C More First tv tablå, Måndag 2014-11-24
 
06:00 Cirque du soleil: Worlds away
(0:12 till start)
Amerikanskt äventyr från 2012. Den unga flickan Mia besöker ett kringresande tivoli och uppmanas av en mystisk clown att undersöka ett cirkustält. Där får hon se den otroliga akrobaten Aerialists show, men något går snett, en olycka sker, och Mia finner sig plötsligt i en parallell fantasivärld. Producerat år 2012. Regissör: Andrew Adamson, Skådespelare: Igor Zaripov, Lutz Halbhubner, Erica Linz. (90min, 0:12 till start)
 
07:30 Blue in the face
(1:42 till start)
Amerikansk komedi från 1995. Karaktärerna i Auggie Wrens cigarrbutik i ”Smoke” fortsätter att filosofera kring rökning, relationer, baseball, New York och belgiska våfflor. Men mest av allt handlar filmen om att leva livet ärligt och spontant. Producerat år 1995. Skådespelare: Harvey Keitel, Mel Gorham, Jim Jarmusch, Lou Reed, Michael J. Fox, Roseanne. (85min, 1:42 till start)
 
08:55 The (dead mothers) club
(3:07 till start)
Amerikansk dokumentär från 2014. Tre kvinnor förenas av erfarenheten att ha förlorat sin mamma tidigt i livet. Producerat år 2014. Regissör: Katie Green, Carlye Rubin, Skådespelare: Hope Edelman, Rosie ODonnell, Molly Shannon, Jane Fonda. (70min, 3:07 till start)
 
10:05 Jaga efter vinden
(4:17 till start)
Norskt drama från 2013. Anna bor i Berlin, men kommer från en liten by i norra Norge. När hennes mormor dör återvänder hon hem. Där möts hon av sin morfar, som fortfarande klandrar Anna för den olycka som tog livet av hennes föräldrar för tio år sedan. Men de har bara varandra, och sakta börjar de reparera sin relation. Producerat år 2013. Regissör: Rune Denstad Langlo, Skådespelare: Anders Baasmo Christiansen, Frederik Meldal Nørgaard, Marie Blokhus. (90min, 4:17 till start)
 
11:35 Ciderhusreglerna
(5:47 till start)
Amerikanskt drama från 1999. Eftersom han aldrig blir adopterad växer Homer upp på ett barnhem. Föreståndare för det är läkaren Wilbur Larch, som uppfostrar Homer att gå i hans fotspår. Men Homer längtar efter att se världen och en dag ger han sig iväg. Producerat år 1999. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Paul Rudd, Delroy Lindo, Erykah Badu, Jane Alexander, Tobey Maguire, Michael Caine, Charlize Theron. (125min, 5:47 till start)
 
13:40 Liar liar
(7:52 till start)
Amerikansk komedi från 1997. Advokaten Fletcher Reede lovar ständigt saker han inte kan hålla. När han missar sonens födelsedag, som han har lovat att komma till, får sonen nog. Det enda han önskar sig av sin pappa är att han inte ska ljuga på 24 timmar. Om inte Fletcher kan uppfylla den önskningen så flyttar sonen, hans mamma och hennes nye kille till Boston. Det är bara det att som advokat är det svårt när man inte ens får använda en liten vit lögn. Producerat år 1997. Regissör: Tom Shadyac, Skådespelare: Justin Cooper, Cary Elwes, Maura Tierney, Jim Carrey. (85min, 7:52 till start)
 
15:05 Thunderstruck
(9:17 till start)
Amerikansk komedi från 2012. En framgångsrik basketspelare upptäcker plötsligt att han på något magiskt sätt bytt personlighet med Brian, ett sextonårigt fan helt utan bollkänsla. Brian blir snabbt toppspelare på sin skola, samtidigt som Kevin inte klarar av den enklaste passning – och säsongsfinalen närmar sig med stormsteg. Producerat år 2012. Regissör: John Whitesell, Skådespelare: Taylor Gray, James Belushi, Kevin Durant. (90min, 9:17 till start)
 
16:35 Rivalerna
(10:47 till start)
Amerikansk komedi från 2012. Politikern Cam Brady är mitt i en sexskandal när han plötsligt får oväntad politisk konkurrens från Marty Huggins, en turistguide från landet. Bakom honom står två affärsmän som hoppas att den godtrogne Huggins ska kunna bli en lättstyrd marionett. Producerat år 2012. Regissör: Jay Roach, Skådespelare: Dylan McDermott, Dan Aykroyd, Zach Galifianakis, Will Ferrell. (85min, 10:47 till start)
 
18:00 Over/under
(12:12 till start)
Amerikanskt drama från 2013. Börsmäklaren Paul brottas med spelberoende och blir av med jobbet efter en dålig affär. Han och hustrun Vicky flyttar till Brooklyn. Där kommer Paul i kontakt med grannen Marino som visar sig vara ett mattesnille. Marino har också pengabekymmer och tillsammans startar de upp en vadslagningsfirma. Producerat år 2013. Regissör: Bronwen Hughes, Skådespelare: Anthony Carrigan, Sasha Sloan, Caroline Dhavernas, Steven Pasquale. (90min, 12:12 till start)
 
19:30 Lay the favorite
(13:42 till start)
Amerikansk komedi från 2012. Beth bor i en liten håla där hon försörjer sig på ströjobb och att strippa. Men hon är trött på småstaden och flyttar till Las Vegas. Men väl där visar hon sig ha talang för spelsystem, och lockas in i en förförisk men farlig värld, där hon träffar storspelaren Dink, som sysslar med illegal vadslagning. Producerat år 2012. Regissör: Stephen Frears, Skådespelare: Bruce Willis, Vince Vaughn, Rebecca Hall. (90min, 13:42 till start)
 
21:00 Bluebird
(15:12 till start)
Amerikanskt drama från 2013. Lesley kör skolbussen i en isolerad liten stad i norra Maine. När arbetsdagen är slut slarvar hon och ser inte att en liten pojke ligger och sover längst bak i bussen. Missen får tragiska konsekvenser, och hela det lilla samhället skakas i grunden. Producerat år 2013. Regissör: Lance Edmands, Skådespelare: John Slatter, Louisa Krause, Amy Morton. (95min, 15:12 till start)
 
22:35 Shadow dancer
(16:47 till start)
Brittisk thriller från 2012. IRA-medlemmen Colette grips vid ett planerat attentat i London, och underrättelsetjänsten MI-5 ger henne ett val: fängelse eller bli informatör. Collette går motvilligt med på att bli tjallare, men det står snart klart för både henne och agenten Mac att de utnyttjas i ett större politiskt spel. Producerat år 2012. Regissör: James Marsh, Skådespelare: Andrea Riseborough, Gillian Anderson, Clive Owen.
 
