»TV Tablå idag » Just nu Hela dagen Kompakt | Alla kanaler Mina kanaler | Uppdatera automatiskt | Välj kanaler
 • Sjuan tv tablå, Måndag 2018-05-28
   05:00 Judys domstol
  En man hävdar att en vän till familjen stoppades av polisen 26 gånger och underlät att ordna registreringen av en bil vännen köpt av honom. Nu kräver han skadestånd. När en kvinna ser till att hennes före detta pojkvän får besöksförbud kontrar han med en stämning. Säsong 2015. Del 87 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   05:30 Judys domstol
  En kvinnas gudson tar med en kompis till hennes hem och det slutar med att kompisen stämmer kvinnan för att hon slängt hans ägodelar. Ett par män stämmer sin före detta rumskompis då han ska ha underlåtit att betala hyran och andra räkningar. Säsong 2015. Del 88 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   06:00 Glamour
  Katie är tillbaka i stan och får anledning att vara spefull. RJ gör klart för Ridge att han inte förstår hur han lugnt kan se på när Brooke gifter sig med en annan man. Sasha avslöjar något för Zende samtidigt som Nicole kommer till en insikt. Säsong 16. Del 106. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: Don Diamont, Heather Tom, Jacob Young, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Reign Edwards, Felisha Cooper, Rome Flynn, Anthony Turpel, Bradley Bell. (30min)
   06:30 Judge Rinder
  Ett par vänner grälar om kostnaden för partyutrustning. En man kräver att hans vän betalar tillbaka ett lån han gett henne. Ett par hävdar att barnvagnen de köpt är trasig men säljaren säger att hon redan erbjudit dem pengarna tillbaka. Säsong 4. Del 35. Producerat år 2016. Medverkande: Robert Rinder. (60min)
   07:30 Hem till salu
  Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2014. (210min, 1:05 kvar)
   11:00 Halv åtta hos mig: England
  Fyra extremt tävlingsinriktade personer i West Yorkshire ska bjuda varandra på middag. De tävlande är Ben, Jon, Jo och Linda och det går vilt till under middagarna. Det blir tapas, mat av högsta kvalitet och flera utbrott innan det är dags att avslöja vem som tar hem vinstsumman på 1 000 pund. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2009. Medverkande: Dave Lamb. (60min, 1:05 till start)
   12:00 Mannen som talar med hundar
  Fem år gamla kerry blue-terriern Bodhi var en fantastisk hund när han först kom till Sarah och Alan Roth, men under åren har han utvecklat en oförutsägbar aggressivitet. Han ger sig på parets tvåårige son Troy och har bitit en av grannarna när han försvarade Troy. Han är även aggressiv mot familjens gäster när de ska lämna huset. Sarah och Alan har provat munkorg och anlitat en professionell hundtränare som använde sig av positiv förstärkning, men det gav ingen effekt. Frågan är om Cesar kan hjälpa paret. Kathleen Kane skaffade maltesern Maggie från en hunduppfödare när hon var sex månader gammal. Därefter köpte hon Molly, också en malteser, från samma uppfödare. Kathleen flyttade närmare sina föräldrar Wally och Harriet, som bor på ett äldreboende och de ställde upp som hundvakter när hon arbetade. Föräldrarna blev snabbt förtjusta i hundarna men problem uppstod. De bägge malteserna är inriktade på att försvara sitt territorium, det vill säga Wally och Harriet, så pass att personalen blivit rädda för att gå för nära paret. Maggie har bitit de anställda och chefen har sagt att om det sker igen så är hundarna inte längre välkomna. Kathleen vill inte ta ifrån sina föräldrar glädjen i att ha hundarna i hemmet men någonting måste göras. Frågan är om Cesar kan hitta en lösning. Donna Moss och sonen Gabriel äger två hundar, blandrasen Bojo samt hittehunden Tippy. En dag när Bojo tuggade på en boll tog Donna upp den och la den på ett bord. Några timmar senare när Tippy gick förbi bordet attackerade Bojo henne. Efter det eskalerade Bojos aggression, särskilt i förhållande till mat. Donna håller nu Bojo och Tippy separerade med hjälp av ett staket när hon utfodrar dem. Tippy har blivit rädd för att leka med bollar, ta emot godis eller annat som kan väcka Bojos ilska. Hon lämnar till och med lite mat i sin skål åt Bojo. Donna vill att hennes hundar ska leva i harmoni och att de ska kunna äta tillsammans. Frågan är om Cesar kan lära Bojo hur han ska uppträda. Säsong 3. Del 16 av 17. Producerat år 2013. Medverkande: Cesar Millan. (65min, 2:05 till start)
   13:05 Dr Phil
  Nick Gordon talar ut om sin partner Bobbi Kristina Brown som dog tragiskt 2015. Han berättar öppenhjärtigt om sitt liv tillsammans med Bobbi Kristina och hennes berömda mamma Whitney Houston. Doktor Phil ställer närgångna frågor om Whitneys drogvanor, hennes tragiska död och dotterns nedåtgående spiral. Nick har träffat doktor Phil en gång tidigare efter Bobbi Kristinas död men han var då inte i stånd att svara på några frågor. Den här gången är han nykter och redo att berätta om den smärtsamma händelsen. Säsong 2016. Del 140 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (55min, 3:10 till start)
   14:00 Dr Phil
  Nick Gordon berättar om Bobbi Kristina Browns sista ögonblick i livet. Nick var en av de sista som såg den berömda sångaren Whitney Houstons dotter i livet och han var hemma hos henne den kvällen då hon drunknade i ett badkar och hamnade i en koma hon aldrig vaknade upp ur. Nick svarar även på anklagelserna om att han skulle ha mördat Bobbi Kristina genom att ha slagit, förgiftat och slutligen dränkt henne. Säsong 2016. Del 141 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min, 4:05 till start)
   15:00 Judge Rinder
  En man vill ha kompensation för de skador han fick när han deltog i ett spratt hans vänner initierat. En hyresgäst hävdar att han inte är skyldig sin hyresvärd pengar för en bilverkstad då han påstår att lokalen inte var rätt för verksamheten. Säsong 3. Del 35. Producerat år 2015. Medverkande: Robert Rinder, Michelle Hassan, Charles Foster. (60min, 5:05 till start)
   16:00 Det okända
  Jennica Jonsson och hennes sambo Sylwia Kaminska har svårt att slappna av hemma eftersom de ständigt känner sig iakttagna. En mystisk skepnad i lägenheten skrämmer både dem och Jennicas dotter. Obehaget de känner är stort och det har gått så långt att de överväger att flytta. Det holländska mediet Birkan Tore och programledaren Caroline Giertz besöker paret för att se om de kan hjälpa dem att få bukt med den obehagliga besökaren. Säsong 11. Del 4. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min, 6:05 till start)
   17:00 Det okända
  Ann Jonker hittade ett gammalt hus i Bålsta en bit utanför Enköping och bestämde sig för att hyra en av lägenheterna. Men när hon flyttade in började oförklarliga saker att hända. Hon hör besynnerliga knackningar och hasande steg från vinden och när hennes tvillingsyster Berit hälsar på skrämmer ett spöke slag på dem och deras döttrar. Det okändas medium Camilla Öhrnberg åker tillsammans med programledaren Caroline Giertz till Bålsta för att se om hon kan hjälpa systrarna. Säsong 11. Del 5. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min, 7:05 till start)
   18:00 Glamour
  Steffy är sårad och ilsken när hon ifrågasätter Liams lojalitet gentemot henne och deras äktenskap. Bill tvingas försvara sig inför Spectra-gänget och Brooke kommer till en svår insikt. Säsong 17. Del 125. Producerat år 2017. Regissör: Michael Stich. Medverkande: Don Diamont, Patrika Darbo, Scott Clifton, Jacqueline MacInnes Wood, Courtney Hope, Alex Wyse, Katherine Kelly Lang, Courtney Grosbeck, Danube Hermosillo, Bradley Bell. (35min, 8:05 till start)
   18:35 Judys domstol
  En kvinna påstår att hon blev misshandlad efter att hennes pojkvän anklagat henne för att flörta med en annan man. Judy påminner en kvinna som grälar med sin före detta pojkvän att en femåring inte behöver en tv på 65 tum. Säsong 2016. Del 143 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (25min, 8:40 till start)
   19:00 Dr Phil
  Brandi tyckte att hon hittat sin drömprins i Max och han flyttade snabbt in med henne och hennes tre barn. Men idyllen går i kras när hon får reda på att han varit otrogen mot henne sedan dag ett. Säsong 2017. Del 121 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min, 9:05 till start)
   20:00 Familjen annorlunda
  Tiden är kommen hos familjen Nikula och en stressad Matilda övningskör till BB. Mormor håller ställningarna hemma och de förväntansfulla barnen gör plakat. Det blir startskottet för ett namnkrig där ingen är överens och ingen tänker ge sig. Annika inser att kroppen är i behov av omvårdnad efter att ha fött sju barn på sju år. Hon tar med alla barnen till gymmet. Ensamstående mamman Mirka ordnar en överraskning åt de äldsta tjejerna men alla är inte nöjda. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2016. (60min, 10:05 till start)
   21:00 Biggest loser - starkare tillsammans
  Upploppet närmar sig för deltagarna och nu kämpar de inte i lag utan individuellt. De tävlande får en försmak på livet utanför slottet och näringsfysiologen Kristina Andersson hjälper dem att välja gott och nyttigt till kvällsmyset. Säsong 8. Del 15 av 20. Producerat år 2017. (60min, 11:05 till start)
   22:00 Elementary
  Fidelity (2). Watson och Kitty Winter försöker bevisa att den federala myndigheten Defence Intelligence Agency ligger bakom en serie mord. Säsong 5. Del 16 av 24. Producerat år 2017. Regissör: Christine Moore. Medverkande: Jonny Lee Miller, Lucy Liu, Jon Michael Hill, Aidan Quinn, Blair Brown, Jim Piddock, Steve Key, Connor Bond, Marlie Hall, Rachel Christopher. (60min, 12:05 till start)
   23:00 Miss Marple
  När Jerry Burton och hans syster Joanna kommer till Lymstock för att Jerry ska kunna repa sig efter en allvarlig motorcykelolycka störs deras hopp om en lugn och rofylld tillvaro när en giftmördare härjar i trakten. Miss Marple besöker Lymstock för att närvara vid begravningen av överste Appleton som är giftmördarens offer. Hon bestämmer sig för att gå till botten med mordet på översten. Men mördarens tillvägagångssätt försvårar utredningen eftersom offret dog av ett förgiftat brev. Snart har även flera av byns invånare fått liknande post. Medan Jerry och Joanna börjar inse att det skvallras oerhört mycket i den lilla byn hinner mrs Symmington, som är gift med advokaten i byn, gå en hastig död till mötes. Miss Marple samarbetar med polisinspektör Graves i fallet och har även nytta av Jerrys goda instinkt för detektivarbete. Tillsammans försöker de lösa gåtan kring de mystiska breven och deras okända författare. Att mrs Symmingtons död antas vara ett självmord är något miss Marple och Jerry misstror och det leder till att de har ännu ett mord att utreda. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2005. Regissör: Tom Shankland. Medverkande: Geraldine McEwan, James D'Arcy, Ken Russell, Frances de la Tour.
