Godare

TV tablå Godare

Godare tv-guide - snabbare och enklare

Godare tv-tablå idag

00:15 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga. Producerat år 2022.
00:45 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
01:20 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges lägsta VS högsta lön. I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare – och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen. Producerat år 2023. Del 49 av 52. Säsong 1.
02:00 Nico Reynolds: All Fired Up
Grilla allt. Allt du kan göra i ditt kök kan du också göra utomhus. Kanske ännu bättre? Nico testar utsökta frukost-, lunch- och middagsrecept på grillen. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
02:30 Paul hollywood eats mexico
Mexico City. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula. Producerat år 2022.
03:20 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
03:40 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Södra Australien. Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. Producerat år 2023. Del 6 av 8. Säsong 1.
04:10 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga. Producerat år 2022.
04:40 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
05:15 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges lägsta VS högsta lön. I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare – och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen. Producerat år 2023. Del 49 av 52. Säsong 1.
05:55 Nico Reynolds: All Fired Up
Grilla allt. Allt du kan göra i ditt kök kan du också göra utomhus. Kanske ännu bättre? Nico testar utsökta frukost-, lunch- och middagsrecept på grillen. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
06:25 Paul hollywood eats mexico
Mexico City. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula. Producerat år 2022.
07:15 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
07:35 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Södra Australien. Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. Producerat år 2023. Del 6 av 8. Säsong 1.
08:05 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga. Producerat år 2022.
08:35 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
09:10 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges lägsta VS högsta lön. I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare – och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen. Producerat år 2023. Del 49 av 52. Säsong 1.
09:50 Nico Reynolds: All Fired Up
Grilla allt. Allt du kan göra i ditt kök kan du också göra utomhus. Kanske ännu bättre? Nico testar utsökta frukost-, lunch- och middagsrecept på grillen. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
10:20 Paul hollywood eats mexico
Mexico City. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula. Producerat år 2022.
11:10 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
11:30 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Södra Australien. Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. Producerat år 2023. Del 6 av 8. Säsong 1.
12:00 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga. Producerat år 2022.
12:30 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
13:05 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges lägsta VS högsta lön. I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare – och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen. Producerat år 2023. Del 49 av 52. Säsong 1.
13:45 Nico Reynolds: All Fired Up
Grilla allt. Allt du kan göra i ditt kök kan du också göra utomhus. Kanske ännu bättre? Nico testar utsökta frukost-, lunch- och middagsrecept på grillen. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
14:15 Paul hollywood eats mexico
Mexico City. I det första avsnittet får Paul smaka på den bästa tacosen han någonsin ätit, gör en Pan Dulce och testar på att äta tarantula. Producerat år 2022.
15:05 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
15:25 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Södra Australien. Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. Producerat år 2023. Del 6 av 8. Säsong 1.
15:55 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Gino har tagit sig till sin födelseort Torre Del Greco där han kickstartar säsongen med en otrolig Linguine med musslor och tomater på stranden, precis som hans mamma brukade laga. Producerat år 2022.
16:25 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
17:00 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges lägsta VS högsta lön. I det här avsnittet testar Mauri fem helt olika jobb i fem helt olika lönekategorier. Han får jag bland annat jobba som barnvakt, barnmorska, flygledare – och så hänger han en dag med en av Nordens rikaste människor: Petter Stordalen. Producerat år 2023. Del 49 av 52. Säsong 1.
17:40 Nico Reynolds: All Fired Up
Grilla allt. Allt du kan göra i ditt kök kan du också göra utomhus. Kanske ännu bättre? Nico testar utsökta frukost-, lunch- och middagsrecept på grillen. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
18:10 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
18:35 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
19:00 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
19:15 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
20:05 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
20:25 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
21:00 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
21:20 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
21:30 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
21:55 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
22:20 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
22:35 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
23:25 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
23:45 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.