00:15 In fear
(18:27 till start)
Brittisk rysare från 2013. Tom och Lucy är ett förälskat par som ger sig ut på en romantisk biltur till en musikfestival på Irland. Men på väg till hotellet kör de fel. De hamnar allt längre in på okända småvägar i djupaste skogen. Det spända läget blir inte bättre när de inser att någon – eller något – förföljer dem. Producerat år 2013. Regissör: Jeremy Lovering, Skådespelare: Ian de Caestecker, Alice Englers. (85min, 18:27 till start)
 
01:40 A field in England
(19:52 till start)
Brittiskt drama från 2013. Under ett av de blodiga slagen under Engelska inbördeskriget lockas en liten grupp desertörer av en alkemist att leta efter en hemlig nergrävd skatt. Men avundsjuka och girighet spetsat med hallucinogener gör att samarbetet snart blir en kamp på liv och död. Producerat år 2013. Regissör: Ben Wheatley, Skådespelare: Julian Barratt, Reece Shearsmith, Michael Smiley. (90min, 19:52 till start)
 
03:10 Paranormal activity: The marked ones
(21:22 till start)
Amerikansk skräckfilm från 2014. Efter att Jesses granne dör börjar han råka ut för en rad märkliga och obehagliga händelser. Producerat år 2014. Regissör: Christopher Landon, Skådespelare: Jorge Diaz, Gabrielle Walsh, Andrew Jacobs. (85min, 21:22 till start)
 
 
C More First tv tablå, Tisdag 2014-11-25
 
04:35 August fools
Finsk komedi från 2013. Hattmakerskan och spådamen Elsas tillvaro vända på ända när en festival lockar hennes forna kärleken Jan – en tjeckisk jazzmusiker – till stan. Producerat år 2013. Regissör: Taru Mäkelä, Skådespelare: Elena Leeve, Krystof Hádek, Laura Birn, Kati Outinen, Miroslav Etzler. (100min)
 
06:15 Karsten och Petra blir bästa vänner
Norsk familjefilm från 2013. Femårige Karsten gruvar sig för att börja nytt dagis, men första dagen träffar han Petra och de blir bästisar på en gång. Deras gosedjur Lejonungen och Kanin blir också bästa vänner – och när Kanin en dag försvinner måste de leta tillsammans. Producerat år 2013. Regissör: Arne Lindtner Næss, Skådespelare: Janne Formoe, Thorbjørn Harr, Hilde Louise Asbjørnsen, Nora Amundsen. (80min)
 
07:35 Seeking a friend for the end of the world
Amerikanskt drama från 2012. Två ensamma själar finner varandra just som en komet är på väg att förinta jorden. Dodge är i förnekelse över den stundande katastrofen och över sitt spruckna äktenskap, och hans granne Penny är förkrossad över att ha missat sista planet till sina föräldrar innan kometen kommer. Tillsammans flyr de stadens kaos. Producerat år 2012. Regissör: Lorene Scafaria, Skådespelare: Keira Knightley, Melanie Lynskey, Steve Carell. (100min)
 
09:15 Vi är bäst
Svenskt drama från 2013. Klara, Bobo och Hedvig är tre trettonåriga tjejer i 1980-talets Stockholm. Trots att de knappt kan spela fixar de replokal och startar ett punkband. Producerat år 2013. Regissör: Lukas Moodysson, Skådespelare: Liv LeMoyne, Johan Liljemark, Mattias Wiberg, Mira Barkhammar, Mira Grosin. (100min)
 
10:55 Wedding crashers
Amerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig och för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire. Producerat år 2005. Regissör: David Dobkin, Skådespelare: Jane Seymour, Isla Fisher, Keir ODonnell, Ellen Dow, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Christopher Walken, Owen Wilson. (125min)
 
13:00 Last call at the oasis
Amerikansk dokumentär från 2011. Vår viktigaste naturtillgång står inför en kris. Jessica Yu utforskar hur miljöförstöring och krympande vattentillgångar hotar hela mänskligheten. Producerat år 2011. Regissör: Jessica Yu, Skådespelare: Jay Famiglietti, Peter H. Gleick, Erin Brockovich-Ellis. (95min)
 
14:35 Jaga efter vinden
Norskt drama från 2013. Anna bor i Berlin, men kommer från en liten by i norra Norge. När hennes mormor dör återvänder hon hem. Där möts hon av sin morfar, som fortfarande klandrar Anna för den olycka som tog livet av hennes föräldrar för tio år sedan. Men de har bara varandra, och sakta börjar de reparera sin relation. Producerat år 2013. Regissör: Rune Denstad Langlo, Skådespelare: Anders Baasmo Christiansen, Frederik Meldal Nørgaard, Marie Blokhus. (90min)
 
16:05 Walking with dinosaurs
Brittiskt äventyr från 2013. Filmade inslag och datoranimationer återskapar världen som den såg ut för 70 miljoner år sedan, när dinosaurierna var jordens mäktiga härskare. Producerat år 2013. Regissör: Barry Cook, Neil Nightingale, Skådespelare: Karl Urban, Angourie Rice, Charlie Rowe. (90min)
 
17:35 Men in black 3
Amerikansk actionkomedi från 2012. Boris, den sista överlevande ur rasen Boglodite, bryter sig ur fängelset och tänker resa tillbaka i tiden för att döda Agent K som grep honom 1969. En morgon, när J letar efter K på jobbet, upptäcker han att världen har förändrats. Han får veta att K blev dödad i tjänsten 1969. Därför åker J tillbaka till 15 juli 1969, dagen innan Agent K blir dödad. Efter ett tag lyckas J få K att förstå vem han är och vad han gör där. J upptäcker också att K inte har berättat allt han vet om hur universum fungerar, men snart uppdagas sanningen när de ska rädda livet på K och hela mänskligheten. Producerat år 2012. Regissör: Barry Sonnenfeld, Skådespelare: Josh Brolin, Emma Thompson, Jemaine Clement, Tommy Lee Jones, Will Smith. (105min)
 
19:20 Will
Brittiskt drama från 2011. Elvaårige Wills pappa dör innan de hinner uppfylla sin gemensamma dröm – att se Liverpool möta Milan. Så inför 2005 års Champions League-final i Istanbul bestämmer sig Will för att ta sig till matchen på egen hand. Producerat år 2011. Regissör: Ellen Perry, Skådespelare: Perry Eggleton, Rebekah Staton, Bob Hoskins, Damian Lewis. (100min)
 