   01:00 Mord och inga visor
  Murder of the Month Club. Ett stulet Fabergéägg dyker upp i Miami där Jessica befinner sig för en bokmässa. Hon slår sig ihop med en rysk kriminalpolis för att utreda stölden och ett mord. Säsong 11. Del 10 av 21. Producerat år 1994. Regissör: Walter Grauman. Medverkande: Angela Lansbury, George DiCenzo, Jeff Conaway, Leonard Lightfoot, Patrick Fabian. (60min, 15:05 till start)
   02:00 MacGyver
  Mardi Gras Beads + Chair. Ett par gamla fiender sätter Jacks liv på spel när han försöker spåra en bedragare som utger sig för att vara frun till en av hans gamla CIA-alias. Säsong 2. Del 14 av 23. Producerat år 2018. Regissör: Mike Martinez, Michael Martinez. Medverkande: Lucas Till, George Eads, Tristin Mays, Justin Hires, Isabel Lucas, Meredith Eaton, Amy Smart. (60min, 16:05 till start)
   03:00 The Good Wife
  Open Source. När Frank Prady tar till en aggressiv kampanjteknik sätts Alicia i en svår position. Florrick/Agos/Lockhart representerar en man som blivit förlamad av ett vapen som tillverkats i en 3D-skrivare. De kallar in Kurt McVeigh som expertvittne. Säsong 6. Del 15 av 22. Producerat år 2015. Regissör: Rosemary Rodriguez. Medverkande: Christine Baranski, Matthew Goode, Julianna Margulies, Archie Panjabi, Matt Czuchry, Zach Grenier, Makenzie Vega Norfolk, Alan Cumming, Graham Phillips, Sarah Steele. (60min, 17:05 till start)
 • Sjuan tv tablå, Tisdag 2018-05-29
   04:00 The Good Wife
  Red Meat. Alicias politiska karriär står på spel när Peter ger en intervju som kan påverka valdeltagandet. Diane följer med Kurt och hans inflytelserika jaktvänner på en weekendresa, något som kan leda till att företaget får en ny klient. Säsong 6. Del 16 av 22. Producerat år 2015. Regissör: Michael Zinberg. Medverkande: Christine Baranski, Matthew Goode, Julianna Margulies, Archie Panjabi, Matt Czuchry, Zach Grenier, Makenzie Vega Norfolk, Alan Cumming, Graham Phillips, Sarah Steele. (60min)
   05:00 Judys domstol
  En barnvakt hävdar att hon inte fick betalt efter att hennes arbetsgivare nekades bidrag från ett stödprogram. En hyresvärd stämmer en hyresgäst som klagar över att lägenheten var olidligt varm. Säsong 2015. Del 89 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   05:30 Judys domstol
  En man som har behov av en akut rotfyllning blir uppläxad av Judy när han låter andra betala för honom och förnekar att han bett om hjälp. En frisör hävdar att hennes vän glömde att stänga ytterdörren och därmed släppte ut hennes valpar vilket slutade med att en av dem blev påkörd och dog. Säsong 2015. Del 90 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   06:00 Glamour
  Eric får besök och Quinn uppmuntrar sin son att inte släppa taget om Steffy. Ridge och Eric fortsätter sitt samtal. Steffy och Liam gör upp planer. Säsong 16. Del 107. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: John McCook, Rena Sofer, Jacob Young, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Scott Clifton, Darin Brooks, Reign Edwards, Rome Flynn, Anthony Turpel. (30min)
   06:30 Judge Rinder
  Ett par före detta vänner grälar om skulder. Ett par systrar är oense om ett billån, obetald hyra och räkningar. En pubsångare hävdar att han inte är skyldig sin förare pengar eftersom han inte lyckades skrapa ihop nog med pengar. Säsong 4. Del 36. Producerat år 2016. Medverkande: Robert Rinder. (60min)
   07:30 Hem till salu
  Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Säsong 18. Del 3. Producerat år 2014. (205min)
   10:55 Halv åtta hos mig: England
  Wayne Allen, Jayne Laverick, Michele Small och Dave Fishlock i Teesside turas om att bjuda varandra på middag under fyra kvällar. Alla har sin egen taktik för att få så höga betyg som möjligt men middagarna går allt annat än lugnt till och det blir allt från klasskrig till hårda ord och tårar. Säsong 2. Del 2. Producerat år 2009. Medverkande: Dave Lamb. (60min)
   11:55 Mannen som talar med hundar
  United hope for animals är en ideell organisation som arbetar för att stoppa lidandet bland katter och hundar i Tijuana i Mexiko och i södra Kalifornien. Grundaren Laura Sandoval arbetar sedan tre år tillbaka i Tijuana där hon med hjälp av volontärer erbjuder gratis sterilisering och kastrering samt avlivning av katter och hundar. Hon räddar de hundar hon tror har en chans till ett liv i USA. Cesar besöker volontärerna och följer med på deras uppdrag när de försöker rädda hemlösa djur och utbilda invånarna i Tijuana kring problemen med de många katterna och hundarna i staden. Maureen Lovetro föddes med en cp-skada. När hon var fyra år gammal lovade hennes morfar henne en hund i hopp om att Maureens ben skulle stärkas av promenader med hunden. Nu är Maureen 17 år och cocker spanieln Chloe åtta år och det har inte blivit som Maureens morfar planerade. Wendy, Maureens mamma, har aldrig känt att Chloe respekterat Maureen. I stället har hon behandlat henne som sin egen hundvalp. Hon tar saker från Maureens händer och lyder henne inte när de är ute på promenad. Ofta drar hon i kopplet så att Maureen ramlar omkull med sin gåstol. Säsong 3. Del 17 av 17. Producerat år 2013. Medverkande: Cesar Millan. (60min)
   12:55 Mannen som talar med hundar
  När Marni, Jacy, Audrey och Mary samt deras hundar flyttade in i ett hus trodde de att alla skulle kunna hålla sams. Men det går inte alls, hundarna är aggressiva mot andra hundar och människor. Företagarna Daniel och Rebecca har full koll på sina företag men inte på sina tre små hundar. Två av dem är bittra fiender efter ett fruktansvärt bråk och nu behöver de Cesars hjälp. Säsong 3. Del 18. Producerat år 2006. Medverkande: Cesar Millan. (65min)
   14:00 Judge Rinder
  En ägare till en dansskola vill ha kompensation för förtal som skadat hennes företag. En kvinna vill ha tillbaka pengar för ett telefonkontrakt hon tog i sitt namn åt sin bästa vän. Säsong 3. Del 36. Producerat år 2015. Medverkande: Robert Rinder, Michelle Hassan, Charles Foster. (60min)
   15:00 Det okända
  Linda Thelenius bor med sin familj i en stor sekelskiftesvåning i centrala Stockholm. Där händer mystiska saker som skrämmer både Linda och hennes dotter. Steg hörs från tomma rum, tv:n stängs av och sätts på av sig själv och ett par mystiska handavtryck dyker upp på en spegel. Programledaren Caroline Giertz åker dit tillsammans med mediet Terry Evans för att hjälpa Linda och hennes familj. Säsong 11. Del 6. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min)
   16:00 Det okända
  När familjen Karlberg-Svensson köpte gården Laggarehemmet utanför Tidaholm kände de på en gång att det var någonting som inte stämde. Det finns en påtaglig närvaro i huset och det händer övernaturliga saker som gör att hela familjen känner sig uttömda på energi. Till och med Tomas, som är mycket skeptisk till det övernaturliga, har upplevt mystiska företeelser på ett mycket bokstavligt vis. Det okända tar med sig mediet Lena Ranehag och besöker familjen för att se om de kan lösa deras problem. Säsong 11. Del 7. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz, Lena Ranehag, Camilla Ohrnberg, Vendela Cederholm, Pierre Hesselbrandt, Birkan Tore, Jörgen Gustafsson, Terry Evans, Malin Berghagen. (60min)
   17:00 Judys domstol
  En man blir stämd av sin tio barn då han ska ha stulit deras julklappar. En kvinna ska ha drämt en biljardkö i bordet och stormat ut efter att hon anklagats för att ha varit flörtig. En kvinna stämmer pappan till hennes barn. Säsong 2016. Del 144 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   17:30 Judys domstol
  En 15-åring visar inga tecken på ånger när han för första gången får se en videoinspelning av när han brutalt slår ner en kvinnlig klasskamrat. Säsong 2016. Del 145 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   18:00 Glamour
  Nicoles lycka blir kortvarig. Sasha har ett förslag till sin pappa. Liam ber Bill att hjälpa honom men han får ett oväntat svar. Wyatt besöker sin mamma. Säsong 16. Del 1. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: Don Diamont, Darin Brooks, Obba Babatundé, Rena Sofer, Scott Clifton, Rome Flynn, Reign Edwards, Felisha Cooper, Bradley Bell, Michael Minnis. (35min)
   18:35 Glamour
  Wyatt ber Liam att förlåta Quinn. Justin berättar för Bill vad Quinn kan vänta sig om hon blir fälld. Liam får besök av Quinns advokat. Säsong 16. Del 2. Producerat år 2013. Regissör: Deveney Kelly. Medverkande: Don Diamont, Darin Brooks, Aaron Spears, Rena Sofer, Scott Clifton, Dan Martin, Kurt Caceres, Bradley Bell, Michael Minnis. (25min)
   19:00 Dr Phil
  Janyce blev chockerad när hon fick reda på ett hennes 22-årige son Chance byter kön och numera kallar sig Hope. Till råga på allt går Hope på gatan i Hollywood och säljer sexuella tjänster för att ha råd med könskorrigeringen. Säsong 2017. Del 122 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min)
   20:00 Bagges hemlösa hundar
  Anders tar sig an det tragiska fallet med hunden Kiwi som hittades inlåst i en pytteliten bur. Han får också arbeta med en fullvuxen huskyfamilj som aldrig gått i koppel. Sist men absolut inte minst så hjälper Anders den gamla men starka och fullständigt badgalna hunden Kimmy att hitta ett nytt hem. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017. (60min)
   21:00 Biggest loser - starkare tillsammans
  Anna ber en deltagare att förklara sig efter att hans bil hittats i närheten av slottet lastad med föremål som strider mot regelverket. Det blir ett ledsamt farväl vid elimineringen när deltagarna får säga hejdå till ytterligare en vän. Säsong 8. Del 16 av 20. Producerat år 2017. (60min)
   22:00 Hawaii 5-0
  He Moho Hou (New Player). Alicia Brown hittar en död kropp i sin säng och tvingas ta hjälp av McGarrett för att ta fast mördaren. Säsong 7. Del 3 av 25. Producerat år 2016. Regissör: Bryan Spicer. Medverkande: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Jorge Garcia, Chi McBride, Grace Park, Daniel Dae Kim, Masi Oka. (60min)
   23:00 Poirot
  Dumb Witness. Mystiska föraningar, familjen Tripps arv och misstankar om mord omkullkastar Poirots planer på att gå och se när en av Hastings vänner ska försöka slå ett världsrekord i hastighet på vatten. Fru Tripps varningar om övernaturliga skeenden och Poirots råd om att hon ska ändra i sitt testamente lyckas inte förhindra mordet på Emily Arundel. Poirot måste nu ta reda på vem av familjemedlemmarna som förgiftat hennes medicin. Familjens terrier Bob är den ende som vet vem mördaren är. Säsong 6. Del 4 av 4. Producerat år 1997. Regissör: Edward Bennett. Medverkande: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran.