Godare tv-tablå imorgon

00:20 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
00:40 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
00:50 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
01:15 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
01:40 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
01:55 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
02:45 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
03:05 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
03:40 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
04:00 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
04:10 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
04:35 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
05:00 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
05:15 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
06:05 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
06:25 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
07:00 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
07:20 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
07:30 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
07:55 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
08:20 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
08:35 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
09:25 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
09:45 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
10:20 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
10:40 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
10:50 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
11:15 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
11:40 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
11:55 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
12:45 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
13:05 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
13:40 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
14:00 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
14:10 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
14:35 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
15:00 Det Goda livet med Anja Allvin
Småplock. I dag blir det småplock. Anja visar några av sina allra bästa recept som passar både mingel och fest. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
15:15 Ainsleys Good Mood Food
Grönsaker. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 3 av 10. Säsong 2.
16:05 Sommargrillen
Mingelsnacks. Det vankas fest och grillmästaren Per visar hur du kan få till goda mingelsnacks på grillen, det blir rårakor med löjrom, baconlindade dadlar och massor av annat gott. Producerat år 2021. Del 10. Säsong 2.
16:25 Jamie’s Easy Meals for every day
Hälsosam twist på kyckling Kiev. Idag lagar Jamie en blomkålsostpasta och dessutom skapar han en hälsosammare twist på kyckling Kiev som hela familjen kommer att älska. Producerat år 2021. Del 2 av 24. Säsong 1.
17:00 Festligheter med Catarina König
Festlig familjemiddag. I det första avsnittet av Festligheter med Catarina König lagar mästerkocken hennes barns absoluta favoriträtter - det blir krispig, syrlig och kryddig Crispy chicken taco och till efterrätt bjuds det på den ultimata kladdkakan! Producerat år 2024.
17:20 Helgdrinken med David
Idag tar David med tittarna på en resa genom den sofistikerade världen av Espresso Martini. Med sin expertis och precision skapar David en elegant och välbalanserad cocktail som kombinerar färsk espresso, vodka och kaffelikör till en oemotståndlig upplevelse för kaffeälskare och cocktailentusiaster. Producerat år 2024. Del 5 av 15. Säsong 1.
17:30 Food Trail: South Africa
Cape Coast. Idag fortsätter resan till Grootbos som är ett privat och lyxigt naturreservat. Här åker Warren på en fascinerande botanisk safari. Han letar också efter blåmusslor runt reservatets kustlinje. Producerat år 2022. Del 2 av 10. Säsong 1.
17:55 Campogianis matresa
Barndomsminnen & Florens äldsta dessert - Toscana. Stopp 2 på matresan är Toscana – och Sergios hemtrakter. Här bjuds det bland annat på en fiskrätt fån Sergios barndom och en efterrätt med anor från 1400-talet. Smaklig måltid! Producerat år 2023. Del 2 av 8. Säsong 1.
18:20 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
18:50 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
19:20 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
19:45 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.
20:20 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
20:40 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
21:30 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
22:05 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
22:35 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
23:05 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
23:30 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.

Godare tv-tablå lördag

00:05 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
00:25 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
01:15 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
01:50 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
02:20 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
02:50 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
03:15 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.
03:50 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
04:10 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
05:00 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
05:35 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
06:05 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
06:35 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
07:00 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.
07:35 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
07:55 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
08:45 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
09:20 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
09:50 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
10:20 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
10:45 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.
11:20 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
11:40 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
12:30 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
13:05 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
13:35 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
14:05 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
14:30 Uppdrag: Mat med Mauri
Sveriges 7 mest kända röster (du aldrig sett ansiktet på). I det här avsnittet träffar Marui några av Sveriges absolut mest kända röster, såsom mannen som gör den svenska Kalle Anka-rösten, kvinnan bakom Fröken Ur och så Sveriges kanske kändaste datorröst. Producerat år 2023. Del 47 av 52. Säsong 1.
15:05 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
15:25 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
16:15 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
16:50 Ett Gott Land
Dillkött 2.0. Idag lagar Gabriel en gammal favorit i ny tappning tillsammans med vännen Adam Thulin. På dagens meny: Dillkött! Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
17:20 Guilllaume’s Paris
Den världsberömde franske kocken Guillaume Brahimi, som nu är baserad i Sydney, flyttade till Paris som 14-åring för att inleda sin lärlingstid och följa sin dröm om att bli kock. År 2022 gör Guillaume en återkomst till staden där hans kulinariska resa en gång började. Producerat år 2022. Del 2 av 11. Säsong 1.
17:50 Taste of Australia with Hayden Quinn
Ryde, Sydney. I detta avsnitt utforskar Hayden en annan matkultur när han besöker Ryde för att smaka på persiska delikatesser, bröd och mycket mer! Producerat år 2021. Del 9 av 10. Säsong 4.
18:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
18:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
19:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.
20:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
20:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
20:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
21:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
21:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
22:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
22:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
23:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.