21:00 The Baytown outlaws
Amerikansk actionkomedi från 2012. En kvinna bestämmer sig för att bortse från regler och lagar när hennes före detta man Carlos skjuter Celeste med tre skott i magen. Nu är hennes mål att rädda sin gudson, Rob, och hon anlitar tre kriminella bondlurkar till bröder för att föra honom till henne. Producerat år 2012. Regissör: Barry Battles, Skådespelare: Daniel Cudmore, Eva Longoria, Billy Bob Thornton, Clayne Crawford, Travis Fimmel. (100min)
 
22:40 Savages
Amerikansk thriller från 2012. Ben, en fredlig buddist, och hans vän Chon, en före detta Navy SEAL, odlar tillsammans den bästa marijuanan som står att finna. De samarbetar inte bara i affärer utan även i kärlek och har båda ett förhållande med den bedövande vackra Ophelia. Livet leker, ända tills en mexikansk kartell kräver att trion slår sig samman med dem. Snart visar det sig emellertid att kartellens ledare Elena och den brutale Lado har underskattat de tre vännerna. Producerat år 2012. Regissör: Oliver Stone, Skådespelare: Blake Lively, Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, John Travolta, Salma Hayek.
 
00:55 Bluebird
Amerikanskt drama från 2013. Lesley kör skolbussen i en isolerad liten stad i norra Maine. När arbetsdagen är slut slarvar hon och ser inte att en liten pojke ligger och sover längst bak i bussen. Missen får tragiska konsekvenser, och hela det lilla samhället skakas i grunden. Producerat år 2013. Regissör: Lance Edmands, Skådespelare: John Slatter, Louisa Krause, Amy Morton. (95min)
 
02:30 The 7:39
Brittiskt romantiskt drama från 2014. I morgonträngseln på ett pendeltåg till London möts Sally och Carl. Han är gift och hon är förlovad men för varje resa blir de mer och mer attraherade av varandra. David Nicholls, som skrev bästsäljaren ”En dag”, ligger bakom detta drama som har beskrivits som en modern version av David Lean-klassikern ”Kort möte” från 1945. Producerat år 2014. Regissör: John Alexander, Skådespelare: Olivia Colman, Sean Maguire, Sheridan Smith, David Morrissey. (95min)
 
04:05 Starship troopers 4: Invasion
Amerikansk animerad science fiction från 2012. Carl Jenkins upptäcker under ett uppdrag att den fientliga utomjordiska armén planerar en invasion. För att få hjälp vänder han sig till Johnny Rico. Producerat år 2012. Regissör: Shinji Aramaki, Röst: David Matranga, Justin Doran, Luci Christian. (90min)
 
 
C More First tv tablå, Onsdag 2014-11-26
 
05:35 Will
Brittiskt drama från 2011. Elvaårige Wills pappa dör innan de hinner uppfylla sin gemensamma dröm – att se Liverpool möta Milan. Så inför 2005 års Champions League-final i Istanbul bestämmer sig Will för att ta sig till matchen på egen hand. Producerat år 2011. Regissör: Ellen Perry, Skådespelare: Perry Eggleton, Rebekah Staton, Bob Hoskins, Damian Lewis. (100min)
 
07:15 Chocolat
Brittisk-amerikanskt romantiskt drama från 2000. Under 1950-talet flyttar Vianne Rocher och hennes dotter till en fransk småstad, där Vianne öppnar en chokladbutik. Hennes goda, väldoftande chokladskapelser, blir snart mycket populära, men inte utan en del motstånd från stadens invånare. Producerat år 2000. Regissör: Lasse Hallström, Skådespelare: Lena Olin, Judi Dench, Carrie-Anne Moss, Johnny Depp, Juliette Binoche. (120min)
 
09:15 August fools
Finsk komedi från 2013. Hattmakerskan och spådamen Elsas tillvaro vända på ända när en festival lockar hennes forna kärleken Jan – en tjeckisk jazzmusiker – till stan. Producerat år 2013. Regissör: Taru Mäkelä, Skådespelare: Elena Leeve, Krystof Hádek, Laura Birn, Kati Outinen, Miroslav Etzler. (100min)
 
10:55 Dumpa honom
Amerikansk romantisk komedi från 2009. Gigi söker efter kärleken men hennes tendens att analysera sönder allt ställer till det för henne. Beth lever tillsammans med Neil och vill inget hellre än att de ska gifta sig. Ben och Janine är mitt uppe i renoveringen av sitt hus vilket tär på förhållandet. Producerat år 2009. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: Ben Affleck, Bradley Cooper, Drew Barrymore, Busy Phillips, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly, Jennifer Aniston, Justin Long, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson.
 
10:55 Dumpa honom
Amerikansk romantisk komedi från 2009. Gigi söker efter kärleken men hennes tendens att analysera sönder allt ställer till det för henne. Beth lever tillsammans med Neil och vill inget hellre än att de ska gifta sig. Ben och Janine är mitt uppe i renoveringen av sitt hus vilket tär på förhållandet. Producerat år 2009. Regissör: Ken Kwapis, Skådespelare: Ben Affleck, Bradley Cooper, Drew Barrymore, Busy Phillips, Ginnifer Goodwin, Kevin Connolly, Jennifer Aniston, Justin Long, Jennifer Connelly, Scarlett Johansson. (120min)
 
12:55 Jesus Christ Superstar: Live arena tour
Brittiskt drama från 2012. För att fira att ”Jesus Christ Superstar” hade premiär i Londons West End för 40 år sedan satte Andrew Lloyd Webber upp den igen 2012. Den här gången resulterade det i en utsåld turné i England och Australien. Det här är den filmade scenversionen av 2012 års jubiluemsturné. Producerat år 2012. Regissör: Laurence Connor, Skådespelare: Melanie Chisholm, Chris Moyles, Tim Minchin. (5min)
 
13:00 Jesus Christ Superstar: Live arena tour
Brittiskt drama från 2012. För att fira att ”Jesus Christ Superstar” hade premiär i Londons West End för 40 år sedan satte Andrew Lloyd Webber upp den igen 2012. Den här gången resulterade det i en utsåld turné i England och Australien. Det här är den filmade scenversionen av 2012 års jubiluemsturné. Producerat år 2012. Regissör: Laurence Connor, Skådespelare: Melanie Chisholm, Chris Moyles, Tim Minchin. (105min)
 
14:45 Svanprinsessans jul
Amerikansk animation från 2012. Odette och Derek firar sin första jul tillsammans när den onde trollkarlen Rothbart återvänder som ett spöke för att sabotera julen på slottet. Producerat år 2012. (90min)
 
16:15 1000 to 1: The Cory Weissman story
Amerikanskt drama från 2014. Cory Weissman spåddes en lysande framtid inom basket, men när han började college tog hans liv en dramatisk vändning då han drabbades av en stroke. Baserad på verkliga händelser. Producerat år 2014. Regissör: Michael Levine, Skådespelare: Beau Bridges, Jean Louisa Kelly, David Henrie. (95min)
 
