»TV Tablå idag » Just nu Hela dagen Kompakt | Alla kanaler Mina kanaler | Uppdatera automatiskt | Välj kanaler
  • Kanal 10 tv tablå, Måndag 2018-05-28
     06:30 Det fantastiska - Kördagar från Huskvarna
    Kördagar från Huskvarna, 2014. (60min)
     07:30 Ronald vittnar om Jesus
    Tidigt kristen men gjorde total överlåtelse efter tonåren. (15min)
     07:45 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel. (15min)
     08:00 Smålandskonferensen 2017 David Prakasam
    Smålandskonferensen 2017 David Prakasam TO 19 Ett väckande budskap. (120min, 0:06 kvar)
     10:00 Pilgrim Media
    Undervisning med Per Arne Imsen. (30min, 0:06 till start)
     10:30 Återblickar
    Höjdpunkter från Kanal 10s historia. (30min, 0:36 till start)
     11:00 Låt din röst bli hörd - Messias
    I det fjärde avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, öppnar Sven Almkvist upp de profetior Jesaja talade om flera hundra år innan de blev uppfyllda; Messias. (30min, 1:06 till start)
     11:30 Undervisning med Anthony Earl
    Inspirerande undervisning från Anthony Earl. (30min, 1:36 till start)
     12:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     13:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min, 3:06 till start)
     13:30 Äntligen söndag
    Gudstjänst från församlingen Arken. (60min, 3:36 till start)
     14:30 Det fantastiska - Kördagar från Huskvarna
    Kördagar från Huskvarna, 2014. (60min, 4:36 till start)
     15:30 Ronald vittnar om Jesus
    Tidigt kristen men gjorde total överlåtelse efter tonåren. (15min, 5:36 till start)
     15:45 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel. (15min, 5:51 till start)
     16:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min, 6:06 till start)
     17:00 Från mörker till ljus - Karin Lindbäck
    I dagens avsnitt gästas Hans och Eva Marklund av Karin Lindbäck, som delar sitt vittnesbörd om hennes vandring med Gud. (60min, 7:06 till start)
     18:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min, 8:06 till start)
     18:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min, 8:21 till start)
     18:30 Jippie
    Barnprogram. (30min, 8:36 till start)
     19:00 Vi ber för dig
    Livesänt böneprogram där du som tittare kan lämna in dina böneämnen & tacksägelseämnen. (90min, 9:06 till start)
     20:30 Jesusfilmen
    Film om Jesu liv, död och uppståndelse. (90min, 10:36 till start)
     22:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min, 12:06 till start)
     22:15 Kraft för dagen
    Vi läser ett kapitel från bibeln. (15min, 12:21 till start)
     22:30 Slottsmissionens tältmöte i Ljungskile
    Tältmötes-vecka i Ljungskile under augusti. Inbjudna predikanter och sångare från Sveriges alla hörn. Del 4.