   01:10 Mord och inga visor
  An Egg to Die For. Jessica följer med Seth Hazlitt på ett besök hos hans högdragna kusin från södern. Men som alltid sker det ett mord. Säsong 11. Del 11 av 21. Producerat år 1994. Regissör: Anthony Shaw. Medverkande: Angela Lansbury, Kaitlin Hopkins, Allan Miller. (55min)
   02:05 Hawaii 5-0
  He Moho Hou (New Player). Alicia Brown hittar en död kropp i sin säng och tvingas ta hjälp av McGarrett för att ta fast mördaren. Säsong 7. Del 3 av 25. Producerat år 2016. Regissör: Bryan Spicer. Medverkande: Alex O'Loughlin, Scott Caan, Jorge Garcia, Chi McBride, Grace Park, Daniel Dae Kim, Masi Oka. (55min)
   03:00 The Good Wife
  Undisclosed Recipients. Kollegorna inser att de har olika syn på firmans framtid. När de anlitas av en filmproducent vars verk piratkopierats och sprids på fildelningssajter blir de utsatta för en cyberattack. Säsong 6. Del 17 av 22. Producerat år 2015. Regissör: James Whitmore Jr. Medverkande: Christine Baranski, Matthew Goode, Julianna Margulies, Archie Panjabi, Matt Czuchry, Zach Grenier, Makenzie Vega Norfolk, Alan Cumming, Graham Phillips, Sarah Steele. (60min)
 • Sjuan tv tablå, Onsdag 2018-05-30
   04:00 The Good Wife
  Loser Edit. Alicia är fortfarande upprörd över cyberattacken mot firman när hon frågas ut om läckta epostmeddelanden under en tv-intervju. Diane tar sig an ett fall som ställer homosexuellas rätt att gifta sig mot religiös frihet. En utredare finkammar de bevis Diane lade fram för att få Cary frikänd. Säsong 6. Del 18 av 22. Producerat år 2015. Regissör: Brooke Kennedy. Medverkande: Christine Baranski, Matthew Goode, Julianna Margulies, Archie Panjabi, Matt Czuchry, Zach Grenier, Makenzie Vega Norfolk, Alan Cumming, Graham Phillips, Sarah Steele. (60min)
   05:00 Judys domstol
  En kvinna anklagas för att hyra en lägenhet i sitt namn men låta någon annan bo där. En kvinna hävdar att hennes före detta vän använt hennes hanhund för avel utan hennes tillåtelse. En kvinna som erbjudit sig att skjutsa hem en vän blir stämd för att ha orsakat skador på bilen. Säsong 2015. Del 91 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   05:30 Judys domstol
  En kvinna anklagas för att ha stulit sin chefs bil. En man beslagtar en väns bil efter att hon missat en betalning. Säsong 2015. Del 92 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   06:00 Glamour
  Eric läxar upp Ridge och Quinn får anledning att skynda sig till hans sida. Liam och Steffy njuter av varandras sällskap. RJ försöker återigen få Brooke att återförenas med Ridge och Quinn fattar ett beslut. Säsong 16. Del 108. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: John McCook, Jacqueline MacInnes Wood, Rena Sofer, Jacob Young, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Scott Clifton, Anthony Turpel, Alley Mills, Bradley Bell. (30min)
   06:30 Judge Rinder
  En kvinna kräver att en vän betalar för en hund hon köpt av henne. En skådespelare påstås vara ansvarig för att en filmskapares kamerautrustning blev lämnad ute i regnet. Säsong 4. Del 37. Producerat år 2016. Medverkande: Robert Rinder. (60min)
   07:30 Hem till salu
  Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Säsong 18. Del 4. Producerat år 2014. (205min)
   10:55 Halv åtta hos mig: England
  Christine, Neil, Matt och Laura i Huddersfield bjuder varandra på middag. Det blir fyra kvällar där de tävlande bråkar om allt från hundar vid bordet till smuts. Frågan är vem som lyckas få högst poäng och kammar hem de 1 000 punden. Säsong 2. Del 3. Producerat år 2009. Medverkande: Dave Lamb. (60min)
   11:55 Mannen som talar med hundar
  Den amerikanska eskimåhunden Cotton agerar vakthund hemma hos sin familj men nu har han gått över gränsen och skrämmer både familjen och deras omgivning. Ricky var en snäll shiba inu som kom bra överens med andra hundar, men det förändrades när hans ägare köpte valpen Jordan. Nu har han blivit aggressiv och svartsjuk. Boxern Lila attackerades av en främmande hund och har sedan dess börjat gå till angrepp mot andra hundar. Säsong 3. Del 19. Producerat år 2006. Medverkande: Cesar Millan. (60min)
   12:55 Mannen som talar med hundar
  Paret Peter och Barbara såg fram emot en lugn pensionärstillvaro. Men deras liv förändrades när de skaffade Amber, en golden retiever-mix. Hon är snäll och kärleksfull hemma men aggressiv mot andra hundar, som hon skäller på och jagar. Collien Snoopy vill ha sin matte, Veronique, för sig själv och vill helst att hennes kärlek Andrew ska försvinna ur deras liv. Hunden Schroeder vill inte bli lämnad av sin nya ägare Lucy. Han är också aggressiv mot andra hundar. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2006. Medverkande: Cesar Millan. (65min)
   14:00 Judge Rinder
  En aspirerande skådespelare vill ha tillbaka pengar han betalt för att få en roll i en film som aldrig spelades in. Rumskamrater bråkar om en ipod som blev förstörd under ett bråk. Säsong 3. Del 37. Producerat år 2015. Medverkande: Robert Rinder, Michelle Hassan, Charles Foster. (60min)
   15:00 Det okända
  Familjen Holm tycker att det är någonting som inte stämmer i det nyrenoverade huset på Ingarö. De känner alla av en oförklarlig närvaro i köket och ibland blir det utan synbar anledning plötsligt iskallt på vissa ställen i huset. Dessutom känner Gino, pappan i familjen, av en mer illvillig bekantskap som skrämmer livet ur honom. Det okända tar med sig mediet Camilla Öhrnberg hem till familjen för att försöka hjälpa dem att få lugn och ro. Säsong 11. Del 8. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz, Lena Ranehag, Camilla Ohrnberg, Vendela Cederholm, Pierre Hesselbrandt, Birkan Tore, Jörgen Gustafsson, Terry Evans, Malin Berghagen. (60min)
   16:00 Det okända
  När Marita köpte den gamla skolbyggnaden i Arboga var det för att starta en lugn och trivsam kursgård för stressade storstadsmänniskor. Men allt eftersom hon tillbringar mer tid i huset känner hon av ett allt starkare obehag. Lampor släcks och tänds utan anledning och saker i byggnaden försvinner oförklarligt. Vissa delar av huset är så obehagliga att varken Marita eller hennes kollega Marit, som också drabbats av de övernaturliga aktiviteterna, vill vistas där. Programledare Caroline Giertz tar med sig mediet Terry Evans för att försöka lösa problemet. De besöker inte huset en gång som vanligt utan känner sig tvingade att besöka det två gånger. Säsong 11. Del 9. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min)
   17:00 Judys domstol
  En hyresvärd som pratar mandarin tar med sig en tolk för att hjälpa henne att försvara sig efter att hon anklagats för att ha brutit sig in i en lägenhet och sparkat sin hyresgäst i magen. Säsong 2016. Del 146 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   17:30 Judys domstol
  Ett par föräldrar grälar om en madrass. En sjuksköterska som tar hand om ett äldre par stämmer ägaren till en agentur. När en boendelösning misslyckas slutar det med att två par bråkar om hyra och utebliven lön. Säsong 2016. Del 147 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   18:00 Glamour
  Liam sätter ord på sin frustration och ilska innan han meddelar sitt beslut. Katie försäkrar Brooke och Bill om att de inte behöver oroa sig för henne. Bill och Wyatt har olika åsikter om vad Quinn förtjänar. Säsong 16. Del 3. Producerat år 2013. Regissör: Deveney Kelly. Medverkande: Don Diamont, Darin Brooks, Katherine Kelly Lang, Aaron Spears, Heather Tom, Rena Sofer, Scott Clifton, Zane Alexander Achor, Dan Martin, Kurt Caceres. (35min)
   18:35 Glamour