17:50 Vi är bäst
Svenskt drama från 2013. Klara, Bobo och Hedvig är tre trettonåriga tjejer i 1980-talets Stockholm. Trots att de knappt kan spela fixar de replokal och startar ett punkband. Producerat år 2013. Regissör: Lukas Moodysson, Skådespelare: Liv LeMoyne, Johan Liljemark, Mattias Wiberg, Mira Barkhammar, Mira Grosin. (100min)
 
19:30 Cirque du soleil: Worlds away
Amerikanskt äventyr från 2012. Den unga flickan Mia besöker ett kringresande tivoli och uppmanas av en mystisk clown att undersöka ett cirkustält. Där får hon se den otroliga akrobaten Aerialists show, men något går snett, en olycka sker, och Mia finner sig plötsligt i en parallell fantasivärld. Producerat år 2012. Regissör: Andrew Adamson, Skådespelare: Igor Zaripov, Lutz Halbhubner, Erica Linz. (90min)
 
21:00 Parental guidance
Amerikansk komedi från 2012. Artie och Diane går med på att ta hand om sina tre små barnbarn när ungarnas föräldrar måste iväg på en jobbresa. Problem uppstår snabbt då morfars uppfostringsmetoder krockar med barnbarnens vana att alltid få som de vill. Producerat år 2012. Regissör: Andy Fickman, Skådespelare: Marisa Tomei, Tom Everett Scott, Billy Crystal, Bette Midler. (105min)
 
22:45 Hobbit: Smaugs ödemark
Amerikanskt äventyr från 2013. Bilbo, Gandalf och de 13 dvärgarna fortsätter sin resa mot dvärgarnas förlorade rike och Ensliga berget. På vägen passerar de skogen Mörkveden och tar sig vidare till Sjöstaden, för att till slut stå öga mot öga med draken Smaug. Producerat år 2013. Regissör: Peter Jackson, Skådespelare: Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Ian McKellen, Martin Freeman.
 
01:20 Never back down 2: The beatdown
Amerikansk action från 2011. Zack, Tim, Justin och Mike kämpar tillsammans för att rentvå sin mentor och tränare Case, som blivit anklagad för ett brott som han inte har begått. Producerat år 2011. Regissör: Michael Jai White, Skådespelare: Alex Meraz, Todd Duffee, Scottie Epstein, Michael Jai White, Dean Geyer.
 
01:20 Never back down 2: The beatdown
Amerikansk action från 2011. Zack, Tim, Justin och Mike kämpar tillsammans för att rentvå sin mentor och tränare Case, som blivit anklagad för ett brott som han inte har begått. Producerat år 2011. Regissör: Michael Jai White, Skådespelare: Alex Meraz, Todd Duffee, Scottie Epstein, Michael Jai White, Dean Geyer. (100min)
 
03:00 Dead in Tombstone
Amerikanskt actionäventyr från 2013. En laglös revolverman får en chans att sona sina synder. Gängledaren Guerrero mördas av sina kumpaner och skickas direkt till helvetet. Men Lucifer ger honom en erbjudande – om han dödar gängets alla medlemmar så får han sitt liv tillbaka, medan de får ta hans plats i skärselden. Producerat år 2013. Regissör: Roel Reiné, Skådespelare: Mickey Rourke, Anthony Michael Hall, Danny Trejo. (5min)
 
03:05 Dead in Tombstone
Amerikanskt actionäventyr från 2013. En laglös revolverman får en chans att sona sina synder. Gängledaren Guerrero mördas av sina kumpaner och skickas direkt till helvetet. Men Lucifer ger honom en erbjudande – om han dödar gängets alla medlemmar så får han sitt liv tillbaka, medan de får ta hans plats i skärselden. Producerat år 2013. Regissör: Roel Reiné, Skådespelare: Mickey Rourke, Anthony Michael Hall, Danny Trejo. (100min)
 
 
C More First tv tablå, Torsdag 2014-11-27
 
04:45 Grace unplugged
Amerikanskt drama från 2013. Grace är 18 år och har sjungit i kyrkan i hela sitt liv, tillsammans med sin pappa Johnny. Hon vill bli artist men hennes familj är emot det. Grace bryter med sin familj för att pröva sina vingar i musikindustrin, men upptäcker snart att det är en tuff värld. Producerat år 2013. Regissör: Brad J. Silverman, Skådespelare: Kelly Thiebaud, James Denton, AJ Michalka. (105min)
 
06:30 Not fade away
Amerikanskt drama från 2012. Det är 1960-tal och Douglas drömmer om att starta ett band. Samtidigt sköljer den brittiska popvågen med Beatles och Stones över USA. Men att hålla ihop ett band är inte helt lätt. Producerat år 2012. Regissör: David Chase, Skådespelare: Jack Huston, Dominique McElligott, John Magaro, James Gandolfini. (110min)
 
08:20 Neil Young journeys
Amerikansk dokumentär från 2011. Musik och minnen blandas i denna dokumentär om Neil Young. Jonathan Demme följer med den kanadensiske sångaren och låtskrivaren hem till den lilla staden Omemee i Ontario, där han berättar om människor ur sitt förflutna. Berättelserna blandas med framträdanden från två konserter i Torontos klassiska konsertlokal Massey Hall. Producerat år 2011. Medverkande: Neil Young, Regissör: Jonathan Demme. (85min)
 
09:45 So undercover
Amerikansk action från 2012. Privatdetektiven Molly kontaktas en dag av FBI, som vill att hon ska infiltrera ett college där dottern till en gangster går. Under falsk identitet som utbytesstudent börjar hon på skolan och gör allt för att smälta in och snoka rätt på information. Men både fester och killar stjäl fokus från hennes uppdrag. Producerat år 2012. Regissör: Tom Vaughan, Skådespelare: Jeremy Piven, Mike OMalley, Miley Cyrus. (95min)
 
11:20 Seeking a friend for the end of the world
Amerikanskt drama från 2012. Två ensamma själar finner varandra just som en komet är på väg att förinta jorden. Dodge är i förnekelse över den stundande katastrofen och över sitt spruckna äktenskap, och hans granne Penny är förkrossad över att ha missat sista planet till sina föräldrar innan kometen kommer. Tillsammans flyr de stadens kaos. Producerat år 2012. Regissör: Lorene Scafaria, Skådespelare: Keira Knightley, Melanie Lynskey, Steve Carell. (100min)
 
