»TV Tablå idag » Just nu Hela dagen Kompakt | Alla kanaler Mina kanaler | Uppdatera automatiskt | Välj kanaler
 • TV4 Film tv tablå, Torsdag 2017-12-14
   05:30 When sparks fly
  When sparks fly är ett amerikanskt drama från 2014. Amy är en ung och ambitiös journalist som har flyttat till Chicago för att förverkliga sina drömmar. Tidningen hon jobbar på ger henne ett uppdrag, att skriva en artikel om hur det är att växa upp med föräldrar som tillverkar fyrverkerier i en småstad. Så med självständighetsdagen i annalkande befinner sig Amy igen på hemmaplan och får snart veta att hennes väninna Sammie ska gifta sig den dagen. Men mannen i Sammies liv är Amys ungdomskärlek Hank. Producerat år 2014. Regissör: Gary Yates. Skådespelare: Meghan Markle, Christopher Jacot, Kristina Pesic, Lochlyn Munro. (105min)
   07:15 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 23. Producerat år 2014. (215min, 2:01 kvar)
   10:50 Polarexpressen
  Polarexpressen är en amerikansk animerad film från 2004. En liten pojke som inte tror på jultomten får sitt livs överraskning på julafton. Utanför sitt fönster ser han ett tåg som är på väg till Nordpolen och en konduktör som ber honom stiga ombord. Snart börjar en hisnande resa till jultomtens verkstad där pojken får lära sig vad julen egentligen handlar om. Filmen nominerades till tre Oscars. Producerat år 2004. Regissör: Robert Zemeckis. Skådespelare: Tom Hanks, Michael Jeter, Nona Gaye, Peter Scolari, Eddie Deezen, Leslie Zemeckis, Steven Tyler, Julene Renee, Chris Coppola, Charles Fleischer. (90min, 2:01 till start)
   12:20 First daughter
  First daughter är en amerikansk romantisk komedi från 2004. Samantha Mackenzie är dotter till USA:s president och hon önskar inget hellre än att leva ett vanligt liv. När hon flyttar hemifrån för att börja på college övertalar hon sina föräldrar och regeringen att slippa ha Secret service i hälarna. Utan Samanthas vetskap får en ung agent i uppdrag att utge sig för att vara student och bevaka Samantha. Det dröjer inte länge förrän Samantha och agenten blir förälskade. I rollerna ses bland andra Katie Holmes och Michael Keaton. Producerat år 2004. Regissör: Forest Whitaker. Skådespelare: Katie Holmes, Marc Blucas, Michael Keaton, Margaret Colin, Lela Rochon, Amerie. (125min, 3:31 till start)
   14:25 Kingpin
  Kingpin är en amerikansk komedi från 1996. Roy blev bowlingmästare 1979 men hans karriär tog slut när han miste sin ena hand. I flera år har han hankat sig fram som försäljare men när han möter bowlingtalangen Ishmael, som tillhör amishfolket, förändras hans tillvaro. Han övertalar Ishmael att satsa på att spela bowling för pengar och de börjar resa runt landet för att vinna turneringar. En dag möter de Roys gamle rival Ernie för en uppgörelse. Producerat år 1996. Regissör: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Skådespelare: Woody Harrelson, Randy Quaid, Vanessa Angel, Bill Murray, Chris Elliott, William Jordan, Nancy Frey-Jarecki, Richard Tyson, Lin Shaye, Zen Gesner. (140min, 5:36 till start)
   16:45 G.I. Joe: The rise of Cobra
  G.I. Joe: The rise of Cobra är ett amerikanskt actiondrama från 2009. Den amerikanska soldaten Duke är stationerad i Kazakstan och har i uppdrag att skydda en transport av stridspetsar. Under transporten blir Duke och hans kollegor plötsligt attackerade av en fiende som vill åt vapnen. De räddas av den hemliga elitstyrkan G.I. Joe och bestämmer sig för att själva gå med i styrkan. Tillsammans med sina kamrater måste de nu förhindra att den korrupta vapenhandlaren Destro får tag i stridsspetsarna i sitt försök att ta över världen. Producerat år 2009. Regissör: Stephen Sommers. Skådespelare: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Joseph Gordon-Levitt, Saïd Taghmaoui, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Lee Byung-hun, Rachel Nichols. (135min, 7:56 till start)
   19:00 Proof
  Proof är ett amerikanskt drama från 2005. Catherine (Gwyneth Paltrow) har skött om sin mentalsjuke far, den framgångsrike matematikern Robert (Anthony Hopkins). När han går bort isolerar hon sig. Men en dag dyker en av Roberts studenter, Hal (Jake Gyllenhaal), upp för att gå igenom faderns anteckningar. Hal och Catherine dras till varandra. När Hal gör en häpnadsväckande upptäckt bland faderns anteckningar hävdar Catherine att det är hon som ligger bakom den. Regissör: John Madden. Producerat år 2005. Regissör: John Madden. Skådespelare: Gwyneth Paltrow, Anthony Hopkins, Jake Gyllenhaal, Hope Davis, Danny McCarthy, Tobiasz Daszkiewicz, Gary Houston, Leigh Zimmerman, Colin Stinton, Leland Burnett. (120min, 10:11 till start)
   21:00 Mannen med järnmasken
  Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Det har gått många år sedan de tre musketörerna stred för kung Ludvig XIV. Athos lever ett enkelt liv med sin son, Porthos har blivit äldre och rundare och saknar de gamla slagfälten och Aramis har följt sitt öde och blivit präst. I Frankrike år 1662 är situationen katastrofal, folket svälter och landet är i uppror. Regerar gör kung Ludvig XII:s son, den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är stora fester och unga kvinnor. Musketörerna bestämmer sig för att slå sig samman igen och ge sig ut på sitt mest riskfyllda uppdrag någonsin, att undanröja kungen för att rädda nationen. I Bastiljen finns en mystisk man med järnmask som är kungens okända tvillingbror, Philippe. Musketörernas plan är att frita honom och vid en maskeradbal byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden. Regissör: Randall Wallace. Producerat år 1998. Regissör: Randall Wallace. Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, Gérard Depardieu, Gabriel Byrne, John Malkovich, Anne Parillaud, Judith Godrèche, Edward Atterton, Peter Sarsgaard, Hugh Laurie. (155min, 12:11 till start)
   23:35 Jackie Brown
  Jackie Brown är en Oscarsnominerad amerikansk thriller från 1997. Jackie Brown är flygvärdinna och fungerar som pengakurir åt vapensmugglaren Ordell Robbie. När polisen upptäcker vad Jackie extraknäcker med ställs hon inför ett svårt beslut. För att undkomma fängelsestraff måste hon nämligen hjälpa dem. En fälla planeras av FBI och för att ro i land med gripandet av Ordell måste Jackie delta. Men såväl en ansenlig summa pengar som Jackies liv står på spel och hon tvingas ta saken i egna händer. Regissör: Quentin Tarantino. Producerat år 1997. Regissör: Quentin Tarantino. Skådespelare: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Michael Bowen, Chris Tucker, Lisa Gay Hamilton, Tom Lister Jr..