  Sasha vill ta hjälp av Julius för att få tillbaka den hon älskar. Ridge gör klart för Thomas vad hans roll är samtidigt som han avslöjar sina planer för honom hos Forrester Creations. Maya och Rick berättar vad deras barn ska heta. Säsong 16. Del 4. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: Jacob Young, Karla Mosley, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Pierson Fode, Rome Flynn, Anna Maria Horsford, Reign Edwards, Felisha Cooper, Obba Babatundé. (25min)
   19:00 Dr Phil
  Tanyadawn, 17 år, kämpar för att frigöra sig från en tuff uppväxt samtidigt som hon tar hand om ett nyfött barn och skolarbete. Till råga på allt har hon dömts till skyddstillsyn och hennes mamma är orolig för hennes framtid. Säsong 2017. Del 123 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min)
   20:00 Räddad av änglar
  Jenny Strandberg var med om en dramatisk skoterolycka. Hon överlevde men var helt övertygad om att hennes treårige son hade omkommit. Birkan förklarar hur sonen kunde hamna så långt ifrån den kraschade skotern och utan svåra skador. Maud Johansson satt på passagerarsätet när hennes man Peter plötsligt svimmade vid ratten. Birkan förklarar hur änglarna hjälpte Maud att i 110 kilometer i timmen, mitt på motorvägen, manövrera bilen och fatta rätt beslut som kom att rädda deras liv. Birkan beskriver hur änglarna arbetade för att rädda Sven Ågren som precis hade börjat backa ut bilen från sin uppfart när stormen Gudrun fällde en 15 meter lång björk över bilen. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017. (55min)
   20:55 Ambulansen
  Ambulanserna i West Midlands måste snabbt förflytta sig över stora områden. Men det är inte det enda problemet de tampas med den här dagen, utan även att flera ambulanser väntar på att lämna av sina patienter vid ett överbelastat sjukhus. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2016. Regissör: Darren Lovell, Bruce Fletcher. Medverkande: Christopher Eccleston, Dan Goldthorp, Jules Cornell, Amy Mellows, Yvonne Bainton, Soraya Ahmed. (65min)
   22:00 Miami Vice
  Milk Run. Sonny och Rico stöter på ett par unga och naiva män som smugglar kokainfyllda statyer åt en hänsynslös brottsling. Säsong 1. Del 13 av 23. Producerat år 1985. Regissör: John Nicolella, Alan J. Levi, Joel Surnow. Medverkande: Don Johnson, Philip Michael Thomas, Saundra Santiago, Olivia Brown, Michael Talbott, Edward James Olmos. (60min)
   23:00 Kommissarie Morse
  Driven to Distraction. Morse och Lewis är oeniga om hur man bäst sköter polisarbetet när de utreder mordet på en ung kvinna som hittats död i närheten av en bilhandlare. Morse blir inte glad när han upptäcker att Lewis tillbringar mycket tid med en kvinnlig kollega. Säsong 4. Del 3 av 4. Producerat år 1990. Regissör: Sandy Johnson. Medverkande: Peter Woodthorpe, Liz Kettle, Clare Holman, Maureen Bennett, John Thaw, James Grout, Amanda Hillwood, Kevin Whately, James Grout, David Ryall.
   01:10 Mord och inga visor
  The Scent of Murder. Jessica kommer till undsättning när en nära vän blir inblandad i stölden av en ovärderlig relik från Egypten och ett mord. Säsong 11. Del 12 av 21. Producerat år 1995. Regissör: Anthony Pullen Shaw. Medverkande: Angela Lansbury, Melanie Smith. (60min)
   02:10 Thirteen
  Ivy Moxam hittas vandrades på Bristols gator tretton år efter att hon försvann. Hon plockas upp av polisen och blir förhörd av Lisa Merchant och Elliot Carne. Ivy hävdar att hon skolkade från skolan när hon blev kidnappad av en man som hon kände till under namnet Leonard. Ivy återförenas med sin familj och hennes tidigare pojkvän blir överlycklig att se henne men hennes syster Emma är inte övertygad om att det verkligen är Ivy. Säsong 1. Del 1 av 5. Producerat år 2016. Regissör: Vanessa Caswill. Medverkande: Jodie Comer, Natasha Little, Stuart Graham, Katherine Rose Morley, Joe Layton, Richard Rankin, Valene Kane, Aneurin Barnard, Eleanor Wyld, Nicholas Farrell. (60min)
 • Sjuan tv tablå, Torsdag 2018-05-31
   03:10 Miss Marple
  När Jerry Burton och hans syster Joanna kommer till Lymstock för att Jerry ska kunna repa sig efter en allvarlig motorcykelolycka störs deras hopp om en lugn och rofylld tillvaro när en giftmördare härjar i trakten. Miss Marple besöker Lymstock för att närvara vid begravningen av överste Appleton som är giftmördarens offer. Hon bestämmer sig för att gå till botten med mordet på översten. Men mördarens tillvägagångssätt försvårar utredningen eftersom offret dog av ett förgiftat brev. Snart har även flera av byns invånare fått liknande post. Medan Jerry och Joanna börjar inse att det skvallras oerhört mycket i den lilla byn hinner mrs Symmington, som är gift med advokaten i byn, gå en hastig död till mötes. Miss Marple samarbetar med polisinspektör Graves i fallet och har även nytta av Jerrys goda instinkt för detektivarbete. Tillsammans försöker de lösa gåtan kring de mystiska breven och deras okända författare. Att mrs Symmingtons död antas vara ett självmord är något miss Marple och Jerry misstror och det leder till att de har ännu ett mord att utreda. Säsong 1. Del 7 av 8. Producerat år 2005. Regissör: Tom Shankland. Medverkande: Geraldine McEwan, James D'Arcy, Ken Russell, Frances de la Tour. (120min)
   05:10 Judys domstol
  Ett par vänner som vill para sina hundar är med om ett missöde. En man stämmer sin son och hans fästmö på grund av ett lån för att byta fönstrena i deras hus. Säsong 2015. Del 93 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   05:40 Judys domstol
  En kvinna hävdar att hennes före detta man försökte väcka nytt liv i deras förhållande med hjälp av presenter. Det slutar med att hon stämmer honom. En kvinna påstår att det var hennes pojkvän, inte hon, som kraschade en kusins bil. En man stämmer sin tidigare arbetsgivare för utebliven lön. Säsong 2015. Del 94 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (25min)
   06:05 Glamour
  Wyatt får anledning att känna sig hedrad och går med på sin mors och Erics erbjudande. Eric och Quinn avslutar något som de väntat på. Donna återvänder till Los Angeles. Ridge försöker bevisa något för Brooke. Säsong 16. Del 109. Producerat år 2013. Regissör: Cynthia J Popp. Medverkande: John McCook, Don Diamont, Jennifer Gareis, Rena Sofer, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Darin Brooks, Lawrence Saint-Victor, Bradley Bell, Michael Minnis. (30min)
   06:35 Judge Rinder
  En konstnär som bara skapar i sömnen kräver kompensation för en förstörd målning. En man stämmer en vän som inte betalat tillbaka ett lån. Säsong 4. Del 38. Producerat år 2016. Medverkande: Robert Rinder. (60min)
   07:35 Hem till salu
  Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Säsong 18. Del 5. Producerat år 2014. (200min)
   10:55 Halv åtta hos mig: England
  Claudine Stevens, Katie Smith, Kishor Paw och Mike Olley i Birmingham ska bjuda varandra på middag. Det blir genast uppenbart att alla inte kommer överens och frågan är vem av de fyra som lyckas få högst betyg och kamma hem de 1 000 punden. Säsong 2. Del 4. Producerat år 2009. (60min)
   11:55 Mannen som talar med hundar
  Husky-blandrasen Rocco var en present från Cesar Millan till skådespelarna Will Smith och Jada Pinkett Smith. Förutom Rocco har paret hundarna Luigi, Zeus, Barnes och Chile. En majdag hittade hundarna en skallerorm. Rocco dödade ormen men fick kraftiga bitskador i nacken och kördes snabbt till djurakuten där han fick tre flaskor motgift. Rocco tillbringade tolv dagar på sjukhus och fick blodtransfusioner för att återhämta sig. Cesar besöker sin vän Jada för att se hur det är med Rocco och för att lära hundarna att undvika ormar. Säsong 3. Del 21. Producerat år 2006. Medverkande: Cesar Millan. (60min)
   12:55 Mannen som talar med hundar