13:00 Antboy
Dansk komedi från 2012. Tolvårige Pelle blir biten av en myra och utvecklar superkrafter – plötsligt kan han klättra på husväggar och lyfta enormt tunga saker. Hans kompis Wilhelm som är serietidningsnörd inser vad som händer, och coachar Pelle till livet som superhjälte. Producerat år 2012. Regissör: Ask Hasselbalch, Skådespelare: Amalie Kruse Jensen, Samuel Ting Graf, Oscar Dietz. (75min)
 
14:15 When sparks fly
Amerikansk romantisk komedi från 2014. Amy jobbar som journalist i Chicago och får i uppdrag att skriva en artikel om nationaldagsfirandet i den lilla hemstaden hon lämnat bakom sig. Där träffar hon på sin första kärlek, som dock är på väg att gifta sig…. Producerat år 2014. Regissör: Gary Yates, Skådespelare: Christopher Jacot, Kristina Pesic, Meghan Markle. (90min)
 
15:45 Baggage claim
Amerikansk komedi från 2013. När flygvärdinnan Montanas yngre syster meddelar att hon ska gifta sig om 30 dagar bestämmer sig Montana för att hitta sin drömprins före bröllopet. Producerat år 2013. Regissör: David E. Talbert, Skådespelare: Derek Luke, Jill Scott, Taye Diggs, Paula Patton. (95min)
 
17:20 The amazing Spider-Man
Amerikanskt äventyr från 2012. Peter Parker är en utstött kille som blev övergiven av sina föräldrar och uppfostrades av sin farbror och faster. Nu vill han hitta sina föräldrar. Som de flesta tonåringar, försöker Peter nu hitta sin identitet och han funderar på hur han blev den han är i dag. Peter hittar en portfölj som har tillhört hans pappa. Det blir inledningen till att han börjar utreda sina föräldrars försvinnande. Spåren leder till Oscorp och dr Curt Connors, hans pappas före detta kompanjon. Spider-Man kommer därmed snart att stöta på Connors alterego The Lizard och Peter kommer att fatta livsavgörande beslut och använda sina superkrafter och bli en hjälte. Producerat år 2012. Regissör: Marc Webb, Skådespelare: Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Andrew Garfield, Emma Stone. (135min)
 
19:35 Rivalerna
Amerikansk komedi från 2012. Politikern Cam Brady är mitt i en sexskandal när han plötsligt får oväntad politisk konkurrens från Marty Huggins, en turistguide från landet. Bakom honom står två affärsmän som hoppas att den godtrogne Huggins ska kunna bli en lättstyrd marionett. Producerat år 2012. Regissör: Jay Roach, Skådespelare: Dylan McDermott, Dan Aykroyd, Zach Galifianakis, Will Ferrell. (85min)
 
21:00 Hello ladies: The movie
Amerikansk komedi från 2014. Stuarts ex-flickvän Trudy ska komma till stan med sin make Mike, mannen hon lämnade honom för. Stuart vill göra allt för att verka lyckad och måste inte minst ha någon som vill spela hans flickvän. Producerat år 2014. Regissör: Stephen Merchant, Skådespelare: Christine Woods, Nate Torrence, Stephen Merchant. (95min)
 
22:35 The dark knight rises
Amerikansk action från 2012. Åtta år efter att ha pensionerat Batman tvingas Bruce Wayne återigen kränga på sig läderlappsdräkten. En kattlik, kvinnlig märstertjuv lurar i skuggorna, samtidigt som den mystiske skurken Bane hotar att jämna Gotham City med marken. Producerat år 2012. Regissör: Christopher Nolan, Skådespelare: Tom Hardy, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Christian Bale, Gary Oldman.
 
01:15 Trance
Brittisk thriller från 2013. Auktionsförrättaren Simon lierar sig med ett kriminellt gäng för att stjäla en dyr tavla. Under rånet blir han knockad, och när han vaknar minns han inte var han gömt målningen. Skurkarna tar in en hypnotisör och när hon börjar gräva i Simons undermedvetna suddas gränsen mellan dröm och verklighet ut. Producerat år 2013. Regissör: Danny Boyle, Skådespelare: Vincent Cassel, Rosario Dawson, James McAvoy. (105min)
 
03:00 Fright night 2
Amerikansk rysare från 2013. Under en utbytesresa till Rumänien upptäcker studenten Charley att hans lärare är en vampyr, och att hans exflickvän Amy är hennes tilltänkta offer. Producerat år 2013. Regissör: Eduardo Rodriguez, Skådespelare: Jaime Murray, Sean Power, Will Payne. (110min)
 
 
C More First tv tablå, Fredag 2014-11-28
 
04:50 Hyde Park on Hudson
Amerikansk dramakomedi från 2012. 1939 reste den engelske kungen George VI till den amerikanske presidenten Franklin D Roosevelts lantgods för att be om hjälp mot tyskarna. På godset fanns också Daisy Suckley, en kusin till Roosevelt, som även blev hans förtrogna. Producerat år 2012. Regissör: Roger Michell, Skådespelare: Olivia Williams, Samuel West, Bridget Moynahan, Bill Murray, Laura Linney. (100min)
 
06:30 Skönheten och monstret i Paris
Fransk animation från 2011. Året är 1910 och Raoul är en budkille på dagarna och vetenskapsman på nätterna. Han är fast besluten att ta fram en viktig ny uppfinning. Med hjälp av sin vän Emile, som är biomaskinist, försöker sig Raoul på ett experiment i ett växthus som ger en oväntad bieffekt – en pytteliten loppa förstoras. Producerat år 2011. Regissör: Bibo Bergeron, Skådespelare: Gad Elmaleh, François Cluzet, Ludivine Sagnier, Mathieu Chedid, Vanessa Paradis. (90min)
 
08:00 Vi är bäst
Svenskt drama från 2013. Klara, Bobo och Hedvig är tre trettonåriga tjejer i 1980-talets Stockholm. Trots att de knappt kan spela fixar de replokal och startar ett punkband. Producerat år 2013. Regissör: Lukas Moodysson, Skådespelare: Liv LeMoyne, Johan Liljemark, Mattias Wiberg, Mira Barkhammar, Mira Grosin. (100min)
 
09:40 The (dead mothers) club
Amerikansk dokumentär från 2014. Tre kvinnor förenas av erfarenheten att ha förlorat sin mamma tidigt i livet. Producerat år 2014. Regissör: Katie Green, Carlye Rubin, Skådespelare: Hope Edelman, Rosie ODonnell, Molly Shannon, Jane Fonda. (70min)
 
10:50 The 7:39
Brittiskt romantiskt drama från 2014. I morgonträngseln på ett pendeltåg till London möts Sally och Carl. Han är gift och hon är förlovad men för varje resa blir de mer och mer attraherade av varandra. David Nicholls, som skrev bästsäljaren ”En dag”, ligger bakom detta drama som har beskrivits som en modern version av David Lean-klassikern ”Kort möte” från 1945. Producerat år 2014. Regissör: John Alexander, Skådespelare: Olivia Colman, Sean Maguire, Sheridan Smith, David Morrissey. (100min)
 