   02:50 The darkest hour
  The darkest hour är en rysk-amerikansk science fiction-film från 2011. När en oförklarlig katastrof drabbar världen lyckas en grupp turister överleva i Moskvas underjord. De måste nu ta sig igenom den öde storstaden för att leta efter fler överlevande och deras plan är att försöka ta sig till den amerikanska ambassaden. Men det är en ny värld som möter dem ovan mark, en riskfylld och främmande plats som hemsöks av en okänd fara. Producerat år 2011. Regissör: Chris Gorak. Skådespelare: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlby, Joel Kinnaman, Max Minghella, Veronika Ozerova, Dato Bakhtadze, Yuriy Kutsenko, Nikolay Efremov, Georgiy Gromov. (100min, 18:01 till start)
 • TV4 Film tv tablå, Fredag 2017-12-15
   04:30 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 25. Producerat år 2014. (40min)
   05:10 Nicholas Nickleby
  Nicholas Nickleby är ett brittiskt-amerikanskt drama från 2002. Nicholas Nickelby är en ung man som bor tillsammans med sin familj på landet i Devon. När fadern dör reser han till London tillsammans med sin mor och syster för att få hjälp av den rike farbror Ralph som skaffar ett jobb åt honom som lärare på ett internat i Yorkshire. Skolan drivs som ett fängelse av ett sadistiskt par så Nicholas räddar en utsatt yngling och återvänder till London och sin familj. Men den elake och kallhjärtade farbror Ralph fortsätter att manipulera och utnyttja familjen. Filmen är baserad på Charles Dickens klassiska berättelse. Producerat år 2002. Regissör: Douglas McGrath. Skådespelare: Charlie Hunnam, Nathan Lane, Jim Broadbent, Christopher Plummer, Jamie Bell, Anne Hathaway, Alan Cumming, Timothy Spall, Romola Garai, Andrew Havill.
   11:05 When sparks fly
  When sparks fly är ett amerikanskt drama från 2014. Amy är en ung och ambitiös journalist som har flyttat till Chicago för att förverkliga sina drömmar. Tidningen hon jobbar på ger henne ett uppdrag, att skriva en artikel om hur det är att växa upp med föräldrar som tillverkar fyrverkerier i en småstad. Så med självständighetsdagen i annalkande befinner sig Amy igen på hemmaplan och får snart veta att hennes väninna Sammie ska gifta sig den dagen. Men mannen i Sammies liv är Amys ungdomskärlek Hank. Producerat år 2014. Regissör: Gary Yates. Skådespelare: Meghan Markle, Christopher Jacot, Kristina Pesic, Lochlyn Munro. (115min)
   13:00 Ödets makt
  Ödets makt är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Ben Holmes liv är perfekt. Han har ett bra jobb och ska om två dagar gifta sig med sin vackra fästmö Bridget. Allt är planerat in i minsta detalj och det enda Ben behöver göra är att ta sig från New York till Savannah i Georgia. Men det blir inte så lätt som Ben trott. På flyget hamnar han bredvid den levnadsglada Sarah, ett möte som får oanade konsekvenser. Några minuter efter att planet startat glider de av startbanan och kraschar, vilket får Ben att bestämma sig för att fortsätta resan på marknivå. Sarah insisterar på att följa med honom. Tillsammans ger de sig ut på en strapatsfylld resa som får Ben att misstänka att han utsätts för ett test på hur han kommer att bli som make. Under färden börjar Ben tvivla på om han verkligen vill gifta sig med Bridget. Men frågan är om det är bröllopsnerverna som spökar eller om det är Sarah som får honom att ifrågasätta sitt giftermål. Producerat år 1999. Regissör: Bronwen Hughes. Skådespelare: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahn, Blythe Danner, Ronny Cox, Michael Fairman, Richard Schiff, Athena Maria Bitzis, Afemo Omilami. (125min)
   15:05 Lola Versus
  Lola Versus är amerikansk komedi från 2012. New York-bon Lola är lyckligt förälskad i Luke men tre veckor innan före deras bröllop gör han slut och Lola tvingas ompröva sitt liv och hitta en ny riktning. Hon söker efter lämpliga kavaljerer via dejter och tillfälliga affärer men inser snart att för att hitta en ny kärlek måste hon finna sig själv först. Tillsammans med sina vänner ger sig Lola ut på olika strapatser för att bearbeta det faktum att hon är snart 30 år och singel. Producerat år 2012. Regissör: Daryl Wein. Skådespelare: Greta Gerwig, Joel Kinnaman, Bill Pullman, Zoe Lister-Jones, Debra Winger, Hamish Linklater. (110min)
   16:55 Knife fight
  Paul Turner är en skicklig pr-konsult med kunder i det översta politiska skiktet i Washington. Vant och diskret lotsar han sina klienter rätt, vare sig det handlar om otrohet, korruption eller sexskandaler. Men snart börjar lögnerna komma i kapp honom. Producerat år 2012. Regissör: Bill Guttentag. Skådespelare: Jennifer Morrison, Jamie Chung, Carrie-Anne Moss, Rob Lowe, Julie Bowen, Saffron Burrows, Amanda Crew, Richard Schiff, Eric McCormack, Frankie Shaw. (120min)
   18:55 Hysteria
  Hysteria är en brittisk-tysk-fransk romantisk komedi från 2011. I 1880-talets England får den unga läkaren Granville anställning hos dr Dalrymple som hjälper kvinnor med diagnosen hysteri. Botemedlet är att ge kvinnorna en intim massage och Granville blir snabbt populär men patientflödet innebär att han har en konstant kramp i händerna. Genom en slump inser han att en elektrisk manick han vän uppfunnit kan användas i samma syfte och den blir världens första vibrator. Snart hamnar Granville i ett triangeldrama med Dalrymples två döttrar. Producerat år 2011. Regissör: Tanya Wexler. Skådespelare: Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Jonathan Pryce, Felicity Jones, Rupert Everett, Ashley Jensen, Sheridan Smith, Gemma Jones, Malcolm Rennie, Kim Criswell. (125min)
   21:00 Släkten är värst
  Släkten är värst är en amerikansk komedi från 2000. Sjukskötaren Greg Focker är redo att fria till sin flickvän Pam Byrnes. Men det finns en hake, Pams pappa Jack håller på traditionerna och vill att Greg först ber honom om sin dotters hand. Greg och Pam åker därför på en weekendresa till Pams föräldrar. Jack visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att gilla honom så gör han hela tiden saken värre. Greg lyckas tappa bort Jacks älskade katt, ge Pams syster en blåtira och till och med sätta eld på familjen Byrnes trädgård. Till råga på allt är Pams före detta fästman Kevin både rik, snygg och väldigt populär hos pappa Jack. Filmen nominerades till en Oscar 2001 i kategorin bästa musik. I rollerna ses Oscarsbelönade Robert de Niro, Ben Stiller och Blythe Danner. Producerat år 2000. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George. (125min)
   23:05 Tropic thunder
  Trophic thunder är en amerikansk actionkomedi från 2008. Skådespelarna Tugg Speedman, Jeff Portnoy och Kirk Lazarus har vitt skilda karriärer och ska alla medverka i en film om Vietnamkriget. Filmens regissör anlitar en krigsveteran som rådgivare för att filmen ska bli så verklighetstrogen som möjligt. Han bestämmer också att filmen ska spelas in i en riktig djungel och filmas med dold kamera. Men när skådespelarna råkar ramla på ett herointillverkningsläger blir dramat plötsligt verklighet. Producerat år 2008. Regissör: Ben Stiller. Skådespelare: Ben Stiller, Tom Cruise, Jack Black, Robert Downey Jr., Nick Nolte, Steve Coogan, Jay Baruchel, Danny McBride, Brandon T. Jackson, Bill Hader.