  När Bricil Madero flyttade in hos sin syster som är soldat och bor på en bas kunde hon aldrig föreställa sig att hennes pinscher Kiko skulle skrämma alla i huset. Binkey, en ung chihuahua som föddes utan framben, vägrar att använda den rullstol som hennes ägare ordnat åt henne. Författaren och regissören Mike White hade inga problem att regissera hundar i sin film Year of the dog, men hemma har han ingen kontroll alls på sina franska bulldoggar Tootsie och Ginger. Frågan är om Cesar kan få rätsida på hundarna och deras ägare. Säsong 4. Del 1 av 18. Producerat år 2013. Medverkande: Cesar Millan. (65min)
   14:00 Judge Rinder
  En ägare till en modellagentur stämmer ett företag för utebliven betalning för modeller de bokat för att medverka in en musikvideo. Några bröder bråkar om ett lån. Säsong 3. Del 38. Producerat år 2015. Medverkande: Robert Rinder, Michelle Hassan, Charles Foster. (60min)
   15:00 Det okända
  Efter att familjen Leon bott i sitt hus i Katrineholm i en tid började konstiga saker hända. Både mamma Marcia och dottern Dyanne drabbas av yrsel och huvudvärk när de är hemma. Dessutom vandrar en osalig besökare omkring på tomten och rumsterar om i garaget. Familjen får hjälp av programledare Caroline Giertz som tar med sig mediet Pierre Hesselbrandt till villan. Han får kontakt med människor ur familjens förflutna, men frågan är om han lyckas lösa familjens problem. Säsong 11. Del 10. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min)
   16:00 Det okända
  Folkhögskolan Marieborg är inrymd i en idylliskt belägen byggnad från 1760-talet. Men det sker oförklarliga saker på skolområdet. Studenterna Maria, Matilda och Sofia som bor på skolans internat har sett skrämmande gestalter på skolområdet och vill nu ha hjälp med att ta reda på vilka besökarna är. Det okända åker dit tillsammans med mediet Lena Ranehag för att försöka ta reda på vilka gestalterna är och ge studenterna studiero. Säsong 11. Del 11. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz, Lena Ranehag, Camilla Ohrnberg, Vendela Cederholm, Pierre Hesselbrandt, Birkan Tore, Jörgen Gustafsson, Terry Evans, Malin Berghagen. (60min)
   17:00 Judys domstol
  En man sätter sig på tvären när han får se videobevis på hur han kör in i en parkerad bil. När ett par bröder grälar om en kvaddad bil inställer sig ett vittne som imponerar på Judy. En man låser ute sin rumskompis som han är rädd för. Säsong 2016. Del 148 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   17:30 Judys domstol
  En man biter en pitbullterrier i ett försök att stoppa den från att döda hans hund. En tonåring som fått för mycket att dricka hoppar i en säng som går sönder. En mans första försök att vara hyresvärd slutar med en mardrömssituation. Säsong 2016. Del 149 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   18:00 Glamour
  Thomas får anledning att bli misstänksam. Maya och Nicole undersöker om Sasha verkligen talar sanning och Rick ber Eric om en andra chans. Säsong 16. Del 5. Producerat år 2013. Regissör: Michael Stich. Medverkande: Karla Mosley, Katherine Kelly Lang, John McCook, Thorsten Kaye, Pierson Fode, Rome Flynn, Anna Maria Horsford, Reign Edwards, Felisha Cooper, Linsey Godfrey. (35min)
   18:35 Glamour
  Ridge frågar Caroline vad faderskap betyder för henne. Nicole förbereder sig på det värsta. Caroline blir orolig när hon får reda på vad Thomas gjort. Säsong 16. Del 6. Producerat år 2013. Regissör: Heather Tom. Medverkande: Karla Mosley, Thorsten Kaye, Pierson Fode, Rome Flynn, Reign Edwards, Felisha Cooper, Linsey Godfrey, Bradley Bell, Michael Minnis. (25min)
   19:00 Dr Phil
  Bill hade ett kortvarigt äktenskap med Gulshan i utlandet innan han flyttade hem till sin mamma Pearl. Han tog snart upp kontakten med Gulshan igen och Pearl bad henne att flytta in med dem. Men fem dagar senare slängde hon ut dem båda. Säsong 2017. Del 124 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min)
   20:00 Hela Danmark bakar
  Säsongsstart. De tio deltagarna samlas för att ta sig an tävlingens första utmaningar. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2015. (60min)
   21:00 Maria Wern
  Dreams from Snow (1). Julen närmar sig på Gotland när ön drabbas av en tragedi. En flicka som går i gymnasiet hittas död mitt på en landsväg klädd i ett vitt lucialinne. Till en början tror man att det handlar om ett självmord men snart visar det sig vara något helt annat. När Maria Wern och hennes kollegor gräver i fallet upptäcker de att ett av gymnasieskolans flickgäng bär på mörka hemligheter. Säsong 3. Del 1 av 10. Producerat år 2011. Regissör: Erik Leijonborg. Medverkande: Eva Röse. (60min)
   22:00 Mord i paradiset
  En sångare blir förgiftad på en båt som tillhör en lokal affärsman. Poole trotsar Patterson som i stället prioriterar fallet med en illegal spritliga. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2013. Regissör: Keith Boak. Medverkande: Ben Miller, Don Warrington, Gary Carr, Sara Martins, Danny John-Jules, Élisabeth Bourgine, Don Warrington, Jamelia Davis. (60min)
   23:00 Ett fall för Frost
  Stranger in the House. Frost jagar en våldtäktsman och den kvinnliga konstapeln Wallace beordras att hjälpa honom. Men i sina försök att fånga förövaren utsätter han sin kollega för fara. Säsong 2. Del 4 av 4. Producerat år 1994. Regissör: Don Leaver. Medverkande: David Jason, David McKail, David Gooderson, Caroline Harker, Bruce Alexander, John Lyons, Angela Clarke, Amelda Brown, Stuart Barren, Vanessa Hadaway.
   01:10 Mord och inga visor
  Death 'n Denial. Jessica utreder ett mord inom operavärlden där en soprano hör en röst som hotar henne till livet en dimmig kväll i Genoa. Säsong 11. Del 13 av 21. Producerat år 1995. Regissör: Jerry Jameson. Medverkande: Angela Lansbury, Lee Meriwether, Eric Pierpoint, Jeri Ryan, James Read. (60min)
   02:10 Thirteen
  När ytterligare en flicka kidnappas ökar pressen på Ivy. När hon förhörs av polisen igen uppdagas bevis som pekar på att Ivy har ljugit. Samtidigt söker Ivy stöd hos Tim och upptäcker att han svikit henne. Säsong 1. Del 2 av 5. Producerat år 2016. Regissör: Vanessa Caswill. Medverkande: Jodie Comer, Natasha Little, Stuart Graham, Katherine Rose Morley, Joe Layton, Richard Rankin, Valene Kane, Aneurin Barnard, Eleanor Wyld, Nicholas Farrell. (55min)
 • Sjuan tv tablå, Fredag 2018-06-01
   03:05 Kommissarien och havet - i denna ljuva sommartid
  En förman på ett bygge påträffas död i samband med en sprängning och det som först verkar vara en olycka visar sig vara ett mord. Under utredningen påträffas stora mängder narkotika och allt tyder på att förmannen var inblandad i en omfattande smuggelverksamhet. Spåren leder vidare till ett ouppklarat mord på en flicka som ägde rum för nästan 15 år sedan. Trots att kriminalkommissarie Robert Andersson är mördaren på spåren dröjer det inte länge förrän ännu en person, som också misstänks för smugglingen, hittas död. Samtidigt kommer Roberts gladlynta och utåtriktade mamma på besök. Hon och Robert har alltid stått varandra nära men det visar sig att även den bästa mor- och sonrelationen ibland kan stöta på problem. Säsong 1. Del 4 av 24. Producerat år 2008. Medverkande: Walter Sittler, Sólveig Arnarsdóttir, Paprika Steen, Inger Nilsson. (120min)
   05:05 Judys domstol
  En kvinna som upptäckt att hennes pilotpojkvän varit otrogen grälar med honom om ett påstått lån. En man hävdar att han tvingades ringa sheriffen för att bli av med en hyresgäst. Säsong 2015. Del 95 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (25min)
   05:30 Judys domstol
  En man berättar att han kände sig obekväm när hans hyresvärd kramade och pussade honom under deras första möte. Hon tycker att hon bara var trevlig. En kvinna stämmer en man som ska ha lurat henne i samband med försäljningen av en bil. Säsong 2015. Del 96 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   06:00 Glamour