12:30 Monica Z
Svenskt drama från 2013. Filmen skildrar jazzikonen Monica Zetterlunds liv på 60-talet, fyllda av såväl triumfer som djupa svackor. Producerat år 2013. Regissör: Per Fly, Skådespelare: Sverrir Gudnason, Kjell Bergqvist, Edda Magnason. (110min)
 
14:20 The kings of summer
Amerikanskt drama från 2013. Tonåringen Joe får en dag nog av sin pappas försök att kontrollera hans liv och flyr ut i skogen tilsammans med sin bästa vän Patrick. Tillsammans med en udda pojke som heter Biaggio börjar de att bygga en koja. Producerat år 2013. Regissör: Jordan Vogt-Roberts, Skådespelare: Gabriel Basso, Moises Arias, Nick Robinson. (95min)
 
15:55 Will Hunting
Amerikanskt drama från 1997. Stökige Will är bara intresserad av att umgås med sina polare, men en professor upptäcker att han är rena mattegeniet. I stället för att dömas till ett fängelsestraff får Will chansen att göra något vettigt av sitt liv. Producerat år 1997. Regissör: Gus Van Sant, Skådespelare: Casey Affleck, Minnie Driver, John Mighton, Cole Hauser, Stellan Skarsgård, Robin Williams, Ben Affleck, Matt Damon. (125min)
 
18:00 Return to Nims Island
Australiskt äventyr från 2013. Fjortonåriga Nim och hennes pappa bor på en paradisö med massor av ovanliga djurarter. Men friden hotas från flera håll. Ett företag vill skövla ön och bygga ett nöjesfält, och när storstadskillen Edmund rymmer hemifrån och tar sig till ön följer ett gäng illvilliga tjuvjägare med i smyg. Producerat år 2013. Regissör: Brendan Maher, Skådespelare: Matthew Lillard, Toby Wallace, Bindi Irwin. (90min)
 
19:30 Hotell Transylvanien
Amerikansk animerad film från 2012. Året är 1895 när Dracula skapar en tillflyktsort i Transsylvanien för att kunna uppfostra sin älskade dotter Mavis i en säker och människofri miljö. Under en helg bjuder Dracula in några av världens mest kända monster - däribland Frankenstein och hans brud, Mumien, Osynliga mannen och en varulvsfamilj - för att fira Mavis 118:e födelsedag. Att ta hand om alla dessa legendariska monster utgör inget problem för Dracula, men allt riskerar att gå i kras när en vanlig kille råkar hitta hotellet och faller för Mavis. Producerat år 2012. Regissör: Genndy Tartakovsky. (90min)
 
21:00 Premium rush
Amerikansk thriller från 2012. Att väja undan för bilister, galna taxichaufförer och åtta miljoner fotgängare tillhör vardagen Wilee, ett av New Yorks bästa och snabbaste cykelbud. När han tar sig an en ovanligt värdefull leverans får han en polis i desperat behov av pengar i hälarna, och innan han vet ordet av har en våldsam jakt genom den pulserande staden inletts. Producerat år 2012. Regissör: David Koepp, Skådespelare: Dania Ramirez, Sean Kennedy, Kym Perfetto, Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon. (90min)
 
22:30 The Bourne legacy
Amerikansk thriller från 2012. En konspiration inom underrättelsetjänsten håller på att avslöjas och regeringen skyr inga medel i sina försök att röja undan alla tänkbara spår. De är till och med beredda att mörda de agenter som varit inblandade. Den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur det hela. Producerat år 2012. Regissör: Tony Gilroy, Skådespelare: Edward Norton, Rachel Weisz, Albert Finney, Jeremy Renner, Scott Glenn.
 
00:40 Robot & Frank
Amerikansk dramakomedi från 2012. Frank är en pensionerad tjuv som har två vuxna barn som har börjat oroa sig för att han inte längre klarar sig själv. De leker med tanken på att placera honom på ett äldreboende när Franks son kommer på en annan lösning; mot sin pappas vilja köper han en människoliknande robot. Det hela utvecklas till en underhållande och stundvis hjärtskärande berättelse om att hitta familj och vänner på de platser där man minst anar det. Producerat år 2012. Regissör: Jake Schreier, Skådespelare: Liv Tyler, Susan Sarandon, James Marsden, Frank Langella. (90min)
 
02:10 The bling ring
Amerikanskt drama från 2013. Ett gäng ungdomar bryter tristessen genom att göra inbrott hos kändisar. Det som började som ett sätt att komma närmare sina idoler eskalerar snabbt till stölder för miljoner. Producerat år 2013. Regissör: Sofia Coppola, Skådespelare: Israel Broussard, Emma Watson, Katie Chang. (90min)
 
03:40 Wallander: Den orolige mannen
Svenskt kriminaldrama från 2013. Kurts dotter Lindas svärfar försvinner och Wallander dras in i fallet som tar honom tillbaka till kalla kriget och ubåtskränkningarna i Stockholm. Producerat år 2013. Regissör: Agneta Fagerström-Olsson, Skådespelare: Leonard Terfelt, Signe Dahlkvist, Marika Lindström, Krister Henriksson, Charlotta Jonsson. (100min)
 
 
C More First tv tablå, Lördag 2014-11-29
 
05:20 Beny: Back to the Wild
Fransk dokumentär från 2011. Om Beny, en liten dvärgchimpans, vars mamma dödas av tjuvjägare. Beny räddas och tas om hand av vänligt sinnade människor, och får växa upp i ett skyddat naturreservat tillsammans med andra apor med liknande bakgrund. Producerat år 2011. Regissör: Alain Tixier, Skådespelare: Sandrine Bonnaire, Emmanuel Curtil, Claudine André. (90min)
 
06:50 Return to Nims Island
Australiskt äventyr från 2013. Fjortonåriga Nim och hennes pappa bor på en paradisö med massor av ovanliga djurarter. Men friden hotas från flera håll. Ett företag vill skövla ön och bygga ett nöjesfält, och när storstadskillen Edmund rymmer hemifrån och tar sig till ön följer ett gäng illvilliga tjuvjägare med i smyg. Producerat år 2013. Regissör: Brendan Maher, Skådespelare: Matthew Lillard, Toby Wallace, Bindi Irwin. (90min)
 