     00:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min, 14:06 till start)
     01:00 Från mörker till ljus - Karin Lindbäck
    I dagens avsnitt gästas Hans och Eva Marklund av Karin Lindbäck, som delar sitt vittnesbörd om hennes vandring med Gud. (60min, 15:06 till start)
     02:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min, 16:06 till start)
     02:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min, 16:21 till start)
     02:30 Jippie
    Barnprogram. (30min, 16:36 till start)
     03:00 Vi ber för dig
    Livesänt böneprogram där du som tittare kan lämna in dina böneämnen & tacksägelseämnen. (90min, 17:06 till start)
  • Kanal 10 tv tablå, Tisdag 2018-05-29
     04:30 Jesusfilmen
    Film om Jesu liv, död och uppståndelse. (90min)
     06:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     06:15 Kraft för dagen
    Vi läser ett kapitel från bibeln. (15min)
     06:30 Slottsmissionens tältmöte i Ljungskile
    Tältmötes-vecka i Ljungskile under augusti. Inbjudna predikanter och sångare från Sveriges alla hörn. Del 4. (90min)
     08:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     09:00 Från mörker till ljus - Karin Lindbäck
    I dagens avsnitt gästas Hans och Eva Marklund av Karin Lindbäck, som delar sitt vittnesbörd om hennes vandring med Gud. (60min)
     10:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     10:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     10:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     11:00 Vi ber för dig
    Livesänt böneprogram där du som tittare kan lämna in dina böneämnen & tacksägelseämnen. (90min)
     12:30 Jesusfilmen
    Film om Jesu liv, död och uppståndelse. (90min)
     14:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     14:15 Kraft för dagen
    Vi läser ett kapitel från bibeln. (15min)
     14:30 Slottsmissionens tältmöte i Ljungskile
    Tältmötes-vecka i Ljungskile under augusti. Inbjudna predikanter och sångare från Sveriges alla hörn. Del 4. (90min)
     16:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     17:00 Lennartkvartetten
    Lennartkvartetten sjunger. (60min)
     18:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     18:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     18:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     19:00 Europakonferensen 2017 - Mark Ramsey - Bra att kämpa, bättre att vinna
    Mark Ramsey från Citipointe Church i Australien predikar på temat Bra att kämpa, bättre att vinna under Europakonferensen 2017. Gudstjänsten är inspelad den 24 juli 2017. (60min)
     20:00 Låt din röst bli hörd - Messias
    I det fjärde avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, öppnar Sven Almkvist upp de profetior Jesaja talade om flera hundra år innan de blev uppfyllda; Messias. (30min)
     20:30 Sök mer av Gud - Anden och kärleken
    I det här programmet av Sök mer av Gud undervisar Pascal Andreasson om Anden och kärleken. (30min)
     21:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min)
     21:30 I förföljelsens spår - Finns det förföljelse av kristna i Sverige?
    Genomgång av den flyktingrapport som Open Doors Sverige har tagit fram. (30min)
     22:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     22:15 Att uppleva Gud - Daniel Kolenda
    Daniel Kolenda undervisar. (15min)
     22:30 Nyhemsveckan 2011 - Emanuel Minos
    Emanuel Minos predikar på Nyhemsveckan den 26 juni 2011. Han utgår från bibelordet 1 kor 9:22. (60min)
     23:30 Planetshakers
    Ett fartfyllt ungdomsprogram där Predikan varvas med mycket musik, vittnesbörd mm Programmets predikan görs av Russel Evans och titeln är: The Living Water del 2 Musiken står Lovsångsbandet Planetshakers för. Säsong 1. Del 8.
     00:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     01:00 Lennartkvartetten
    Lennartkvartetten sjunger. (60min)
     02:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     02:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     02:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     03:00 Europakonferensen 2017 - Mark Ramsey - Bra att kämpa, bättre att vinna
    Mark Ramsey från Citipointe Church i Australien predikar på temat Bra att kämpa, bättre att vinna under Europakonferensen 2017. Gudstjänsten är inspelad den 24 juli 2017. (60min)
     04:00 Låt din röst bli hörd - Messias
    I det fjärde avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, öppnar Sven Almkvist upp de profetior Jesaja talade om flera hundra år innan de blev uppfyllda; Messias. (30min)
     04:30 Sök mer av Gud - Anden och kärleken
    I det här programmet av Sök mer av Gud undervisar Pascal Andreasson om Anden och kärleken. (30min)
     05:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min)
  • Kanal 10 tv tablå, Onsdag 2018-05-30
     05:30 I förföljelsens spår - Finns det förföljelse av kristna i Sverige?