   01:15 The darkest hour
  The darkest hour är en rysk-amerikansk science fiction-film från 2011. När en oförklarlig katastrof drabbar världen lyckas en grupp turister överleva i Moskvas underjord. De måste nu ta sig igenom den öde storstaden för att leta efter fler överlevande och deras plan är att försöka ta sig till den amerikanska ambassaden. Men det är en ny värld som möter dem ovan mark, en riskfylld och främmande plats som hemsöks av en okänd fara. Producerat år 2011. Regissör: Chris Gorak. Skådespelare: Emile Hirsch, Rachael Taylor, Olivia Thirlby, Joel Kinnaman, Max Minghella, Veronika Ozerova, Dato Bakhtadze, Yuriy Kutsenko, Nikolay Efremov, Georgiy Gromov. (100min)
 • TV4 Film tv tablå, Lördag 2017-12-16
   02:55 Don't say a word
  Don't say a word är en amerikansk thriller från 2001. Dottern till en psykiatriker kidnappas av ett kriminellt gäng. Men kidnapparna kräver konstigt nog ingen lösen. I stället vill de att läkaren uppmanar en gravt störd flicka i hans vård att yppa en hemlig sifferkod. Den mystiska koden ska ge dem tillgång till en dyrbar juvel. Gänget hotar att döda dottern om hennes far inte samarbetar och han försöker desperat att få kontakt med den traumatiserade flickan. Problemet är att hon inte har sagt ett ord på tio år. Producerat år 2001. Regissör: Gary Fleder. Skådespelare: Michael Douglas, Sean Bean, Brittany Murphy, Skye McCole Bartusiak, Guy Torry, Jennifer Esposito, Shawn Doyle, Victor Argo, Conrad Goode, Paul Schulze. (140min)
   05:15 Jane Austen book club
  The Jane Austen Book Club är ett amerikanskt romantiskt drama från 2007. Bernadette har sex skilsmässor bakom sig och när hon lär känna en kvinna på en filmfestival om Jane Austen kommer hon på idén att starta en bokklubb på samma tema. De värvar fyra personer, tre kvinnor och en man, som alla har olika bakgrund och är av olika åldrar. Medan de läser och analyserar Austens böcker börjar de inse att hennes visdom kan tillämpas i deras egna liv. Men inte nog med det, de utvecklar även liknande karaktärsdrag som gestalterna i böckerna. Producerat år 2007. Regissör: Robin Swicord. Skådespelare: Kathy Baker, Maria Bello, Emily Blunt, Amy Brenneman, Hugh Dancy, Maggie Grace, Lynn Redgrave, Jimmy Smits, Marc Blucas, Kevin Zegers. (130min)
   07:25 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 26. Producerat år 2014. (225min)
   11:10 Hysteria
  Hysteria är en brittisk-tysk-fransk romantisk komedi från 2011. I 1880-talets England får den unga läkaren Granville anställning hos dr Dalrymple som hjälper kvinnor med diagnosen hysteri. Botemedlet är att ge kvinnorna en intim massage och Granville blir snabbt populär men patientflödet innebär att han har en konstant kramp i händerna. Genom en slump inser han att en elektrisk manick han vän uppfunnit kan användas i samma syfte och den blir världens första vibrator. Snart hamnar Granville i ett triangeldrama med Dalrymples två döttrar. Producerat år 2011. Regissör: Tanya Wexler. Skådespelare: Maggie Gyllenhaal, Hugh Dancy, Jonathan Pryce, Felicity Jones, Rupert Everett, Ashley Jensen, Sheridan Smith, Gemma Jones, Malcolm Rennie, Kim Criswell. (125min)
   13:15 Mona Lisas leende
  Mona Lisas leende är ett amerikanskt drama från 2003. I början på 1950-talet börjar Katherine undervisa på ett konservativt college för kvinnor efter att ha tagit examen vid UCLA. Hon är modern och progressiv och upptäcker snart att många av studenterna där inte har andra ambitioner än att gifta sig. Katherine försöker inspirera dem att hitta sig själva och en karriär men hamnar snart på kollisionskurs både med några av studenterna och ledningen på läroanstalten. Producerat år 2003. Regissör: Mike Newell. Skådespelare: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Ginnifer Goodwin, Topher Grace, Dominic West, Taylor Roberts, Juliet Stevenson, Marcia Gay Harden. (140min)
   15:35 Gambit
  Konstexperten Harry Deane bestämmer sig för att hämnas på sin elaka och stenrika chef lord Shabandar genom att lura honom att köpa en falsk Monetmålning. För att planen ska lyckas tar han hjälp av en excentrisk rodeodrottning. Producerat år 2012. Regissör: Michael Hoffman. Skådespelare: Colin Firth, Tom Courtenay, Alan Rickman, Stanley Tucci, Cameron Diaz, Cloris Leachman, Alex MacQueen, Joe Berryman, Anna Skellern, Lorna Brown. (110min)
   17:25 So undercover
  Molly är en tuff privatdetektiv som får ett jobberbjudande från FBI. Att jobba under täckmantel och infiltrera en förening vid ett universitet för att skydda studenten Alex vars pappa ska vittna mot några farliga brottslingar. Producerat år 2012. Regissör: Tom Vaughan. Skådespelare: Miley Cyrus, Joshua Bowman, Eloise Mumford, Jeremy Piven, Autumn Reeser, Alexis Knapp, Matthew Settle, Megan Park, Mike O'Malley, Kelly Osbourne. (115min)
   19:20 Släkten är värst
  Släkten är värst är en amerikansk komedi från 2000. Sjukskötaren Greg Focker är redo att fria till sin flickvän Pam Byrnes. Men det finns en hake, Pams pappa Jack håller på traditionerna och vill att Greg först ber honom om sin dotters hand. Greg och Pam åker därför på en weekendresa till Pams föräldrar. Jack visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att gilla honom så gör han hela tiden saken värre. Greg lyckas tappa bort Jacks älskade katt, ge Pams syster en blåtira och till och med sätta eld på familjen Byrnes trädgård. Till råga på allt är Pams före detta fästman Kevin både rik, snygg och väldigt populär hos pappa Jack. Filmen nominerades till en Oscar 2001 i kategorin bästa musik. I rollerna ses Oscarsbelönade Robert de Niro, Ben Stiller och Blythe Danner. Producerat år 2000. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George. (130min)
   21:30 Familjen är värre
  Familjen är värre är en amerikansk komedi från 2005. Sjuksköterskan Greg och hans flickvän planerar sitt stundande bröllop men det finns ett litet problem som de måste klara av först, att presentera sina föräldrar för varandra. De är varandras raka motsatser och Greg inser att hans frigjorda mamma och pappa inte kommer falla Pams konservative pappa i smaken. Det blir en tuff helg för Greg där han måste rädda den ena katastrofen efter den andra och frågan är om han lyckas få alla att acceptera varandra. Producerat år 2004. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Blythe Danner, Tim Blake Nelson, Alanna Ubach, Shelley Berman, Owen Wilson. (140min)
   23:50 The ring
  The ring är en amerikansk-japansk skräckfilm från 2002. När tonåringen Katie plötsligt avlider börjar journalisten Rachel Keller undersöka det mystiska dödsfallet. Rachel, som även är Katie moster, upptäcker att några av Katies vänner dött samma dag. De hade alla tittat på en videofilm som påstås leda till döden sju dagar efter man sett den. Rachel tittar på den och när den tar slut ringer telefonen och en röst meddelar att hon kommer att dö om sju dagar. Nu börjar en frenetisk kamp mot klockan för att analysera videon och lösa mysteriet. Producerat år 2002. Regissör: Gore Verbinski. Skådespelare: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox, Jane Alexander, Lindsay Frost, Amber Tamblyn, Rachael Bella, Daveigh Chase, Shannon Cochran.