08:20 Will Hunting
Amerikanskt drama från 1997. Stökige Will är bara intresserad av att umgås med sina polare, men en professor upptäcker att han är rena mattegeniet. I stället för att dömas till ett fängelsestraff får Will chansen att göra något vettigt av sitt liv. Producerat år 1997. Regissör: Gus Van Sant, Skådespelare: Casey Affleck, Minnie Driver, John Mighton, Cole Hauser, Stellan Skarsgård, Robin Williams, Ben Affleck, Matt Damon. (125min)
 
10:25 Berättelsen om Pi
Amerikanskt äventyr från 2012. Efter ett skeppsbrott driver 16-åriga Pi runt i Stilla havet på en livbåt tillsammans med vilda djur, däribland bengalisk tiger. Det blir en kamp för överlevnad mot alla odds. Producerat år 2012. Regissör: Ang Lee, Skådespelare: Suraj Sharma, Irrfan Khan. (125min)
 
12:30 Mitt liv med Liberace
Amerikanskt drama från 2013. Om förhållandet mellan den hemligt homosexuelle pianisten Liberace och hans unga älskare Scott Thorson. Producerat år 2013. Regissör: Steven Soderbergh, Skådespelare: Matt Damon, Scott Bakula, Michael Douglas. (115min)
 
14:25 Captivated: The trials of Pamela Smart
Amerikansk dokumentär från 2014. 1991 står 22-åriga Pamela Smart inför rätta. Hon är anklagad för att ha lejt fyra tonårspojkar att döda hennes make, 24-årige Greggory Smart. Producerat år 2014. (95min)
 
16:00 ParaNorman
Amerikansk animerad film från 2012. Pojken Norman Babcock har en speciell talang: han kan prata med de döda. Tyvärr är det nästan ingen som tror på honom och han har svårt att passa in både hemma och i skolan. En dag berättar en excentrisk (och död) släkting om en viktig, årlig ritual som han måste genomföra för att skydda staden från en förbannelse som en häxa kastade över den när hon fördömdes flera hundra år tidigare. Så småningom bestämmer sig Norman för att ta på sig ansvaret, men allt går inte som planerat. Producerat år 2012. Regissör: Sam Fell, Chris Butler. (100min)
 
17:40 Imogene
Amerikansk komedi från 2012. Imogene är en hyllad och lovande pjäsförfattare i New York som förgäves väntar på det stora lyftet. När både hennes karriär och förhållande går åt pipan tvingas hon motvilligt flytta hem till sin brokiga familj i New Jersey, med hennes excentriska ångvält till mamma i spetsen. Producerat år 2012. Regissör: Shari Springer Berman, Robert Pulcini, Skådespelare: Annette Bening, Matt Dillon, Kristen Wiig. (100min)
 
19:20 Seeking a friend for the end of the world
Amerikanskt drama från 2012. Två ensamma själar finner varandra just som en komet är på väg att förinta jorden. Dodge är i förnekelse över den stundande katastrofen och över sitt spruckna äktenskap, och hans granne Penny är förkrossad över att ha missat sista planet till sina föräldrar innan kometen kommer. Tillsammans flyr de stadens kaos. Producerat år 2012. Regissör: Lorene Scafaria, Skådespelare: Keira Knightley, Melanie Lynskey, Steve Carell. (100min)
 
21:00 The secret life of Walter Mitty
Amerikanske komedi från 2013. En dag slarvar Walter Mitty bort ett viktigt fotonegativ och tvingas ut på en krokig, dramatisk och livsavgörande resa för att rädda sitt jobb. Producerat år 2013. Regissör: Ben Stiller, Skådespelare: Sean Penn, Shirley MacLaine, Adam Scott, Ben Stiller, Kristen Wiig. (115min)
 
22:55 The heat
Amerikansk actionkomedi från 2013. FBI-agenten Sarah Ashburn är en regelryttare och hatad av sina kollegor. I hopp om en befordran reser hon till Boston för att sätta dit en knarkkung. I Boston paras hon ihop med den oberäkneliga Bostonpolisen Shannon Mullins, som är hennes raka motsats. Producerat år 2013. Regissör: Paul Feig, Skådespelare: Michael McDonald, Demian Bichir, Melissa McCarthy, Sandra Bullock.
 
00:50 Änglarnas andel
Brittisk komedi från 2012. Robbie är en slarver i Glasgow som med nöd och näppe slipper en fängelsedom och istället får samhällstjänst. Strax därefter blir han pappa och bestämmer sig för att bli hederlig. För att fira bebisen besöker Robbie ett whiskeydestilleri – och plötsligt öppnar sig nya affärsmöjligheter. Producerat år 2012. Regissör: Ken Loach, Skådespelare: Roger Allam, Jasmine Riggins, Gary Maitland, Paul Brannigan, John Henshaw. (100min)
 
02:30 Paranormal activity: The marked ones
Amerikansk skräckfilm från 2014. Efter att Jesses granne dör börjar han råka ut för en rad märkliga och obehagliga händelser. Producerat år 2014. Regissör: Christopher Landon, Skådespelare: Jorge Diaz, Gabrielle Walsh, Andrew Jacobs. (85min)
 
03:55 The food guide to love
Romantisk komedi från 2013. Oliver är en snygg irländsk restaurangkritiker som avverkar kvinnor på löpande band men har ständig otur i kärlek. Han träffar vackra spanskan Bibiana och faller handlöst, men det blir en mycket stormig romans. Producerat år 2013. Regissör: Dominic Harari, Teresa Pelegri, Skådespelare: Richard Coyle, Leonor Watling. (95min)
 
 
C More First tv tablå, Söndag 2014-11-30
 
05:30 Benny & Joon
Amerikansk romantisk komedi från 1993. Joon är mycket intelligent ung kvinna men lider av mentala störningar. Hon bor ihop med sin äldre bror Benny som ensam tagit hand om henne sedan hon var liten. En dag dyker den lite udda figuren Sam upp i deras liv och han och Joon blir förälskade, något som Benny får väldigt svårt att hantera. Producerat år 1993. Regissör: Jeremiah S Chechik, Skådespelare: Mary Stuart Masterson, Aidan Quinn, Johnny Depp. (95min)
 
07:05 Hotell Transylvanien
Amerikansk animerad film från 2012. Året är 1895 när Dracula skapar en tillflyktsort i Transsylvanien för att kunna uppfostra sin älskade dotter Mavis i en säker och människofri miljö. Under en helg bjuder Dracula in några av världens mest kända monster - däribland Frankenstein och hans brud, Mumien, Osynliga mannen och en varulvsfamilj - för att fira Mavis 118:e födelsedag. Att ta hand om alla dessa legendariska monster utgör inget problem för Dracula, men allt riskerar att gå i kras när en vanlig kille råkar hitta hotellet och faller för Mavis. Producerat år 2012. Regissör: Genndy Tartakovsky. (90min)
 