    Genomgång av den flyktingrapport som Open Doors Sverige har tagit fram. (30min)
     06:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     06:15 Att uppleva Gud - Daniel Kolenda
    Daniel Kolenda undervisar. (15min)
     06:30 Nyhemsveckan 2011 - Emanuel Minos
    Emanuel Minos predikar på Nyhemsveckan den 26 juni 2011. Han utgår från bibelordet 1 kor 9:22. (60min)
     07:30 Planetshakers
    Ett fartfyllt ungdomsprogram där Predikan varvas med mycket musik, vittnesbörd mm Programmets predikan görs av Russel Evans och titeln är: The Living Water del 2 Musiken står Lovsångsbandet Planetshakers för. Säsong 1. Del 8. (30min)
     08:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     09:00 Lennartkvartetten
    Lennartkvartetten sjunger. (60min)
     10:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     10:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     10:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     11:00 Europakonferensen 2017 - Mark Ramsey - Bra att kämpa, bättre att vinna
    Mark Ramsey från Citipointe Church i Australien predikar på temat Bra att kämpa, bättre att vinna under Europakonferensen 2017. Gudstjänsten är inspelad den 24 juli 2017. (60min)
     12:00 Låt din röst bli hörd - Messias
    I det fjärde avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, öppnar Sven Almkvist upp de profetior Jesaja talade om flera hundra år innan de blev uppfyllda; Messias. (30min)
     12:30 Sök mer av Gud - Anden och kärleken
    I det här programmet av Sök mer av Gud undervisar Pascal Andreasson om Anden och kärleken. (30min)
     13:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min)
     13:30 I förföljelsens spår - Finns det förföljelse av kristna i Sverige?
    Genomgång av den flyktingrapport som Open Doors Sverige har tagit fram. (30min)
     14:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     14:15 Att uppleva Gud - Daniel Kolenda
    Daniel Kolenda undervisar. (15min)
     14:30 Nyhemsveckan 2011 - Emanuel Minos
    Emanuel Minos predikar på Nyhemsveckan den 26 juni 2011. Han utgår från bibelordet 1 kor 9:22. (60min)
     15:30 Planetshakers
    Ett fartfyllt ungdomsprogram där Predikan varvas med mycket musik, vittnesbörd mm Programmets predikan görs av Russel Evans och titeln är: The Living Water del 2 Musiken står Lovsångsbandet Planetshakers för. Säsong 1. Del 8. (30min)
     16:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     17:00 Ny Glädje
    Naturfotograf Reine Jonson. Christer Åberg berättar om sitt liv. Robin Gustafsson sjunger. (60min)
     18:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     18:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     18:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     19:00 Från vårt Perspektiv
    Om missionärslivet med Maria Owiredu & Maria Newman (repris) (170421). I detta avsnitt av Från vårt Perspektiv gästas Börje Claesson Maria Owiredu och Maria Newman, två av medarbetarna på Kanal 10, som båda har kopplingar till missionärslivet. Under programmet berättar ekonomichef Maria Newman om sin uppväxt som missionärsbarn och hur det påverkat hennes synsätt på livet. Maria Owiredu talar om hennes upplevelser med mission och vikten i att leva i kärlek. (60min)
     20:00 Ett ord av uppmuntran
    Del 77. (30min)
     20:30 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
     21:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     22:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     22:15 Så som det var tänkt - Alla såpors moder
    Dan Sarkar berättar om bibeln och Guds inverkan i historien och bibeln som Alla såpors moder med dess livs skildringar. Del 3. (15min)
     22:30 Ingemar Helmner på Frälsningsarmén i Alingsås
    Sång o musik. Del 6 av 6. (60min)
     23:30 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia.