  Quinn och Wyatt får ett uppdrag av Eric som gör dem osäkra. Brooke försöker ta reda på vad Ridge egentligen vill. En omskakande nyhet meddelas under ett möte på Forrester Creations. Donna ifrågasätter Bills beslut. Säsong 16. Del 110. Producerat år 2013. Regissör: Cynthia J Popp. Medverkande: John McCook, Don Diamont, Jacob Young, Ashleigh Brewer, Jennifer Gareis, Rena Sofer, Rome Flynn, Katherine Kelly Lang, Thorsten Kaye, Darin Brooks. (30min)
   06:30 Judge Rinder
  En husägare kräver att en hantverkare ersätter henne för skador som hon påstår att han ligger bakom. Ett par före detta vänner grälar om ett lån. Säsong 4. Del 39. Producerat år 2016. Medverkande: Robert Rinder. (60min)
   07:30 Hem till salu
  Brittisk dokumentärserie från 2014. Lucy Alexander och Martin Roberts besöker hem som ska säljas på auktion. De undersöker egendomarna, följer auktionerna och lär känna de nya ägarna. Säsong 18. Del 6. Producerat år 2014. (205min)
   10:55 Halv åtta hos mig: England
  Fyra tävlingsinriktade matentusiaster i Bristol turas om att bjuda varandra på middag. Det blir allt från sushi serverad på ett annorlunda sätt till levande musik. Frågan är vem av Sarah, Craig, Kieron och Angelique som lyckas bäst att imponera på sina medtävlande och vinner tävlingen. Säsong 2. Del 5. Producerat år 2009. (60min)
   11:55 Mannen som talar med hundar
  Vildhunden Reggie vaktar oinbjuden dräktiga hästar på en hästranch nära Prescott i Arizona. Boxern Vito och cockerspanieln Diva var vänner men sedan bulldoggen Rocco flyttade in har han börjat attackera Vito. Mugsy är en pitbullterrier som räddades från ett djurhem, men han visade sig vara en riktig soffpotatis som vägrar att ge sig ut på promenad. Nu ska Cesar Millan försöka få ordning på hundarna. Säsong 4. Del 2 av 18. Producerat år 2013. Medverkande: Cesar Millan. (60min)
   12:55 Mannen som talar med hundar
  Labradoren Luna är rädd för rastgårdar, promenader och oväsen i hemmet. Cesar får en hård nöt att knäcka när han ska hjälpa henne. Cesar reser också till Florida för att möta hundar som arbetar med att hålla Miamis hamn fri från droger, kemikalier och sprängämnen. Frågan är om han kan hjälpa dessa arbetshundar att leka tillsammans lika bra som de arbetar tillsammans. Säsong 4. Del 3 av 18. Producerat år 2013. Medverkande: Cesar Millan. (65min)
   14:00 Judge Rinder
  En man hjälpte sin före detta partner att ta ett lån som partnern inte betalade tillbaka. Några bröder bråkar om försäljningen av en mobiltelefon. Säsong 3. Del 39. Producerat år 2015. (60min)
   15:00 Det okända
  I Orrviken utanför Östersund bor Anna-Lena och Peter som på senare tid känt sig iakttagna och illa till mods i sitt hem. De hör mystiska knackningar som alltid kommer tre gånger i rad och har också båda två sett en skepnad röra sig i hemmet. När ett vitrinskåp ramlar ner från väggen utan att något av det ömtåliga innehållet går sönder får familjen nog. Det okändas programledare Caroline Giertz tar med sig mediet Terry Evans för att försöka ta reda på vad det är som händer. Säsong 11. Del 12. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min)
   16:00 Det okända
  När familjen Bydén köpte sitt sommarhus på Gotland var det för att ha någonstans att njuta och vila upp sig. Men när de börjar rusta upp huset börjar märkliga saker att hända. På vägen in till huset ser familjen skugglika gestalter som plötsligt försvinner i tomma intet. När närvaron flyttar inomhus skrämmer den slag på Malina, Peter och deras döttrar. Det Okändas medium Vendela Cederholm åker till Gotland för att hjälpa familjen. Säsong 11. Del 13. Producerat år 2011. Medverkande: Caroline Giertz. (60min)
   17:00 Judys domstol
  Ett par kvinnor anklagar varandra för att ha vandaliserat varandras bilar. En pappa går med på att betala underhåll men bara om hans dotter börjar på college. Några tonåringar ställer ut pumpor mitt i vägen vilket leder till en stämning. Säsong 2016. Del 150 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   17:30 Judys domstol
  En kvinna stämmer sin inneboende styvsyster och kräver henne på utebliven hyra efter att systern glömt att berätta för henne att hon inte har råd att betala något. En änkeman lånar pengar av sin svåger för att ha råd med en vårdnadstvist. Säsong 2016. Del 151 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (30min)
   18:00 Glamour
  Nicole ställs inför ett stort beslut. Rick försöker ta reda på vad som ligger bakom Ridges planer för Thomas. Ridge råkar höra ett samtal mellan Thomas och Caroline. Säsong 16. Del 7. Producerat år 2013. Regissör: Shelley Curtis. Medverkande: Karla Mosley, Jacob Young, Thorsten Kaye, Pierson Fode, Rome Flynn, Reign Edwards, Felisha Cooper, Linsey Godfrey, Bradley Bell, Michael Minnis. (35min)
   18:35 Glamour
  Thomas gör klart för Ridge var han står. Bill anlitar Justin för att förverkliga sina planer för Forrester creations. Sasha berättar för Julius om sin idé. Säsong 16. Del 8. Producerat år 2013. Regissör: David Shaughnessy. Medverkande: Don Diamont, Katherine Kelly Lang, Karla Mosley, Thorsten Kaye, Pierson Fode, Rome Flynn, Reign Edwards, Obba Babatundé, Anna Maria Horsford, Felisha Cooper. (25min)
   19:00 Dr Phil
  Amys adoptivson Nick har utvecklat aggressiva beteenden och i desperation tog Amy kontakt med hans biologiska mamma Lupita för att se om hon kunde hjälpa. Men det gick inte alls som hon tänkt sig då Lupita vänt sig mot henne. Säsong 2017. Del 125 av 174. (55min)
   19:55 Poirot
  Problem at Sea. Poirot tar en välbehövlig semester och åker på en Medelhavskryssning. Med ombord är den otrevliga och avskydda mrs Claperton som när fartyget är i hamn hittas mördad och Poirot tvingas avbryta sin semester. Säsong 1. Del 7 av 10. Producerat år 1989. Regissör: Renny Rye. Medverkande: David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran, James Ottaway, Ann Firbank, Sheila Allen, John Normington, Dorothea Phillips, Ben Aris. (65min)
   21:00 Terror på Elm street
  Terror på Elm street är en amerikansk skräckfilm från 2010 och en nyinspelning av klassikern med samma namn från 1984. När Dean är på ett kafé med sin flickvän Kris råkar han somna. I drömmen möter han en brännskadad man som skär halsen av honom men i verkligheten ser det ut som att Dean skär halsen av sig själv. När Kris och flera av hennes vänner börjar drömma om mannen inser de att det som sker i drömmarna även inträffar i verkligheten. Det enda sättet att skydda sig mot mördaren är att hålla sig vaken. Producerat år 2010. Regissör: Samuel Bayer. Skådespelare: Rooney Mara, Jackie Earle Haley, Kyle Gallner, Katie Cassidy, Kellan Lutz, Thomas Dekker, Clancy Brown, Connie Britton, Christian Stolte, Lia D. Mortensen. (120min)
   23:00 Wallander - One step behind
  Det är midsommarafton och tre ungdomar har ordnat en maskeradpicknick i skogen. Men de upptäcker att de inte är ensamma när en beväpnad man ger sig till känna. Kort därefter får polishuset besök av en upprörd mamma. Hon har precis fått ett vykort från sin dotter där det står att hon åkt utomlands med ett par vänner. Sist de sågs var de på väg in i skogen för att ha picknick. Wallander har svårt för att förstå mammans oro när dottern informerat om anledningen till sitt försvinnande. Wallanders kollega Svedberg hittas senare mördad i sitt hem. Utredningen för fram detaljer om Svedbergs liv som får Wallander att ifrågasätta om han verkligen kände honom. Det visar sig dessutom att Svedberg och de tre försvunna ungdomarna hade ett samband. När de försvunna personerna hittas mördade i skogen och fler offer följer ställs Wallander inför en gärningsman som alltid ligger steget före. Säsong 1. Del 3 av 3. Producerat år 2008. Regissör: Philip Martin. Medverkande: Kenneth Branagh, Sarah Smart, Sadie Shimmin, Tom Beard, Tom Hiddleston, Richard McCabe, Jeany Spark, Ben Meyjes, Anna Ahlerup, Melker Sorensen.
