
    Jeff King and the Grindline crew lay down concrete ramps and transitions at the Shred Ranch where skaters like Neal Mims and Danny Dicola and the F. IT BMX crew get to test it out. (30min)
     04:00 The Adventures of Danny & The Dingo
    After returning to shore, Dingo and the gang continue their cultural exchange by participating in traditional games, which include The Viking Limbo and ax-throwing. Meanwhile, Danny is shooting a Nike commercial. (30min)