     00:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     01:00 Ny Glädje
    Naturfotograf Reine Jonson. Christer Åberg berättar om sitt liv. Naturfotograf Reine Jonson. Christer Åberg berättar om sitt liv. Robin Gustafsson sjunger. (60min)
     02:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     02:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     02:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     03:00 Från vårt Perspektiv - Om missionärslivet med Maria Owiredu & Maria Newman (repris) (170421)
    I detta avsnitt av Från vårt Perspektiv gästas Börje Claesson Maria Owiredu och Maria Newman, två av medarbetarna på Kanal 10, som båda har kopplingar till missionärslivet. Under programmet berättar ekonomichef Maria Newman om sin uppväxt som missionärsbarn och hur det påverkat hennes synsätt på livet. Maria Owiredu talar om hennes upplevelser med mission och vikten i att leva i kärlek. (60min)
     04:00 Ett ord av uppmuntran
    Del 77. (30min)
     04:30 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
  • Kanal 10 tv tablå, Torsdag 2018-05-31
     05:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     06:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     06:15 Så som det var tänkt - Alla såpors moder
    Dan Sarkar berättar om bibeln och Guds inverkan i historien och bibeln som Alla såpors moder med dess livs skildringar. Del 3. (15min)
     06:30 Ingemar Helmner på Frälsningsarmén i Alingsås
    Sång o musik del 6 av 6. (60min)
     07:30 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia. (30min)
     08:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     09:00 Ny Glädje
    Naturfotograf Reine Jonson. Christer Åberg berättar om sitt liv. Robin Gustafsson sjunger. (60min)
     10:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     10:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     10:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     11:00 Från vårt Perspektiv
    Om missionärslivet med Maria Owiredu & Maria Newman (repris) (170421). I detta avsnitt av Från vårt Perspektiv gästas Börje Claesson Maria Owiredu och Maria Newman, två av medarbetarna på Kanal 10, som båda har kopplingar till missionärslivet. Under programmet berättar ekonomichef Maria Newman om sin uppväxt som missionärsbarn och hur det påverkat hennes synsätt på livet. Maria Owiredu talar om hennes upplevelser med mission och vikten i att leva i kärlek. (60min)
     12:00 Ett ord av uppmuntran
    Del 77. (30min)
     12:30 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
     13:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     14:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     14:15 Så som det var tänkt - Alla såpors moder
    Dan Sarkar berättar om bibeln och Guds inverkan i historien och bibeln som Alla såpors moder med dess livs skildringar. Del 3. (15min)
     14:30 Ingemar Helmner på Frälsningsarmén i Alingsås
    Sång o musik. Del 6 av 6. (60min)
     15:30 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia. (30min)
     16:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     17:00 Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger
    Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger på Fangekasa Bibelcamp. (60min)
     18:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     18:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     18:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     19:00 Kvinnor i nätverk
    Kvinnokonferens med Kvinnor i nätverk. (60min)
     20:00 Bokhyllan
    Lennart Åsberg talar med gäster om intressanta böcker. (30min)
     20:30 Mona Walter - Vittnesbörd
    Mona Walter berättar om sin tro på Gud och sina åsikter kring islam. (30min)
     21:00 Rakt av med Owe Carlsson - Peter Nordberg Religionssynkretism
    I detta avsnitt av Rakt av med Owe Carlsson talar Peter Nordberg och Owe för den andra gången om religionssynkretism i en serie av tre. Del 2. (30min)
     21:30 Rakt på sak - Tro på Gud - Del 1
    Tro på Gud. Del 1 av 2. (30min)
     22:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     22:15 Sunday School Stories - Den brinnande busken
    Sunday School Stories är Elimkyrkan Eskilstunas hemgruppsmaterial där vi går igenom gamla söndagsskoleberättelser och letar efter nya lärdomar. Del 2. (15min)
     22:30 Edsväraveckan 2016 - Johanna, Emilia och Målle
    Edsväraveckan LÖ19 Johanna Ryde predikar Emilia Lindberg sjunger, en sång Målle Lindberg.