   02:05 xXx
  xXx är en amerikansk actionfilm från 2002. Den amerikanske extremsportaren Xander Cage blir rekryterad till ett hemligt uppdrag i Europa på grund av sin avsaknad av rädsla och sina exceptionella färdigheter. Han skickas till Prag för att krossa ligan Anarchy 99 som lagt beslag på ett biokemiskt vapen som saknats sedan Sovjetunionens fall. Ligan leds av den avhoppade ryske soldaten Yorgi och hans farliga men attraktiva flickvän Yelena. Producerat år 2002. Regissör: Rob Cohen. Skådespelare: Vin Diesel, Asia Argento, Samuel L. Jackson, Danny Trejo, Leila Arcieri, Marton Csokas, Michael Roof, Richy Müller, Werner Daehn, Jan Pavel Filipensky. (140min)
 • TV4 Film tv tablå, Söndag 2017-12-17
   04:25 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 28. Producerat år 2014. (40min)
   05:05 Ödets makt
  Ödets makt är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Ben Holmes liv är perfekt. Han har ett bra jobb och ska om två dagar gifta sig med sin vackra fästmö Bridget. Allt är planerat in i minsta detalj och det enda Ben behöver göra är att ta sig från New York till Savannah i Georgia. Men det blir inte så lätt som Ben trott. På flyget hamnar han bredvid den levnadsglada Sarah, ett möte som får oanade konsekvenser. Några minuter efter att planet startat glider de av startbanan och kraschar, vilket får Ben att bestämma sig för att fortsätta resan på marknivå. Sarah insisterar på att följa med honom. Tillsammans ger de sig ut på en strapatsfylld resa som får Ben att misstänka att han utsätts för ett test på hur han kommer att bli som make. Under färden börjar Ben tvivla på om han verkligen vill gifta sig med Bridget. Men frågan är om det är bröllopsnerverna som spökar eller om det är Sarah som får honom att ifrågasätta sitt giftermål. Producerat år 1999. Regissör: Bronwen Hughes. Skådespelare: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahn, Blythe Danner, Ronny Cox, Michael Fairman, Richard Schiff, Athena Maria Bitzis, Afemo Omilami.
   10:15 Dukes of Hazzard
  Dukes of Hazzard är en amerikansk/australisk komedi från 2005. Kusinerna Bo, Luke och Daisy Duke är uppväxta i Hazzard County i Georgia och tillsammans med sin farbror Jesse förser de hela trakten med hembränt. De kör omkring i en orangefärgad Dodge från 1969 och killarna lyckas allt som oftast hamna i trubbel. Men när den trögtänkte sheriffen beslagtar familjens gård på uppdrag av den korrumperade guvernören anar de ugglor i mossen. Familjen Duke måste nu göra allt de kan för att ta reda på varför guvernören vill ha deras mark. Producerat år 2005. Regissör: Jay Chandrasekhar. Skådespelare: Johnny Knoxville, Seann William Scott, Jessica Simpson, Willie Nelson, Burt Reynolds, M.C. Gainey, James Roday, David Koechner, Michael Weston, Nikki Griffin. (130min)
   12:25 I give it a year
  I give it a year är en brittisk romantisk komedi från 2012. När den ambitiösa men något misslyckade författaren Nat och den karriärlystne Josh träffas på en fest blir de blixtförälskade och trots sina olikheter gifter de sig bara sju månader senare. Men deras omgivning är helt säkra på att äktenskapet inte kommer hålla och det dröjer inte länge förrän relationen sätts på prov. Josh träffar sin gamla kärlek Chloe och Nats senaste affärskontakt Guy är Josh raka motsats och han är fast besluten att förföra Nat. Producerat år 2013. Regissör: Dan Mazer. Skådespelare: Rafe Spall, Rose Byrne, Anna Faris, Jason Flemyng, Stephen Merchant, Minnie Driver, Olivia Colman, Jane Asher, Tim Key, Nigel Planer. (120min)
   14:25 Tomten är far till alla barnen
  Tomten är far till alla barnen är en svensk dramakomedi från 1999. Sara (Katarina Ewerlöf) har tre skilsmässor bakom sig och nu är hon sambo med Jan (Peter Haber). De bor tillsammans med fyra av hennes barn. När det är dags att fira jul har Sara bjudit hem alla sina före detta män med deras nya kvinnor och barn för att alla barnen ska kunna fira jul med båda sina föräldrar. På gästlistan finns Åke (Leif Andrée) och Rita (Jessica Zandén), Gunnar (Dan Ekborg) och Eva (Nina Gunke), Thomas (Anders Ekborg) och Anne (Lena B. Eriksson), Erik (Carl Kjellgren) och Pauline (Kajsa Ernst) och deras två barn. Även Saras mamma Signe (Inga Ålenius) är med på festen. Männen bestämmer sig för att inleda festen med att inviga den nya bastun. Festligheterna fortsätter med det traditionella julbordet men det dröjer inte länge förrän känslor kommer upp till ytan, hemligheter avslöjas och julstämningen blir allt mer dämpad. Regissör: Kjell Sundvall. Producerat år 1999. Regissör: Kjell Sundvall. Skådespelare: Peter Haber, Katarina Ewerlöf, Alexandra Dahlström, Dan Ekborg, Jessica Zandén, Leif Andrée, Nina Gunke, Carl Kjellgren, Kajsa Ernst, Helena af Sandeberg. (120min)
   16:25 The heartbreak kid
  Amerikansk romantisk komedi från 2007. Eddie är 40 år och singel och hans omgivning oroar sig över att han inte är gift. Själv drömmer Eddie om att träffa den rätta och när han möter Lila verkar det som att han äntligen hittat kärleken. Det dröjer inte länge förrän Eddie tar det stora steget och friar till Lila, till hans familjs stora glädje. De gifter sig och åker i väg på smekmånad i Mexiko. Men inget blir som Eddie tänkt sig, Lila visar sig inte vara den fantastiska kvinna han trodde och han inser att han förhastat sig. Producerat år 2007. Regissör: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Skådespelare: Ben Stiller, Malin Åkerman, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Rob Corddry, Mae LaBorde, Carlos Mencia, Scott Wilson, Polly Holliday, Danny McBride. (135min)
   18:40 Familjen är värre