08:35 Känn ingen sorg
Svenskt drama från 2013. Göteborgaren Pål är sprängfull av sånger, men när han försöker sjunga blir det alltid knas. Svenska regiduon Måns Mårlind och Björn Stein följde upp Hollywoodfilmen ”Underworld: Awakening” med denna väldigt svenska film, med utgångspunkt i Håkan Hellströms musik. Producerat år 2013. Regissör: Måns Mårlind, Björn Stein, Skådespelare: Jonathan Andersson, Josefin Neldén, Tomas von Brömssen, Disa Östrand, Adam Lundgren. (115min)
 
10:30 Rivalerna
Amerikansk komedi från 2012. Politikern Cam Brady är mitt i en sexskandal när han plötsligt får oväntad politisk konkurrens från Marty Huggins, en turistguide från landet. Bakom honom står två affärsmän som hoppas att den godtrogne Huggins ska kunna bli en lättstyrd marionett. Producerat år 2012. Regissör: Jay Roach, Skådespelare: Dylan McDermott, Dan Aykroyd, Zach Galifianakis, Will Ferrell. (85min)
 
11:55 Wedding crashers
Amerikansk romantisk komedi från 2005. John och Jeremy är två singelkillar som har en gemensam hobby, att våldgästa bröllop för att försöka ragga upp så många tjejer som möjligt. När de lyckas nästla sig in på årets stora societetsbröllop har de siktet inställt på brudtärnorna Claire och Gloria. Men det går inte riktigt som de tänkt sig och för John blir det hela ännu mer komplicerat när han faller för Claire. Producerat år 2005. Regissör: David Dobkin, Skådespelare: Jane Seymour, Isla Fisher, Keir ODonnell, Ellen Dow, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Christopher Walken, Owen Wilson. (125min)
 
14:00 Will
Brittiskt drama från 2011. Elvaårige Wills pappa dör innan de hinner uppfylla sin gemensamma dröm – att se Liverpool möta Milan. Så inför 2005 års Champions League-final i Istanbul bestämmer sig Will för att ta sig till matchen på egen hand. Producerat år 2011. Regissör: Ellen Perry, Skådespelare: Perry Eggleton, Rebekah Staton, Bob Hoskins, Damian Lewis. (100min)
 
15:40 Walking with dinosaurs
Brittiskt äventyr från 2013. Filmade inslag och datoranimationer återskapar världen som den såg ut för 70 miljoner år sedan, när dinosaurierna var jordens mäktiga härskare. Producerat år 2013. Regissör: Barry Cook, Neil Nightingale, Skådespelare: Karl Urban, Angourie Rice, Charlie Rowe. (90min)
 
17:10 Hobbit: Smaugs ödemark
Amerikanskt äventyr från 2013. Bilbo, Gandalf och de 13 dvärgarna fortsätter sin resa mot dvärgarnas förlorade rike och Ensliga berget. På vägen passerar de skogen Mörkveden och tar sig vidare till Sjöstaden, för att till slut stå öga mot öga med draken Smaug. Producerat år 2013. Regissör: Peter Jackson, Skådespelare: Evangeline Lilly, Orlando Bloom, Cate Blanchett, Ian McKellen, Martin Freeman. (155min)
 
19:45 Resan till julstjärnan
Norskt familjeäventyr från 2012. En kung sörjer sin dotter, som försvann i skogen när hon letade efter en julstjärna. Kungen förbannade stjärnan, som slocknade och la landet i mörker. En vis man berättar dock för kungen att om han inom tio år får julstjärnan att lysa igen kommer hans dotter tillbaka. Producerat år 2012. Regissör: Nils Gaup, Skådespelare: Agnes Kittelsen, Stig-Werner Moe, Vilde Marie Zeiner. (75min)
 
21:00 Sparkle
Amerikansk musikal från 2012. Sparkle är en begåvad sångare, men vågar inte sjunga sina låtar inför folk på grund av att hennes mamma inte vill låta henne sjunga utanför kyrkan. Tids nog samlar Sparkle tillräckligt med mod för att bilda grupp med sina systrar och innan de vet ordet av har de slagit igenom och väckt intresse hos skivproducenter. Att bli berömd är emellertid ingen dans på rosor, och snart börjar framgången få den sammansvetsade familjen att splittras. Producerat år 2012. Regissör: Salim Akil, Skådespelare: Carmen Ejogo, Whitney Houston, Jordin Sparks. (115min)
 
22:55 Wallander: Mordbrännaren
Svenskt kriminaldrama från 2013. En mordbrännare släpps ut från fängelset och hamnar i bråk med en kioskägare i Ystad. Samma natt brinner kiosken till marken. Wallander, som nyss har blivit diagnosticerad med Alzheimers sjukdom, får fallet på sitt bord men har svårt att hålla reda på alla detaljer. Producerat år 2013. Regissör: Charlotte Brändström, Skådespelare: Signe Dahlkvist, Douglas Johansson, Stina Ekblad, Leonard Terfelt, Krister Henriksson, Charlotta Jonsson.
 
00:25 Machete kills
Amerikansk actionkomedi från 2013. Machete Cortez blir rekryterad av USA:s president för att oskadliggöra psykopaten Mendez som hotat angripa Washington med en atombomb. Producerat år 2013. Regissör: Robert Rodriguez, Skådespelare: Jessica Alba, Charlie Sheen, Lady Gaga, Mel Gibson, Danny Trejo, Amber Heard. (110min)
 
02:15 Open grave
Amerikansk rysare från 2013. En man vaknar upp i skogen, i en stor grop full av döda kroppar. Han har inget minne av hur han hamnade där eller vem som ligger bakom det. Han lyckas fly till ett närbeläget hus och möter en grupp främlingar, alla med samma mystiska minnesförlust. Mardrömmen har bara börjat. Producerat år 2013. Regissör: Gonzalo López-Gallego, Skådespelare: Joseph Morgan, Erin Richards, Sharlto Copley. (105min)
 
04:00 Diana
Drama från 2013. Denna verklighetsbaserade film skildrar prinsessan Dianas sista två dramatiska år i livet. Efter den stormiga skilsmässan med prins Charles inledde hon en hemlig romans med den pakistanske hjärtkirurgen Hasnat Khan och försökte skapa ett eget liv i skuggan av den enorma mediebevakningen. Producerat år 2013. Regissör: Oliver Hirschbiegel, Skådespelare: Cas Anvar, Juliet Stevenson, Naveen Andrews, Naomi Watts. (110min)
©2013 tv tablå, vad är på tv idag, dagens tv och tv-tablå. (för att se alla tvkanaler och tv tablåer scrolla nedåt).
C More First tv-tablå. TV-tablå för dina favorit kanaler, tv idag och hela veckan. TV idag C More First tablå C More First idag.