     00:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     01:00 Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger
    Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger på Fangekasa Bibelcamp. (60min)
     02:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     02:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     02:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     03:00 kvinnor i nätverk
    Kvinnorkonferens med Kvinnor i nätverk. (60min)
     04:00 Bokhyllan - Göran Duveskog del 2 av 3
    Lennart Åsberg och Göran Duveskog pratar om böcker och Israel och vad som egentligen bibeln säger. Del 2 av 3. (30min)
     04:30 Mona Walter - Vittnesbörd
    Mona Walter berättar om sin tro på Gud och sina åsikter kring islam. (30min)
     05:00 Rakt av med Owe Carlsson - Peter Nordberg Religionssynkretism
    I detta avsnitt av Rakt av med Owe Carlsson talar Peter Nordberg och Owe för den andra gången om religionssynkretism i en serie av tre. Del 2. (30min)
  • Kanal 10 tv tablå, Fredag 2018-06-01
     05:30 Tro på Gud
    Gunnar talar om att tro på Gud Del 1 av 2. Del 1. (30min)
     06:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     06:15 Sunday School Stories - Den brinnande busken
    Sunday School Stories är Elimkyrkan Eskilstunas hemgruppsmaterial där vi går igenom gamla söndagsskoleberättelser och letar efter nya lärdomar. Del 2. (15min)
     06:30 Edsväraveckan 2016 - Johanna, Emilia och Målle
    Edsväraveckan LÖ19 Johanna Ryde predikar Emilia Lindberg sjunger, en sång Målle Lindberg. (90min)
     08:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     09:00 Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger
    Tea Aarseth och Carl-Jörgen Stensrud sjunger på Fangekasa Bibelcamp. (60min)
     10:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     10:15 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     10:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     11:00 Kvinnor i nätverk
    Kvinnorkonferens med Kvinnor i nätverk. (60min)
     12:00 Bokhyllan - Göran Duveskog
    Lennart Åsberg och Göran Duveskog pratar om böcker och Israel och vad som egentligen bibeln säger. Del 2 av 3. (30min)
     12:30 Mona Walter - Vittnesbörd
    Mona Walter berättar om sin tro på Gud och sina åsikter kring islam. (30min)
     13:00 Rakt av med Owe Carlsson - Peter Nordberg Religionssynkretism
    I detta avsnitt av Rakt av med Owe Carlsson talar Peter Nordberg och Owe för den andra gången om religionssynkretism i en serie av tre. Del 2. (30min)
     13:30 Tro på Gud
    Gunnar talar om att tro på Gud. Del 1 av 2. (30min)
     14:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     14:15 Sunday School Stories - Den brinnande busken
    Sunday School Stories är Elimkyrkan Eskilstunas hemgruppsmaterial där vi går igenom gamla söndagsskoleberättelser och letar efter nya lärdomar. Del 2. (15min)
     14:30 Edsväraveckan 2016 - Johanna, Emilia och Målle
    Edsväraveckan LÖ19 Johanna Ryde predikar Emilia Lindberg sjunger, en sång Målle Lindberg. (90min)
     16:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     17:00 Intervju och Musik med Peter Norbert Tarchi
    Peter Norbert Tarchi gästade oss under kampanjveckan i januari 2017. Han är en fantastisk saxofonist och du bjuds på härlig musik. (30min)
     17:30 På väg
    Dokumentär, Road TV. Del 1. (30min)
     18:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     18:15 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel. (15min)
     18:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     19:00 Från vårt perspektiv
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (60min)
     20:00 Befriad med Håkan Axell, Alf Lax
    I detta avsnitt av Befriad, ett program som väcker och berör, gästas Håkan Axéll av Alf Lax, som även sjunger under programmets gång. (30min)
     20:30 Homecoming friends
    The Best of David Phelps. (30min)
     21:00 Kickis vardagslyx
    Lyxa till vardagen med Kicki Philipsson. (30min)
     21:30 Tro & Under
    MedieMission International (MMI) är en av Europas största missionsorganisationer, hör mer av deras arbete. (30min)
     22:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     22:15 Börje Svensson - Min glädje är Jesus
    Börje Svensson sjunger och berättar om sin glädje i Jesus. (30min)
     22:45 Odd-Åge Ågedal undervisar flera musiker
    Odd-Åge Ågedal samt flera musiker o sångare.