  Familjen är värre är en amerikansk komedi från 2005. Sjuksköterskan Greg och hans flickvän planerar sitt stundande bröllop men det finns ett litet problem som de måste klara av först, att presentera sina föräldrar för varandra. De är varandras raka motsatser och Greg inser att hans frigjorda mamma och pappa inte kommer falla Pams konservative pappa i smaken. Det blir en tuff helg för Greg där han måste rädda den ena katastrofen efter den andra och frågan är om han lyckas få alla att acceptera varandra. Producerat år 2004. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Teri Polo, Robert De Niro, Dustin Hoffman, Barbra Streisand, Blythe Danner, Tim Blake Nelson, Alanna Ubach, Shelley Berman, Owen Wilson. (140min)
   21:00 Jackie Brown
  Jackie Brown är en Oscarsnominerad amerikansk thriller från 1997. Jackie Brown är flygvärdinna och fungerar som pengakurir åt vapensmugglaren Ordell Robbie. När polisen upptäcker vad Jackie extraknäcker med ställs hon inför ett svårt beslut. För att undkomma fängelsestraff måste hon nämligen hjälpa dem. En fälla planeras av FBI och för att ro i land med gripandet av Ordell måste Jackie delta. Men såväl en ansenlig summa pengar som Jackies liv står på spel och hon tvingas ta saken i egna händer. Regissör: Quentin Tarantino. Producerat år 1997. Regissör: Quentin Tarantino. Skådespelare: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Michael Bowen, Chris Tucker, Lisa Gay Hamilton, Tom Lister Jr..
   00:05 Dödligt spel
  Dödligt spel är en fransk-italiensk thriller från 1987. Före detta CIA-agenten John Creasy är en bruten man efter de grymheter han bevittnat. Han får ett uppdrag från en förmögen italiensk familj att skydda deras tolvåriga dotter som han tar i brist på andra jobb. Till en början är han irriterad på den lillgamla flickan som bombaderar honom med frågor om hans liv. Men hon lyckas nå honom och de kommer varandra väldigt nära. När hon kidnappas av maffian ger han sig ut på en vansinnesjakt efter henne och svär på att hämnas. Producerat år 1987. Regissör: Elie Chouraqui. Skådespelare: Scott Glenn, Jade Malle, Joe Pesci, Brooke Adams, Jonathan Pryce, Paul Shenar, Danny Aiello, Laura Morante, Giancarlo Prati, Inigo Lezzi. (120min)
   02:05 Mannen med järnmasken
  Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Det har gått många år sedan de tre musketörerna stred för kung Ludvig XIV. Athos lever ett enkelt liv med sin son, Porthos har blivit äldre och rundare och saknar de gamla slagfälten och Aramis har följt sitt öde och blivit präst. I Frankrike år 1662 är situationen katastrofal, folket svälter och landet är i uppror. Regerar gör kung Ludvig XII:s son, den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är stora fester och unga kvinnor. Musketörerna bestämmer sig för att slå sig samman igen och ge sig ut på sitt mest riskfyllda uppdrag någonsin, att undanröja kungen för att rädda nationen. I Bastiljen finns en mystisk man med järnmask som är kungens okända tvillingbror, Philippe. Musketörernas plan är att frita honom och vid en maskeradbal byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden. Regissör: Randall Wallace. Producerat år 1998. Regissör: Randall Wallace. Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, Gérard Depardieu, Gabriel Byrne, John Malkovich, Anne Parillaud, Judith Godrèche, Edward Atterton, Peter Sarsgaard, Hugh Laurie. (150min)
 • TV4 Film tv tablå, Måndag 2017-12-18
   04:35 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 29. Producerat år 2014. (35min)
   05:10 Frida
  Frida är ett amerikanskt-kanadensiskt-mexikanskt biografiskt drama från 2002. Den mexikanska konstnären Frida Kahlos konst, politiska åsikter och sexuella liv var revolutionerande på sin tid och gjorde henne till en kontroversiell person. Hon hade ett intensivt förhållande med sin läromästare Diego Rivera men även en lång rad skandalösa affärer. Kahlos konstverk utforskade teman som identitet, kön och samhällsklass i ett postkolonialt Mexiko. Filmen belönades med två Oscars, för bästa smink och för bästa filmmusik. Producerat år 2002. Regissör: Julie Taymor. Skådespelare: Salma Hayek, Alfred Molina, Mía Maestro, Patricia Reyes Spíndola, Diego Luna, Roger Rees, Ashley Judd, Antonio Banderas, Edward Norton, Saffron Burrows. (150min)
   07:40 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 30. Producerat år 2014. (40min)
   08:20 Close Up II
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 2. Del 31. Producerat år 2014. (230min)
   12:10 The heartbreak kid
  Amerikansk romantisk komedi från 2007. Eddie är 40 år och singel och hans omgivning oroar sig över att han inte är gift. Själv drömmer Eddie om att träffa den rätta och när han möter Lila verkar det som att han äntligen hittat kärleken. Det dröjer inte länge förrän Eddie tar det stora steget och friar till Lila, till hans familjs stora glädje. De gifter sig och åker i väg på smekmånad i Mexiko. Men inget blir som Eddie tänkt sig, Lila visar sig inte vara den fantastiska kvinna han trodde och han inser att han förhastat sig. Producerat år 2007. Regissör: Bobby Farrelly, Peter Farrelly. Skådespelare: Ben Stiller, Malin Åkerman, Michelle Monaghan, Jerry Stiller, Rob Corddry, Mae LaBorde, Carlos Mencia, Scott Wilson, Polly Holliday, Danny McBride. (135min)
   14:25 First daughter
  First daughter är en amerikansk romantisk komedi från 2004. Samantha Mackenzie är dotter till USA:s president och hon önskar inget hellre än att leva ett vanligt liv. När hon flyttar hemifrån för att börja på college övertalar hon sina föräldrar och regeringen att slippa ha Secret service i hälarna. Utan Samanthas vetskap får en ung agent i uppdrag att utge sig för att vara student och bevaka Samantha. Det dröjer inte länge förrän Samantha och agenten blir förälskade. I rollerna ses bland andra Katie Holmes och Michael Keaton. Producerat år 2004. Regissör: Forest Whitaker. Skådespelare: Katie Holmes, Marc Blucas, Michael Keaton, Margaret Colin, Lela Rochon, Amerie. (130min)