Godare tv-tablå söndag

00:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
00:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
00:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
01:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
01:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
02:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
02:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
03:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.
04:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
04:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
04:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
05:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
05:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
06:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
06:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
07:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.
08:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
08:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
08:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
09:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
09:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
10:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
10:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
11:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.
12:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
12:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
12:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
13:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
13:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
14:15 The Chocolate Queen
Chokladfingrar. Choklad-drottningen Kirsten Tibballs är tillbaka med mer chokladiga läckerheter, från rika, luftiga efterrätter till citrusinfuserade shortbreads! Imponera på dina gäster med delikata chokladspetskorgar eller en fantastisk vit choklad dacquoise fylld med pistagenötter. Producerat år 2023.
14:45 Freshly Picked with Simon Toohey
Inled festmåltiden med Simons recept på aubergineburgare och lär dig hans enkla knep för att lyfta smakerna till nästa nivå. Producerat år 2021. Del 3 av 30. Säsong 2.
15:10 John Torode's Ireland
I Cork gör John ett minnesvärt besök på den prestigefyllda kockskolan Ballymaloe, där han bakar sodabröd tillsammans med den framstående förgrundsfiguren inom det irländska köket, Darina Allen. Producerat år 2022. Del 3 av 6. Säsong 1.
16:00 Rick Stein's Cornwall
Rick söker musslor i sina favorit klippbassänger, utforskar Bodmin Moors mörka historia med sin son Jack och lagar en soufflé med Cornish getost. Producerat år 2023.
16:35 Festligheter med Catarina König
After work. Idag visar Catarina hennes supersnabba, lätta, lyxiga och otroligt goda go-to tilltugg för AW:n, minglet eller festen. Det blir en läcker löjromspizza, syrlig saltgurka med smetana drizzlad med honung och en otrolig Gin sour med ett fläderskum. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
16:55 Helgdrinken med David
I dagens avsnitt skapar David den tidlösa och klassiska Old Fashioned-cocktailen. Med noggrannhet och passion blandar han bourbon, socker, angostura-bitter och en twist av apelsin för att återskapa denna ikoniska drink med en modern twist. Producerat år 2024. Del 6 av 15. Säsong 1.
17:05 James Martin´s French Adventure
James Martin utforskar det bästa av fransk matkultur på sitt franska äventyr, från fisk i Marseille till provensalska marknader och Bourgognes vingårdar. Han lagar också med berömda kockar som Michel Roux och Pierre Gagnaire. Producerat år 2017. Del 2 av 20. Säsong 1.
17:55 Sommargrillen
Producerat år 2024. Del 2 av 4. Säsong 3.
18:15 Ainsleys Good Mood Food
Örter och kryddor. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 4 av 10. Säsong 2.
19:05 Gott och Grönt med Fabbe
Kronärtskocka på två sätt. Kronärtskocka, så gott men hur gör man egentligen? Fabian visar hur man med enkla medel kan lyfta denna lite underliga grönsak till nya höjder, på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 2.
19:20 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux är på matäventyr under sin semester i södra Frankrike. I dagens avsnitt lagar han en enkel och läcker löktårta och delar med sig av hans bästa ingredienser till en perfekt sallad. Dessutom tillagar han helstekt marulk och avslutar med att bjuda sina vänner på en utsökt fransk paté. Producerat år 2022. Del 2 av 8. Säsong 1.
20:10 Middag med Dante Zia
Förundransvärd Focaccia: En smakresa genom Italien. Idag skapar Dante en förtrollande Focaccia med smakrik mortadella, krämig färskost och knapriga pistagenötter. Genom att dela med sig av sina hemligheter och passion för matlagning inspirerar han tittarna att utforska nya smakupplevelser och njuta av enkelheten i italiensk matkultur. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 2.
20:30 Roux Down The River
I Henley besöker Michel en lokal slaktare, bondens marknad och ett chokladdrivet café. Han lagar även en ankburgare, ost- och skinkpaj och citrontarteletter. Producerat år 2024. Del 2 av 5. Säsong 1.
21:20 Mary Berry Makes It Easy
Äventyrlig matlagning. Mary ansluter sig till Michael Ball på scenen i West End för att lära honom några nya och spännande recept - perfekt för en entusiastisk kock som vill vara lite mer äventyrlig. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 1.
21:55 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Södra Australien. Adam och Poh besöker South Australia och utforskar hur australiska kockar och baristor har påverkat frukost, brunch och cafékultur globalt. Producerat år 2023. Del 6 av 8. Säsong 1.
22:25 Gino´s Italy : Like mamma used to make
Procida är ett gömt ställe på en ö som Gino har längtat efter att utforska. Den lilla ön har ett rykte om deras goda mat och Gino lagar ihop en fantastisk Trofé pasta med citron, pesto och räkor. Producerat år 2022. Del 2 av 6. Säsong 1.
22:55 Ainsleys Good Mood Food
Örter och kryddor. Följ med den entusiastiska tv-kocken Ainsley Harriot på spännande kulinariska äventyr. Han presenterar nya, lockande rätter med sina favoritingredienser och tar dig med på en gastronomisk resa genom Storbritannien. Producerat år 2021. Del 4 av 10. Säsong 2.
23:45 Gott och Grönt med Fabbe
Kronärtskocka på två sätt. Kronärtskocka, så gott men hur gör man egentligen? Fabian visar hur man med enkla medel kan lyfta denna lite underliga grönsak till nya höjder, på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 6. Säsong 2.