     00:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     01:00 Intervju och Musik med Peter Norbert Tarchi
    Peter Norbert Tarchi gästade oss under kampanjveckan i januari 2017. Han är en fantastisk saxofonist och du bjuds på härlig musik. (30min)
     01:30 På väg
    Dokumentär, Road TV. Del 1. (30min)
     02:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     02:15 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel. (15min)
     02:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     03:00 Från vårt perspektiv
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (60min)
     04:00 Befriad med Håkan Axell, Alf Lax
    I detta avsnitt av Befriad, ett program som väcker och berör, gästas Håkan Axéll av Alf Lax, som även sjunger under programmets gång. (30min)
     04:30 Homecoming friends - The best of David Phelps
    The Best of David Phelps. (30min)
     05:00 Kickis vardagslyx
    Lyxa till vardagen med Kicki Philipsson. (30min)
  • Kanal 10 tv tablå, Lördag 2018-06-02
     05:30 Tro & Under
    MedieMission International (MMI) är en av Europas största missionsorganisationer, hör mer av deras arbete. (30min)
     06:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     06:15 Börje Svensson - Min glädje är Jesus
    Börje Svensson sjunger och berättar om sin glädje i Jesus. (30min)
     06:45 Odd-Åge Ågedal undervisar flera musiker
    Odd-Åge Ågedal samt flera musiker o sångare. (75min)
     08:00 CBN 700 club
    CBN 700 Club är ett dagligt nyhetsprogram från Christian Broadcasting Network i USA. Programmet erbjuder nyhetsinslag, vittnesbörd etc. Allt med ett kristet perspektiv. (60min)
     09:00 Intervju och Musik med Peter Norbert Tarchi
    Peter Norbert Tarchi gästade oss under kampanjveckan i januari 2017. Han är en fantastisk saxofonist och du bjuds på härlig musik. (30min)
     09:30 På väg
    Dokumentär, Road TV. Del 1. (30min)
     10:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     10:15 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel. (15min)
     10:30 Jippie
    Barnprogram. (30min)
     11:00 Från vårt perspektiv
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (60min)
     12:00 Befriad med Håkan Axell, Alf Lax
    I detta avsnitt av Befriad, ett program som väcker och berör, gästas Håkan Axéll av Alf Lax, som även sjunger under programmets gång. (30min)
     12:30 Homecoming friends - The best of David Phelps
    The Best of David Phelps. (30min)
     13:00 Kickis vardagslyx
    Lyxa till vardagen med Kicki Philipsson. (30min)
     13:30 Tro & Under
    MedieMission International (MMI) är en av Europas största missionsorganisationer, hör mer av deras arbete. (30min)
     14:00 Nyheterna
    Kanal 10 sänder nyheter varje vardag med fokus på svensk kristenhet. (15min)
     14:15 Börje Svensson - Min glädje är Jesus
    Börje Svensson sjunger och berättar om sin glädje i Jesus. (30min)
     14:45 Odd-Åge Ågedal undervisar flera musiker
    Odd-Åge Ågedal samt flera musiker o sångare. (75min)
     16:00 Jesusfestivalen 2017 - Hans Marklund 25 Juli 19.00
    Kvällsmöte med Hans Marklund från Jesusfestivalen 2017 den 25/7 kl.19.00. Stolspredikan - Från det naturliga till det övernaturliga. Stefan Jernsand, Eric & Anette Anders sjunger. (120min)
     18:00 Gudstjänst från Kristet Center Örebro
     
     19:00 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
     19:30 Bokhyllan - Göran Duveskog
    Lennart Åsberg och Göran Duveskog pratar om böcker och Israel och vad som egentligen bibeln säger. Del 3 av 3. (30min)
     20:00 Kanal 10 Granskar - Jakten på de kristna friskolorna
    Ruben Agnarsson granskar jakten på de kristna friskolorna. (30min)
     20:30 Hans Weichbrodt
    Undervisning med Hans Weichbrodt. (30min)
     21:00 Gudstjänst från Livets Ord
    Gudstjänst från församlingen Livets Ord. (60min)
     22:00 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia. (30min)
     22:30 Rakt på sak - Människor i de sista dagarna - Del 1
    Gunnar talar om hur människor är i den sista tiden och om hur förvandlad man blir av Jesus. Han talar utifrån 2 Timoteusbrevet 3. Del 1. (30min)
     23:00 Sånger om korset - Ulf Christiansson & Filip Christiansson
    Första avsnittet av programmet Sånger om Korset. Ruben Agnarsson gästas av Ulf Christiansson och Filip Christiansson. Sång och musik blandat med samtal. (30min)
     23:30 Joshua Campaign 2016 Ethiopia
    Per och Abbi Åkvist berättar om sitt arbete i Etiopien.