   16:35 Ödets makt
  Ödets makt är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Ben Holmes liv är perfekt. Han har ett bra jobb och ska om två dagar gifta sig med sin vackra fästmö Bridget. Allt är planerat in i minsta detalj och det enda Ben behöver göra är att ta sig från New York till Savannah i Georgia. Men det blir inte så lätt som Ben trott. På flyget hamnar han bredvid den levnadsglada Sarah, ett möte som får oanade konsekvenser. Några minuter efter att planet startat glider de av startbanan och kraschar, vilket får Ben att bestämma sig för att fortsätta resan på marknivå. Sarah insisterar på att följa med honom. Tillsammans ger de sig ut på en strapatsfylld resa som får Ben att misstänka att han utsätts för ett test på hur han kommer att bli som make. Under färden börjar Ben tvivla på om han verkligen vill gifta sig med Bridget. Men frågan är om det är bröllopsnerverna som spökar eller om det är Sarah som får honom att ifrågasätta sitt giftermål. Producerat år 1999. Regissör: Bronwen Hughes. Skådespelare: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahn, Blythe Danner, Ronny Cox, Michael Fairman, Richard Schiff, Athena Maria Bitzis, Afemo Omilami. (135min)
   18:50 Jane Austen book club
  The Jane Austen Book Club är ett amerikanskt romantiskt drama från 2007. Bernadette har sex skilsmässor bakom sig och när hon lär känna en kvinna på en filmfestival om Jane Austen kommer hon på idén att starta en bokklubb på samma tema. De värvar fyra personer, tre kvinnor och en man, som alla har olika bakgrund och är av olika åldrar. Medan de läser och analyserar Austens böcker börjar de inse att hennes visdom kan tillämpas i deras egna liv. Men inte nog med det, de utvecklar även liknande karaktärsdrag som gestalterna i böckerna. Producerat år 2007. Regissör: Robin Swicord. Skådespelare: Kathy Baker, Maria Bello, Emily Blunt, Amy Brenneman, Hugh Dancy, Maggie Grace, Lynn Redgrave, Jimmy Smits, Marc Blucas, Kevin Zegers. (130min)
   21:00 G.I. Joe: The rise of Cobra
  G.I. Joe: The rise of Cobra är ett amerikanskt actiondrama från 2009. Den amerikanska soldaten Duke är stationerad i Kazakstan och har i uppdrag att skydda en transport av stridspetsar. Under transporten blir Duke och hans kollegor plötsligt attackerade av en fiende som vill åt vapnen. De räddas av den hemliga elitstyrkan G.I. Joe och bestämmer sig för att själva gå med i styrkan. Tillsammans med sina kamrater måste de nu förhindra att den korrupta vapenhandlaren Destro får tag i stridsspetsarna i sitt försök att ta över världen. Producerat år 2009. Regissör: Stephen Sommers. Skådespelare: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Joseph Gordon-Levitt, Saïd Taghmaoui, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Lee Byung-hun, Rachel Nichols. (140min)
   23:20 Jackie Brown
  Jackie Brown är en Oscarsnominerad amerikansk thriller från 1997. Jackie Brown är flygvärdinna och fungerar som pengakurir åt vapensmugglaren Ordell Robbie. När polisen upptäcker vad Jackie extraknäcker med ställs hon inför ett svårt beslut. För att undkomma fängelsestraff måste hon nämligen hjälpa dem. En fälla planeras av FBI och för att ro i land med gripandet av Ordell måste Jackie delta. Men såväl en ansenlig summa pengar som Jackies liv står på spel och hon tvingas ta saken i egna händer. Regissör: Quentin Tarantino. Producerat år 1997. Regissör: Quentin Tarantino. Skådespelare: Pam Grier, Samuel L. Jackson, Robert Forster, Bridget Fonda, Michael Keaton, Robert De Niro, Michael Bowen, Chris Tucker, Lisa Gay Hamilton, Tom Lister Jr..
   02:25 Changing lanes
  Changing lanes är en amerikansk dramathriller från 2002. Två bilar krockar på motorvägen och förarna är varandras raka motsatser. I den ena bilen sitter Gavin Banek, en karriärlysten vit advokat, och i den andra bilen sitter Doyle Gipson, en svart alkoholiserad försäkringssäljare. Gavin har bråttom till domstolen och erbjuder Doyle en blank check för att täcka reparationskostnaderna. Doyle vill att det ska gå rätt till och tackar nej, det enda han vill är att få skjuts av Gavin så att han hinner till ett vårdnadsförhör om sina barn. Gavin flyr från olycksscenen men i tumultet glömmer han en mapp med mycket viktiga papper. När Doyle på grund av det inte hinner till vårdnadsförhandlingarna bestämmer han sig för att hämnas. I rollerna ses Ben Affleck och Samuel L. Jackson. Producerat år 2002. Regissör: Roger Michell. Skådespelare: Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Kim Staunton, Toni Collette, Sydney Pollack, Matt Malloy, William Hurt, John Benjamin Hickey, Amanda Peet, Michael Pitt. (120min)
 • TV4 Film tv tablå, Tisdag 2017-12-19
   04:25 Close Up I
  Programstart. Säsong 1. Del 1. Producerat år 2014. (35min)
   05:00 First daughter
  First daughter är en amerikansk romantisk komedi från 2004. Samantha Mackenzie är dotter till USA:s president och hon önskar inget hellre än att leva ett vanligt liv. När hon flyttar hemifrån för att börja på college övertalar hon sina föräldrar och regeringen att slippa ha Secret service i hälarna. Utan Samanthas vetskap får en ung agent i uppdrag att utge sig för att vara student och bevaka Samantha. Det dröjer inte länge förrän Samantha och agenten blir förälskade. I rollerna ses bland andra Katie Holmes och Michael Keaton. Producerat år 2004. Regissör: Forest Whitaker. Skådespelare: Katie Holmes, Marc Blucas, Michael Keaton, Margaret Colin, Lela Rochon, Amerie. (140min)