   01:00 Tre systrar och en mamma
  Tre systrar och en mamma är en amerikansk romantisk komedi från 2007. Daphne Wilder är en ensamstående mor på 59 år. Hon har tre döttrar, den framgångsrika psykologen Maggie, den problemfria Mae och lillasyster Milly. Både Maggie och Mae lever i stabila äktenskap medan Milly är singel, något som oroar Daphne. Hon bestämmer sig för att hjälpa Milly på traven och lägger upp en kontaktannons på nätet. När Daphne sätter i gång och intervjuar alla som svarat på annonsen får hon svårt att hitta någon som passar Milly. Men så dyker en framgångsrik arkitekt upp och Daphne tror att hon hittat rätt. Hon arrangerar ett möte mellan Milly och mannen och det verkar som om Daphnes plan är på väg att gå i lås. Det hon inte vet är att Milly också dejtar en musiker som är en av de män Daphne ratade under sina intervjuer. I rollerna ses Diane Keaton, Lauren Graham, Piper Perabo och Mandy Moore. Producerat år 2007. Regissör: Michael Lehmann. Skådespelare: Diane Keaton, Mandy Moore, Gabriel Macht, Tom Everett Scott, Lauren Graham, Piper Perabo, Stephen Collins, Ty Panitz, Matt Champagne, Colin Ferguson. (120min)
 • Sjuan tv tablå, Lördag 2018-06-02
   03:00 Allt för min syster
  Allt för min syster är ett amerikanskt drama från 2009. När Kate (Sofia Vassilieva) var två år fick hon diagnosen leukemi och sedan den dagen har hennes föräldrar Brian (Jason Patric) och Sara (Cameron Diaz) gjort allt för sin dotter. Tack vare sin syster Anna (Abigail Breslin), som är en perfekt medicinsk donator, har Kate överlevt och mot alla odds får hon uppleva sin 16-årsdag. Men nu när Anna blivit tonåring fattar hon ett beslut som vänder upp och ner på familjens tillvaro. Regissör: Nick Cassavetes. Producerat år 2009. Regissör: Nick Cassavetes. Skådespelare: Cameron Diaz, Alec Baldwin, Abigail Breslin, Joan Cusack, Sofia Vassilieva, Emily Deschanel, Heather Wahlquist, Jason Patric, Evan Ellingson, Frank Cassavetes. (125min)
   05:05 Husjägarna
  Kirstie och Phil hjälper ett läkarpar att hitta ett inte alltför dyrt hem i Cambridgeshire. De letar även efter ett drömhus på landsbygden. Säsong 18. Del 1. Producerat år 2015. (60min)
   06:05 Att bygga sitt drömhus
  Charlie åker till södra Lanarkshire där Jayne och Alistair Lewis bygger ett nyskapande hem. Paret vill ha ett hus som kan göras större eller mindre beroende på om de har gäster eller är ensamma. Bygget går först enligt planerna men så börjar pengarna sina. Säsong 1. Del 36 av 45. Producerat år 2013. Medverkande: Charlie Luxton. (60min)
   07:05 Dr Phil
  Brandi tyckte att hon hittat sin drömprins i Max och han flyttade snabbt in med henne och hennes tre barn. Men idyllen går i kras när hon får reda på att han varit otrogen mot henne sedan dag ett. Säsong 2017. Del 121 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (55min)
   08:00 Dr Phil
  Janyce blev chockerad när hon fick reda på ett hennes 22-årige son Chance byter kön och numera kallar sig Hope. Till råga på allt går Hope på gatan i Hollywood och säljer sexuella tjänster för att ha råd med könskorrigeringen. Säsong 2017. Del 122 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (180min)
   11:00 Mitt galna hem
  Brittisk dokumentärserie från 2015. Många drömmer om att hitta ett eget litet krypin där man kan fly från vardagens stress. Nu visar den brittiske arkitekten George Clarke att det är möjligt att göra om små utrymmen till platser att bo eller arbeta i. Säsong 5. Del 1 av 9. Producerat år 2017. Medverkande: George Clarke. (60min)
   12:00 Mannen som talar med hundar
  Paret Peter och Barbara såg fram emot en lugn pensionärstillvaro. Men deras liv förändrades när de skaffade Amber, en golden retiever-mix. Hon är snäll och kärleksfull hemma men aggressiv mot andra hundar, som hon skäller på och jagar. Collien Snoopy vill ha sin matte, Veronique, för sig själv och vill helst att hennes kärlek Andrew ska försvinna ur deras liv. Hunden Schroeder vill inte bli lämnad av sin nya ägare Lucy. Han är också aggressiv mot andra hundar. Säsong 3. Del 20. Producerat år 2006. Medverkande: Cesar Millan. (65min)
   13:05 Linda och djurens hjältar
  I Sydafrika som i resten av världen brer människor ut sig vilket ofta leder till att djuren kommer för nära människorna och till och med in i deras hus. Det finns de som vigt sitt liv åt att rädda människor från farliga djur och djur från skräckslagna människor och Linda möter några av dem. Donald Styrdom åker dagligen på utryckningar för att hämta de ormar som nästlat sig in i människors hem. Hans mission är att sedan återföra ormarna till naturen, långt bort från människorna. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2014. (55min)
   14:00 Linda och djurens hjältar
  Linda och djurens hjältar är en svensk dokumentär från 2016. Linda Lindorff sätter fokus på världshavens allt sämre mående när hon åker till Florida och Belize för att träffa några av de som jobbar för att rädda havens däggdjur. Hon träffar ett passionerat forskarteam som genom sin research om delfiner hoppas att öka förståelsen för dessa djur. Linda kommer nära delfinerna och kärlek uppstår omedelbart. Hon träffar också sjölejon och sjökor och ett gäng vrålapor ser Linda och hennes tv-team som utmärkta lekkamrater, något som försvårar inspelningen. Producerat år 2016. (60min)
   15:00 Ambulansen
  Ambulanserna i West Midlands måste snabbt förflytta sig över stora områden. Men det är inte det enda problemet de tampas med den här dagen, utan även att flera ambulanser väntar på att lämna av sina patienter vid ett överbelastat sjukhus. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2016. Regissör: Darren Lovell, Bruce Fletcher. Medverkande: Christopher Eccleston, Dan Goldthorp, Jules Cornell, Amy Mellows, Yvonne Bainton, Soraya Ahmed. (60min)
   16:00 Robinson
  Tidigare deltagare samlas för att diskutera sin tid i Robinson och utse vinnaren. Frågan är om finalisterna spelat sina kort rätt eller om det finns saker som kommer ligga dem i fatet när allt ska avgöras. Säsong 6. Del 51. Producerat år 2017. Medverkande: Anders Lundin, Robert Andersson, Paolo Roberto, Mia Laaksonen. (60min)
   17:00 Familjen annorlunda
  Tiden är kommen hos familjen Nikula och en stressad Matilda övningskör till BB. Mormor håller ställningarna hemma och de förväntansfulla barnen gör plakat. Det blir startskottet för ett namnkrig där ingen är överens och ingen tänker ge sig. Annika inser att kroppen är i behov av omvårdnad efter att ha fött sju barn på sju år. Hon tar med alla barnen till gymmet. Ensamstående mamman Mirka ordnar en överraskning åt de äldsta tjejerna men alla är inte nöjda. Säsong 9. Del 8. Producerat år 2016. (60min)
   18:00 Biggest loser - starkare tillsammans
  Upploppet närmar sig för deltagarna och nu kämpar de inte i lag utan individuellt. De tävlande får en försmak på livet utanför slottet och näringsfysiologen Kristina Andersson hjälper dem att välja gott och nyttigt till kvällsmyset. Säsong 8. Del 15 av 20. Producerat år 2017. (60min)
   19:00 Biggest loser - starkare tillsammans
  Anna ber en deltagare att förklara sig efter att hans bil hittats i närheten av slottet lastad med föremål som strider mot regelverket. Det blir ett ledsamt farväl vid elimineringen när deltagarna får säga hejdå till ytterligare en vän. Säsong 8. Del 16 av 20. Producerat år 2017. (55min)
   19:55 Lotto, joker och drömvinsten
  Svenskt spelprogram. Dagens lotto- och jokerdragningar presenteras. Säsong 2018. Del 44 av 97. (5min)
   20:00 Mord i paradiset
  En sångare blir förgiftad på en båt som tillhör en lokal affärsman. Poole trotsar Patterson som i stället prioriterar fallet med en illegal spritliga. Säsong 2. Del 5 av 8. Producerat år 2013. Regissör: Keith Boak. Medverkande: Ben Miller, Don Warrington, Gary Carr, Sara Martins, Danny John-Jules, Élisabeth Bourgine, Don Warrington, Jamelia Davis. (60min)
   21:00 Hur många lingon finns det i världen?
  Hur många lingon finns det i världen? är en svensk komedi från 2010. Alex är 27 år och har inte lyckats med mycket i livet. När hans flickvän slänger ut honom flyttar han hem till sin bror i Hudiksvall. Där lyckas han få jobb på Hudiksvalls kommun för att arbeta med utvecklingsstörda. Alex har ingen aning om vad han gett sig in på men plötsligt har hans liv fått en helt ny mening. När han upptäcker att de är musikaliskt begåvade bestämmer han sig för att försöka få med dem i en talangjakt på tv, något alla inte uppskattar. Filmen bygger fritt på Glada Hudik-teatern och deras verksamhet. I huvudrollerna ses Sverrir Gudnason och Cecilia Forss. Producerat år 2010. Regissör: Lena Koppel. Skådespelare: Sverrir Gudnason, Vanna Rosenberg, Mats Melin, Theresia Widarsson, Bosse Östlin, Ellinore Holmer, Claes Malmberg, Cecilia Forss, Marie Robertson. (125min)
   23:05 The incredible Burt Wonderstone
  Magikerna Burt Wonderstone och Anton Marvelton har länge dominerat scenen i Las Vegas men nu har deras stjärnor börjat dala. Saker och ting blir inte bättre när de får konkurrens av stjärnskottet Steve Gray. Nu måste de komma upp med ett nytt nummer med hopp om att behålla sin stjärnstatus. Producerat år 2013. Regissör: Don Scardino. Skådespelare: Steve Carell, Jim Carrey, Steve Buscemi, Olivia Wilde, James Gandolfini, Alan Arkin, Jay Mohr, Gillian Jacobs, Brad Garrett, David Copperfield.