     00:00 Jesusfestivalen 2017 - Hans Marklund 25 Juli 19.00
    Kvällsmöte med Hans Marklund från Jesusfestivalen 2017 den 25/7 kl.19.00. Stolspredikan - Från det naturliga till det övernaturliga. Stefan Jernsand, Eric & Anette Anders sjunger. (120min)
     02:00 Gudstjänst från Kristet Center Örebro
     
     03:00 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
     03:30 Bokhyllan - Göran Duveskog del 3 av 3
    Lennart Åsberg och Göran Duveskog pratar om böcker och Israel och vad som egentligen bibeln säger. Del 3 av 3. (30min)
     04:00 Kanal 10 Granskar - Jakten på de kristna friskolorna
    Ruben Agnarsson granskar jakten på de kristna friskolorna. (30min)
     04:30 Hans Weichbrodt
    Undervisning med Hans Weichbrodt. (30min)
  • Kanal 10 tv tablå, Söndag 2018-06-03
     05:00 Gudstjänst från Livets Ord
    Gudstjänst från församlingen Livets Ord. (60min)
     06:00 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia. (30min)
     06:30 Rakt på sak - Människor i de sista dagarna
    Gunnar talar om hur människor är i den sista tiden och om hur förvandlad man blir av Jesus. Han talar utifrån 2 Timoteusbrevet 3. Del 1. (30min)
     07:00 Sånger om korset - Ulf Christiansson & Filip Christiansson
    Första avsnittet av programmet Sånger om Korset. Ruben Agnarsson gästas av Ulf Christiansson och Filip Christiansson. Sång och musik blandat med samtal. (30min)
     07:30 Joshua Campaign 2016 Ethiopia
    Per och Abbi Åkvist berättar om sitt arbete i Etiopien. (30min)
     08:00 Jesusfestivalen 2017 - Hans Marklund 25 Juli 19.00
    Kvällsmöte med Hans Marklund från Jesusfestivalen 2017 den 25/7 kl.19.00. Stolspredikan - Från det naturliga till det övernaturliga. Stefan Jernsand, Eric & Anette Anders sjunger. (120min)
     10:00 Gudstjänst från Kristet Center Örebro
     
     11:00 Öppen Bibel - Guds nåd, Lagens Förbund vs nådens förbund
    I denna femte del av Johnny Foglanders serie om Guds nåd tar Johnny upp skillnaden mellan det gamla förbundet och det nya förbundet. Skillnaden mellan Lagens förbund och nådens förbund ligger i att vi inte längre behöver förtjäna förbundet utan istället kan ta emot ett förbund med Gud genom nåd och Jesus död och uppståndelse. (30min)
     11:30 Bokhyllan - Göran Duveskog
    Lennart Åsberg och Göran Duveskog pratar om böcker och Israel och vad som egentligen bibeln säger. Del 3 av 3. (30min)
     12:00 Kanal 10 Granskar - Jakten på de kristna friskolorna
    Ruben Agnarsson granskar jakten på de kristna friskolorna. (30min)
     12:30 Hans Weichbrodt
    Undervisning med Hans Weichbrodt. (30min)
     13:00 Gudstjänst från Livets Ord
    Gudstjänst från församlingen Livets Ord. (60min)
     14:00 Hillsong
    Gudstjänst med Brian Houston och Hillsong Australia. (30min)
     14:30 Rakt på sak - Människor i de sista dagarna
    Gunnar talar om hur människor är i den sista tiden och om hur förvandlad man blir av Jesus. Han talar utifrån 2 Timoteusbrevet 3. Del 1. (30min)
     15:00 Sånger om korset - Ulf Christiansson & Filip Christiansson