   07:20 Close Up I
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 1. Del 2. Producerat år 2014. (225min)
   11:05 Mannen med järnmasken
  Mannen med järnmasken är ett amerikanskt äventyrsdrama från 1998. Det har gått många år sedan de tre musketörerna stred för kung Ludvig XIV. Athos lever ett enkelt liv med sin son, Porthos har blivit äldre och rundare och saknar de gamla slagfälten och Aramis har följt sitt öde och blivit präst. I Frankrike år 1662 är situationen katastrofal, folket svälter och landet är i uppror. Regerar gör kung Ludvig XII:s son, den arrogante kung Ludvig XIV, vars prioritet är stora fester och unga kvinnor. Musketörerna bestämmer sig för att slå sig samman igen och ge sig ut på sitt mest riskfyllda uppdrag någonsin, att undanröja kungen för att rädda nationen. I Bastiljen finns en mystisk man med järnmask som är kungens okända tvillingbror, Philippe. Musketörernas plan är att frita honom och vid en maskeradbal byta ut Ludvig mot Philippe utan att någon märker skillnaden. Regissör: Randall Wallace. Producerat år 1998. Regissör: Randall Wallace. Skådespelare: Leonardo DiCaprio, Jeremy Irons, Gérard Depardieu, Gabriel Byrne, John Malkovich, Anne Parillaud, Judith Godrèche, Edward Atterton, Peter Sarsgaard, Hugh Laurie. (155min)
   13:40 Ödets makt
  Ödets makt är en amerikansk romantisk komedi från 1999. Ben Holmes liv är perfekt. Han har ett bra jobb och ska om två dagar gifta sig med sin vackra fästmö Bridget. Allt är planerat in i minsta detalj och det enda Ben behöver göra är att ta sig från New York till Savannah i Georgia. Men det blir inte så lätt som Ben trott. På flyget hamnar han bredvid den levnadsglada Sarah, ett möte som får oanade konsekvenser. Några minuter efter att planet startat glider de av startbanan och kraschar, vilket får Ben att bestämma sig för att fortsätta resan på marknivå. Sarah insisterar på att följa med honom. Tillsammans ger de sig ut på en strapatsfylld resa som får Ben att misstänka att han utsätts för ett test på hur han kommer att bli som make. Under färden börjar Ben tvivla på om han verkligen vill gifta sig med Bridget. Men frågan är om det är bröllopsnerverna som spökar eller om det är Sarah som får honom att ifrågasätta sitt giftermål. Producerat år 1999. Regissör: Bronwen Hughes. Skådespelare: Sandra Bullock, Ben Affleck, Maura Tierney, Steve Zahn, Blythe Danner, Ronny Cox, Michael Fairman, Richard Schiff, Athena Maria Bitzis, Afemo Omilami. (130min)
   15:50 Släkten är värst
  Släkten är värst är en amerikansk komedi från 2000. Sjukskötaren Greg Focker är redo att fria till sin flickvän Pam Byrnes. Men det finns en hake, Pams pappa Jack håller på traditionerna och vill att Greg först ber honom om sin dotters hand. Greg och Pam åker därför på en weekendresa till Pams föräldrar. Jack visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att gilla honom så gör han hela tiden saken värre. Greg lyckas tappa bort Jacks älskade katt, ge Pams syster en blåtira och till och med sätta eld på familjen Byrnes trädgård. Till råga på allt är Pams före detta fästman Kevin både rik, snygg och väldigt populär hos pappa Jack. Filmen nominerades till en Oscar 2001 i kategorin bästa musik. I rollerna ses Oscarsbelönade Robert de Niro, Ben Stiller och Blythe Danner. Producerat år 2000. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George. (130min)
   18:00 Transformers: De besegrades hämnd
  Transformers: De besegrades hämnd är en amerikansk science fiction-film från 2009. Kampen om universum har börjat och på Cybertron härskar Starscream. Hans kall är att återvända till jorden och besegra människorna och Autobots. På jorden har utomjordingarna Autobots funnit sig till rätta och hoppas nu på att få leva i fred. Samtidigt upptäcks det att Megatrons kropp har stulits från den amerikanska militären av Skorpinox, som lyckats återuppliva honom. Nu är de ute efter hämnd och slår sig samman med Starscream. Autobots måste göra allt de kan för att stoppa dem. Regissör: Michael Bay. Producerat år 2009. Regissör: Michael Bay. Skådespelare: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel, Rainn Wilson, Tyrese Gibson, John Turturro, Kevin Dunn, Julie White, Ramón Rodríguez, Isabel Lucas. (180min)
   21:00 xXx
  xXx är en amerikansk actionfilm från 2002. Den amerikanske extremsportaren Xander Cage blir rekryterad till ett hemligt uppdrag i Europa på grund av sin avsaknad av rädsla och sina exceptionella färdigheter. Han skickas till Prag för att krossa ligan Anarchy 99 som lagt beslag på ett biokemiskt vapen som saknats sedan Sovjetunionens fall. Ligan leds av den avhoppade ryske soldaten Yorgi och hans farliga men attraktiva flickvän Yelena. Producerat år 2002. Regissör: Rob Cohen. Skådespelare: Vin Diesel, Asia Argento, Samuel L. Jackson, Danny Trejo, Leila Arcieri, Marton Csokas, Michael Roof, Richy Müller, Werner Daehn, Jan Pavel Filipensky. (145min)
   23:25 Aftershock
  Aftershock är ett kinesiskt drama från 2010. En stor jordbävning äger rum 1976 i Tangshan, Kina. Den mäter 7,8 på Richterskalan och kräver över 240 000 människoliv. I rasmassorna ligger ett tvillingpar begravda och deras mamma tvingas fatta ett oerhört svårt beslut då bara ena barnet kan räddas. Hon väljer att rädda sin son och tvingas leva med sitt dåliga samvete, ovetande om att hennes dotter har överlevt. Producerat år 2010. Regissör: Xiaogang Feng. Skådespelare: Fan Xu, Jingchu Zhang, Chen Li, Zi-feng Zhang, Yi Lu, Lixin Yang, Zhong Lu, Mei Yong, Daoming Chen, Jin Chen.