   01:05 Are You Here
  Are you here är en amerikansk komedi från 2013. Manodepressive Ben och meteorologen Steve är barndomsvänner som fortfarande umgås. När Ben får reda på att hans pappa dött tar han med sig Steve till hemstaden. Till Bens stora förvåning hade hans far stora planer för honom och det visar sig att han ärvt en hel del mer än faderns pengar. Men det blir inte lätt för Ben med sitt nya ansvar. Hans vänskap med Steve sätts på spel och dessutom drar hans syster Terry in honom en juridisk tvist. Producerat år 2013. Regissör: Matthew Weiner. Skådespelare: Owen Wilson, Zach Galifianakis, Amy Poehler, Laura Ramsey, Lauren Lapkus, Jason Davis, Joel Gretsch, Alana de la Garza, Greg Cromer, David Selby. (140min)
 • Sjuan tv tablå, Söndag 2018-06-03
   03:25 No strings attached
  No strings attached är en amerikansk romantisk komedi från 2011. Emma (Natalie Portman) och Adam (Ashton Kutcher) träffades första gången på ett läger när de var tonåringar och under årens lopp har deras vägar korsats flera gånger. En kväll hamnar de i säng. Emma vill fokusera på sin karriär och har inte tid för ett förhållande så hon föreslår att de ska ha en sexuell relation utan krav. Men om någon skulle få starkare känslor för den andra ska de återgå till att bara vara vänner. Adam går med på förslaget eftersom han känner sig sviken av det motsatta könet. Allt fungerar smärtfritt tills Adam blir svartsjuk på en av Emmas kollegor och inser att han vill ha ett riktigt förhållande med henne. Producerat år 2011. Regissör: Ivan Reitman. Skådespelare: Natalie Portman, Ashton Kutcher, Kevin Kline, Cary Elwes, Greta Gerwig, Lake Bell, Olivia Thirlby, Ludacris, Jake Johnson, Mindy Kaling. (130min)
   05:35 Judys domstol
  En man stämmer sin dotters före detta pojkvän då han inte ska ha betalat för en bil han fått köpa. Pojkvännen hävdar att det var en gåva. Ett par frivilliga brandmän grälar om betalningen för en kryssning till Bahamas. Säsong 2015. Del 97 av 180. Medverkande: Judy Sheindlin, Petri Hawkins-Byrd, Jerry Bishop. (25min)
   06:00 Dr Phil
  Tanyadawn, 17 år, kämpar för att frigöra sig från en tuff uppväxt samtidigt som hon tar hand om ett nyfött barn och skolarbete. Till råga på allt har hon dömts till skyddstillsyn och hennes mamma är orolig för hennes framtid. Säsong 2017. Del 123 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (55min)
   06:55 Dr Phil
  Bill hade ett kortvarigt äktenskap med Gulshan i utlandet innan han flyttade hem till sin mamma Pearl. Han tog snart upp kontakten med Gulshan igen och Pearl bad henne att flytta in med dem. Men fem dagar senare slängde hon ut dem båda. Säsong 2017. Del 124 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (60min)
   07:55 Dr Phil
  Amys adoptivson Nick har utvecklat aggressiva beteenden och i desperation tog Amy kontakt med hans biologiska mamma Lupita för att se om hon kunde hjälpa. Men det gick inte alls som hon tänkt sig då Lupita vänt sig mot henne. Säsong 2017. Del 125 av 174. Medverkande: Phil McGraw. (185min)
   11:00 Last resort - strandad kärlek
  Paren återvänder hem och återförenas med sina familjer. De får i uppdrag att införa regler för sitt förhållande men de faller snart tillbaka i gamla mönster. Ett oväntat telefonsamtal får konsekvenser för ett par som tvingas kompromissa. Säsong 1. Del 9. Producerat år 2017. (60min)
   12:00 Last resort - strandad kärlek
  Paren kämpar med att anpassa sig till vardagen. Sandy och Michael ordnar en dag med ombytta roller där paren byter scheman med varandra men alla är inte nöjda med aktiviteten. Stämningen är spänd inför de avgörande besluten. Säsong 1. Del 10. Producerat år 2017. (60min)
   13:00 Att bygga sitt drömhus
  Charlie åker till North Somerset för att hjälpa Antony och Hayley Wild som har väntat i 26 år på att bygga sitt eget hem. Nu när projektet slutligen ska bli av satsar de stort. De planerar ett hus med fyra sovrum beläget vid floden Severns mynning och det är en vågad design med moderna detaljer. Men när bygget sätter i gång får Hayley kämpa för att hålla tillbaka Antony som spenderar alltför mycket pengar. Säsong 1. Del 37 av 45. Producerat år 2013. Medverkande: Charlie Luxton. (60min)
   14:00 Husjägarna
  Kirstie och Phil är i Bristol och på Cotswolds imponerande landsbygd för att hjälpa några köpare att hitta en stuga på landet och ett krypin mitt i smeten som de har råd med. Säsong 18. Del 2. Producerat år 2015. Medverkande: Kirstie Allsopp. (60min)
   15:00 Trinny & Susannah stylar om Sverige
  Trinny och Susannah beger sig till Marstrand där de träffar den 49-åriga receptionisten Viveca Sjöberg som berättar om vad som hände när hon fick ett getingstick för fyra år sedan. Hon blev svårt sjuk och läkarna tvingades amputera hennes ben och åtta av hennes fingrar. Hon tävlingsdansade innan och hennes kondition har hjälpt henne att hantera proteserna. Men hon känner sig gammal så Trinny ger henne en stil som får henne att leva upp igen. Juristen och småbarnsmamman Lisa Kylenfelt, 31 år, klär sig ofta i bleka färger trots att hon vet med sig att hon borde bli mer färgglad. Susannah tycker att Lisa är trevlig och smart och hon försöker få kläderna att matcha personligheten. Det 25-åriga butiksbiträdet Elin Martinsson arbetar i en modeaffär men har ändå svårt att hitta kläder som passar. Trinny letar fram några stilförebilder som har samma kroppstyp som Elin. Säsong 7. Del 1. Producerat år 2014. Medverkande: Trinny Woodall, Susannah Constantine. (60min)
   16:00 Räddad av änglar
  Jenny Strandberg var med om en dramatisk skoterolycka. Hon överlevde men var helt övertygad om att hennes treårige son hade omkommit. Birkan förklarar hur sonen kunde hamna så långt ifrån den kraschade skotern och utan svåra skador. Maud Johansson satt på passagerarsätet när hennes man Peter plötsligt svimmade vid ratten. Birkan förklarar hur änglarna hjälpte Maud att i 110 kilometer i timmen, mitt på motorvägen, manövrera bilen och fatta rätt beslut som kom att rädda deras liv. Birkan beskriver hur änglarna arbetade för att rädda Sven Ågren som precis hade börjat backa ut bilen från sin uppfart när stormen Gudrun fällde en 15 meter lång björk över bilen. Säsong 2. Del 7. Producerat år 2017. (60min)
   17:00 Koko - den talande gorillan
  Koko - den talande gorillan är en brittisk dokumentär från 2015. Här skildras berättar historien om gorillan Koko och researchern Penny Patterson som lärt Koko teckenspråk. Kokos extraordinära liv har dokumenterats steg för steg med allt från kärlekar till förluster, däribland hennes önskan att få barn och arbete som ambassadör för att bättre förstå och rädda rasen. Programmet ger en unik inblick i en annan ras känslor och liv. Producerat år 2015. Regissör: Jonathan Taylor. (60min)
   18:00 Hundcoachen
  Berner sennenhunden Leos husse och matte har problem med att Leo vägrar låta någon klippa hans klor. Vid senaste besöket hos veterinären var de tre stycken som höll i honom utan att lyckas. Roland är van med hundar och är nu ägare till blandrashunden Simba som är hans femte hund i ordningen. Men Simba har gett honom mer än han klarar av. Hon vägrar lyssna på Roland och kastar sig handlöst mot varje mötande hund. I förtvivlan vänder sig Roland till Fredrik för att få hjälp att hantera Simba, något han nästan har gett upp. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2008. (30min)
   18:30 Hundcoachen
  Fredrik Steen får ett samtal från en familj på Öland. De har problem med sin hund, rotteweilern Harley, som är drygt ett år. Familjen har nästan gett upp hoppet på att lyckas uppfostra Harley. Harley är numera den som är herre i huset och dotternas kompisar vågar inte längre hälsa på. De hade beslutat att avliva honom men i sista stund ändrade de sig och bestämde sig för att ge Harley en andra chans. frågan är om Fredrik lyckas få ordning på jycken och rädda honom från avlivning. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2008. (30min)
   19:00 Hela Danmark bakar
  Säsongsstart. De tio deltagarna samlas för att ta sig an tävlingens första utmaningar. Säsong 4. Del 1. Producerat år 2015. (60min)
   20:00 Bagges hemlösa hundar
  Anders tar sig an det tragiska fallet med hunden Kiwi som hittades inlåst i en pytteliten bur. Han får också arbeta med en fullvuxen huskyfamilj som aldrig gått i koppel. Sist men absolut inte minst så hjälper Anders den gamla men starka och fullständigt badgalna hunden Kimmy att hitta ett nytt hem. Säsong 2. Del 8. Producerat år 2017. (60min)
   21:00 Spårlöst
  Jenny Alversjö åker till Brasilien med Rita som tvångsomhändertogs från sin mormor när hon var ett år och hamnade på ett barnhem i Sao Paulo. Ett och ett halvt år senare adopterades hon till Sverige och hon tror att tiden på barnhemmet satt djupa spår i henne. Rita vill ta reda på var hennes biologiska mamma finns och vad som egentligen hände på barnhemmet. Säsong 15. Del 6. Producerat år 2016. (60min)
   22:00 Downton Abbey
  Det är jul men gripandet av Bates har lagt sordin på stämningen. Mary funderar på sin framtid med sir Richard. Ett brev från Sybil sätter känslorna i gungning. Violet oroar sig över dottern Rosamunds nya sällskap. Säsong 2. Del 9. Producerat år 2012. Regissör: Brian Percival. Medverkande: Maggie Smith, Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Jim Carter, Brendan Coyle, Michelle Dockery, Dan Stevens, Penelope Wilton, Siobhan Finneran, Joanne Froggatt.
   00:00 Kommissarie Morse
  The Silent World of Nicholas Quinn. Morse och Lewis utreder när Nicholas Quinn, en examinator med nedsatt hörsel, hittas död. Quinns död tros först vara ett självmord genom cyanidförgiftning men Morse är övertygad om att han blivit mördad. När det kommer fram att Quinn avslöjat att kolleger sålt hemligheter får Morse vatten på sin kvarn och ger sig in i en labyrint av lögner och svek. Säsong 1. Del 2 av 3. Producerat år 1987. Regissör: Brian Parker, Colin Dexter. Medverkande: Peter Woodthorpe, Liz Kettle, Clare Holman, Maureen Bennett, John Thaw, James Grout, Amanda Hillwood, Kevin Whately, Peter Woodthorpe, Roger Lloyd Pack. (130min)
   02:10 Kommissarien och havet - den döende dandyn
  Kommissarie Robert Andersson och hans kollegor undersöker mordet på Egon Wallin som hittats mördad i ett galleri. Fallet förbryllar dem eftersom den mördade mannen hade en målning runt halsen, Den döende dandyn, som nyligen blivit stulen från ett museum. Fler stulna tavlor hittas i galleriets arkiv och det verkar som Wallin handlade illegalt med konst. När Wallins fru går igenom makens papper hittar hon ett dokument där han begär skilsmässa och fallet tar en helt ny vändning. Det visar sig att Wallin hade en älskare och uppenbarligen planerade att lämna sin fru för honom. Saker och ting kompliceras när det uppdagas att Wallin även hade en älskarinna. Frågan är om mordet hade att göra med Wallins konstaffärer eller hans privatliv. När Robert gräver i mannens familjebakgrund avslöjar han en hemsk familjehemlighet som kan vara lösningen på fallet. Säsong 2. Del 1. Producerat år 2011. Regissör: Marcus Weiler. Medverkande: Walter Sittler, Paprika Steen, Andy Gatjen, Solveig Arnarsdottir, Paprika Steen, Frida Hallgren, Sven Gielnik, Nicole Heesters, Inger Nilsson. (120min)