    Första avsnittet av programmet Sånger om Korset. Ruben Agnarsson gästas av Ulf Christiansson och Filip Christiansson. Sång och musik blandat med samtal. (30min)
     15:30 Joshua Campaign 2016 Ethiopia
    Per och Abbi Åkvist berättar om sitt arbete i Etiopien. (30min)
     16:00 Britt Ericson Jesus tog sjukdomens förbannelse på sig
    Britt Ericson undervisar i ämnet: Jesus tog sjukdomens förbannelse på sig. (30min)
     16:30 Europakonferensen 2016 - Carl-Gustaf Severin
    Dagens predikan: Kristendomen vinner. (90min)
     18:00 Pilgrim Media
    Undervisning med Per Arne Imsen. (30min)
     18:30 En intervju med Jarmo Hanell - Korsbäraren
    Han är känd som korsbäraren och syns ofta till i Göteborgs köpcentrum där han predikar om Jesus för hundratals människor varje vecka. I en spännande intervju talar Jarmo Hanell om evangelisation; på gatan och på internet. (30min)
     19:00 Låt din röst bli hörd - Den stora bilden
    I det sjätte avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, visar Sven Almkvist hur hela Jesajas bok är utformad som ett pussel. För att förstå pusselbiten behöver man också se den stora bilden. Del 1. (30min)
     19:30 Undervisning med Anthony Earl
    Inspirerande undervisning från Anthony Earl. (30min)
     20:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     21:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min)
     21:30 Äntligen söndag - Guds natur och Andens nådegåvor
    Linda predikar talar om att leva ut Andens frukter och om att flöda i Andens nådegåvor. (60min)
     22:30 Nyhemsveckan 2009 - Egil Svartdahl
    Från Pingströrelsens sommarkonferens i Nyhem 2009, Predikar Egil Svartdahl. (60min)
     23:30 15 minuter med Börje
    Dagsaktuell information och inspiration från Kanal 10 med Börje Claésson. (15min)
     23:45 Israelnyheter med Dan Johansson
    Dan Johansson talar om aktuella händelser i Israel.
     00:00 Britt Ericson Jesus tog sjukdomens förbannelse på sig
    Britt Ericson undervisar i ämnet: Jesus tog sjukdomens förbannelse på sig. (30min)
     00:30 Europakonferensen 2016 - Carl-Gustaf Severin
    Dagens predikan: Kristendomen vinner. (90min)
     02:00 Pilgrim Media
    Undervisning med Per Arne Imsen. (30min)
     02:30 En intervju med Jarmo Hanell - Korsbäraren
    Han är känd som korsbäraren och syns ofta till i Göteborgs köpcentrum där han predikar om Jesus för hundratals människor varje vecka. I en spännande intervju talar Jarmo Hanell om evangelisation; på gatan och på internet. (30min)
     03:00 Låt din röst bli hörd - Den stora bilden
    I det sjätte avsnittet av Låt din röst bli hörd, en bibelstudieserie som handlar om Jesajas bok; den mest citerade av alla böcker i gamla testamentet, visar Sven Almkvist hur hela Jesajas bok är utformad som ett pussel. För att förstå pusselbiten behöver man också se den stora bilden. Del 1. (30min)
     03:30 Undervisning med Anthony Earl
    Inspirerande undervisning från Anthony Earl. (30min)
     04:00 Gudstjänst Södermalmkyrkan
     
     05:00 Följ Jesus med Tommy
    Följ med Tommy Lilja på ett spännande äventyr. (30min)