   02:05 The ring
  The ring är en amerikansk-japansk skräckfilm från 2002. När tonåringen Katie plötsligt avlider börjar journalisten Rachel Keller undersöka det mystiska dödsfallet. Rachel, som även är Katie moster, upptäcker att några av Katies vänner dött samma dag. De hade alla tittat på en videofilm som påstås leda till döden sju dagar efter man sett den. Rachel tittar på den och när den tar slut ringer telefonen och en röst meddelar att hon kommer att dö om sju dagar. Nu börjar en frenetisk kamp mot klockan för att analysera videon och lösa mysteriet. Producerat år 2002. Regissör: Gore Verbinski. Skådespelare: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox, Jane Alexander, Lindsay Frost, Amber Tamblyn, Rachael Bella, Daveigh Chase, Shannon Cochran. (145min)
 • TV4 Film tv tablå, Onsdag 2017-12-20
   04:30 Close Up I
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 1. Del 3. Producerat år 2014. (35min)
   05:05 Släkten är värst
  Släkten är värst är en amerikansk komedi från 2000. Sjukskötaren Greg Focker är redo att fria till sin flickvän Pam Byrnes. Men det finns en hake, Pams pappa Jack håller på traditionerna och vill att Greg först ber honom om sin dotters hand. Greg och Pam åker därför på en weekendresa till Pams föräldrar. Jack visar genast sitt missnöje med Greg och hur Greg än försöker få honom att gilla honom så gör han hela tiden saken värre. Greg lyckas tappa bort Jacks älskade katt, ge Pams syster en blåtira och till och med sätta eld på familjen Byrnes trädgård. Till råga på allt är Pams före detta fästman Kevin både rik, snygg och väldigt populär hos pappa Jack. Filmen nominerades till en Oscar 2001 i kategorin bästa musik. I rollerna ses Oscarsbelönade Robert de Niro, Ben Stiller och Blythe Danner. Producerat år 2000. Regissör: Jay Roach. Skådespelare: Ben Stiller, Robert De Niro, Teri Polo, Blythe Danner, Owen Wilson, Nicole DeHuff, Jon Abrahams, James Rebhorn, Tom McCarthy, Phyllis George. (140min)
   07:25 Close Up I
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 1. Del 4. Producerat år 2014. (35min)
   08:00 Close Up I
  Amerikansk dokumentärserie från 2014. Här skärskådas några av Hollywoods största stjärnor med historier om deras liv och karriär. Dessutom blir det en hel del glamour och skvaller. Säsong 1. Del 5. Producerat år 2014. (240min)
   12:00 Två skall man vara
  Två skall man var är en amerikansk komedi från 1995. Den föräldralösa Amanda ska adopteras av en familj som utnyttjar barn. Hennes socialarbetare Diane älskar Amanda men hon lever ensam och får därför inte adoptera henne. Rikemansdottern Alyssa har andra bekymmer. Hennes värld vänds upp och ner när hennes naive pappa Roger talar om att han ska gifta sig med den elaka Clarice som avskyr barn. På ett sommarläger träffas Alyssa och Amanda och de upptäcker att de ser exakt likadana ut. De gör upp en plan där de byter plats för att försöka bli av med Clarice och få Roger och Diane att bli kära. Producerat år 1995. Regissör: Andy Tennant. Skådespelare: Kirstie Alley, Steve Guttenberg, Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen, Jane Sibbett, Philip Bosco, Michelle Grisom, Desmond Robertson, Tiny Mills, Shanelle Henry. (120min)
   14:00 Mona Lisas leende
  Mona Lisas leende är ett amerikanskt drama från 2003. I början på 1950-talet börjar Katherine undervisa på ett konservativt college för kvinnor efter att ha tagit examen vid UCLA. Hon är modern och progressiv och upptäcker snart att många av studenterna där inte har andra ambitioner än att gifta sig. Katherine försöker inspirera dem att hitta sig själva och en karriär men hamnar snart på kollisionskurs både med några av studenterna och ledningen på läroanstalten. Producerat år 2003. Regissör: Mike Newell. Skådespelare: Julia Roberts, Kirsten Dunst, Julia Stiles, Maggie Gyllenhaal, Ginnifer Goodwin, Topher Grace, Dominic West, Taylor Roberts, Juliet Stevenson, Marcia Gay Harden. (150min)
   16:30 Jane Austen book club
  The Jane Austen Book Club är ett amerikanskt romantiskt drama från 2007. Bernadette har sex skilsmässor bakom sig och när hon lär känna en kvinna på en filmfestival om Jane Austen kommer hon på idén att starta en bokklubb på samma tema. De värvar fyra personer, tre kvinnor och en man, som alla har olika bakgrund och är av olika åldrar. Medan de läser och analyserar Austens böcker börjar de inse att hennes visdom kan tillämpas i deras egna liv. Men inte nog med det, de utvecklar även liknande karaktärsdrag som gestalterna i böckerna. Producerat år 2007. Regissör: Robin Swicord. Skådespelare: Kathy Baker, Maria Bello, Emily Blunt, Amy Brenneman, Hugh Dancy, Maggie Grace, Lynn Redgrave, Jimmy Smits, Marc Blucas, Kevin Zegers. (135min)
   18:45 G.I. Joe: The rise of Cobra
  G.I. Joe: The rise of Cobra är ett amerikanskt actiondrama från 2009. Den amerikanska soldaten Duke är stationerad i Kazakstan och har i uppdrag att skydda en transport av stridspetsar. Under transporten blir Duke och hans kollegor plötsligt attackerade av en fiende som vill åt vapnen. De räddas av den hemliga elitstyrkan G.I. Joe och bestämmer sig för att själva gå med i styrkan. Tillsammans med sina kamrater måste de nu förhindra att den korrupta vapenhandlaren Destro får tag i stridsspetsarna i sitt försök att ta över världen. Producerat år 2009. Regissör: Stephen Sommers. Skådespelare: Dennis Quaid, Channing Tatum, Marlon Wayans, Sienna Miller, Joseph Gordon-Levitt, Saïd Taghmaoui, Christopher Eccleston, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Lee Byung-hun, Rachel Nichols. (135min)
   21:00 Flashdance
  Flashdance är ett amerikanskt drama från 1983. Alex Owens kämpar för att bli erkänd som balettdansös. Hennes ekonomiska situation gör att hon tvingas arbeta som svetsare på dagarna och nattklubbsdansare på kvällar och nätter. Dessutom står en mängd sociala hinder i vägen för henne. Alex blir rasande när hon upptäcker att hennes pojkvän och chef utnyttjar sina kontakter för att försöka påverka hennes möjligheter. I rollerna ses Jennifer Beals och Michael Nouri. Producerat år 1983. Regissör: Adrian Lyne. Skådespelare: Jennifer Beals, Michael Nouri, Lilia Skala, Kyle T. Heffner, Sunny Johnson, Philip Bruns, Micole Mercurio, Cynthia Rhodes, Lee Ving, Ron Karabatsos. (120min)
   23:00 The ring
  The ring är en amerikansk-japansk skräckfilm från 2002. När tonåringen Katie plötsligt avlider börjar journalisten Rachel Keller undersöka det mystiska dödsfallet. Rachel, som även är Katie moster, upptäcker att några av Katies vänner dött samma dag. De hade alla tittat på en videofilm som påstås leda till döden sju dagar efter man sett den. Rachel tittar på den och när den tar slut ringer telefonen och en röst meddelar att hon kommer att dö om sju dagar. Nu börjar en frenetisk kamp mot klockan för att analysera videon och lösa mysteriet. Producerat år 2002. Regissör: Gore Verbinski. Skådespelare: Naomi Watts, Martin Henderson, David Dorfman, Brian Cox, Jane Alexander, Lindsay Frost, Amber Tamblyn, Rachael Bella, Daveigh Chase, Shannon Cochran.
   01:15 Changing lanes
  Changing lanes är en amerikansk dramathriller från 2002. Två bilar krockar på motorvägen och förarna är varandras raka motsatser. I den ena bilen sitter Gavin Banek, en karriärlysten vit advokat, och i den andra bilen sitter Doyle Gipson, en svart alkoholiserad försäkringssäljare. Gavin har bråttom till domstolen och erbjuder Doyle en blank check för att täcka reparationskostnaderna. Doyle vill att det ska gå rätt till och tackar nej, det enda han vill är att få skjuts av Gavin så att han hinner till ett vårdnadsförhör om sina barn. Gavin flyr från olycksscenen men i tumultet glömmer han en mapp med mycket viktiga papper. När Doyle på grund av det inte hinner till vårdnadsförhandlingarna bestämmer han sig för att hämnas. I rollerna ses Ben Affleck och Samuel L. Jackson. Producerat år 2002. Regissör: Roger Michell. Skådespelare: Ben Affleck, Samuel L. Jackson, Kim Staunton, Toni Collette, Sydney Pollack, Matt Malloy, William Hurt, John Benjamin Hickey, Amanda Peet, Michael Pitt. (115min)