Godare

TV tablå Godare

Godare tv-guide - snabbare och enklare

Godare tv-tablå idag

23:40 Mamma & Jimmy Guo
Dumplings. Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker Producerat år 2022. Del 4 av 6. Säsong 1.
00:05 James Martin´s Spanish Adventure
I Costa Del Sol visas James hur enorm Paella är gjord, han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs. Producerat år 2023. Säsong 1.
00:55 James Martin´s Spanish Adventure
James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 14 av 20. Säsong 1.
01:45 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
02:15 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
03:05 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
03:25 Jamie’s 5 ingredient Mediterranean Meals
Användbara och prisvärda tips och tricks. Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta. Producerat år 2021.
04:20 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek. I avsnittet visar han två sätt att tillreda kronärtskocka på, med hollandaise och smörsås. Producerat år 2022. Del 7 av 8. Säsong 1.
05:10 Så mycket Godare
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare Producerat år 2023. Del 12 av 38. Säsong 1.
05:20 Mamma & Jimmy Guo
Dumplings. Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker Producerat år 2022. Del 4 av 6. Säsong 1.
05:45 James Martin´s Spanish Adventure
I Costa Del Sol visas James hur enorm Paella är gjord, han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs. Producerat år 2023. Säsong 1.
06:35 James Martin´s Spanish Adventure
James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 14 av 20. Säsong 1.
07:25 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
07:55 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
08:45 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
09:05 Jamie’s 5 ingredient Mediterranean Meals
Användbara och prisvärda tips och tricks. Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta. Producerat år 2021.
10:00 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek. I avsnittet visar han två sätt att tillreda kronärtskocka på, med hollandaise och smörsås. Producerat år 2022. Del 7 av 8. Säsong 1.
10:50 Så mycket Godare
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare Producerat år 2023. Del 12 av 38. Säsong 1.
11:00 Mamma & Jimmy Guo
Dumplings. Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker Producerat år 2022. Del 4 av 6. Säsong 1.
11:25 James Martin´s Spanish Adventure
I Costa Del Sol visas James hur enorm Paella är gjord, han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs. Producerat år 2023. Säsong 1.
12:15 James Martin´s Spanish Adventure
James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 14 av 20. Säsong 1.
13:05 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
13:35 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
14:25 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
14:45 Jamie’s 5 ingredient Mediterranean Meals
Användbara och prisvärda tips och tricks. Detta avsnitt är fullpackat med smarta tips, tricks och inspiration för att göra matlagning hemma snabbare, enklare och mer prisvärt; med användbara recept som är roliga att göra och en total njutning att äta. Producerat år 2021.
15:40 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux ger sig ut i Camargues våtmarker för att besöka Gardienne-ryttarna och dess tjurar. Han testar på en gryta med lång tillagningstid och grillar dessutom en snabb och läcker bavettestek. I avsnittet visar han två sätt att tillreda kronärtskocka på, med hollandaise och smörsås. Producerat år 2022. Del 7 av 8. Säsong 1.
16:30 Så mycket Godare
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare Producerat år 2023. Del 12 av 38. Säsong 1.
16:40 Mamma & Jimmy Guo
Dumplings. Vem älskar inte dumplings? Jimmy Guo och hans mamma visar hur man lagar deras version av hemgjorda dumplings med två olika sorters fyllning. En vegetarisk version och en med fläsk- och grönsaker Producerat år 2022. Del 4 av 6. Säsong 1.
17:05 James Martin´s Spanish Adventure
I Costa Del Sol visas James hur enorm Paella är gjord, han besöker den förlorade byn El Acebuchal. Han besöker en citrusfarm och ser hur Moscatel-glass görs. Producerat år 2023. Säsong 1.
17:55 James Martin´s Spanish Adventure
James turnerar i Cordoba på en Tuk Tuk. Han besöker en matmarknad, äter oxsvans på en Michelin-stjärnig restaurang och avslutningsvis lagar James aubergine på två olika sätt. Producerat år 2023. Del 14 av 20. Säsong 1.
18:45 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
19:10 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
19:20 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
20:20 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
20:50 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
21:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
21:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
22:15 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
22:40 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
22:50 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
23:50 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.

Godare tv-tablå imorgon

23:50 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
00:20 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
00:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
01:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
01:45 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
02:10 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
02:20 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
03:20 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
03:50 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
04:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
04:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
05:15 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
05:40 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
05:50 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
06:50 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
07:20 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
07:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
08:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
08:45 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
09:10 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
09:20 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
10:20 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
10:50 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
11:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
11:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
12:15 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
12:40 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
12:50 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
13:50 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
14:20 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
14:45 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Adam och Poh reser till Gippsland i delstaten Victoria, en viktig jordbruksregion i landet. Under sitt besök utforskar de betydelsen av hemlagad mat i Australien och försöker laga en perfekt lammstek. Producerat år 2023. Del 3 av 8. Säsong 1.
15:15 Adam And Poh’s Great Australia Bites
Region Victoria, Ballarat. Adam och Poh presenterar tre klassiska australiska matställen som är lätta att hitta i de flesta regionala städer: bagerier, pubar och kinesiska restauranger. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
15:45 A pretty good life with Valerie
Goda snacks till Rosévinet. Valerie gör vår-fint ute på terassen och avslutningsvis förbereder hon några goda snacks till Rosévinet - Häng på! Producerat år 2024. Del 2 av 8. Säsong 1.
16:10 Helgdrinken med David
Idag blir det ett riktigt gott och enkelt recept på den så omtyckta drinken Piña Colada. Producerat år 2024. Del 15. Säsong 1.
16:20 Gordon, Gino and Freds road trip
Mamma Mia! Den här gången reser Gordon, Gino och Fred till Grekland för att sjunka ner i den gamla världens kulinariska traditioner och spektakulära natur - i civilisationens vagga. Producerat år 2021. Del 2 av 5. Säsong 3.
17:20 Donal Skehan: Home Cook
Grytans underverk. I det här avsnittet skalar Donal ner enkelheten med en-gryta-matlagning. Han börjar med marockanska kryddade köttbullar inspirerade av hans senaste familjeresa till Marrakech, en tröstande kycklinggryta med dumplings och en familjefavorit, fisk och musslor med krämiga ärtor och spenat. Producerat år 2023. Del 5 av 8. Säsong 1.
17:50 James Martin’s American Adventure
James upptäcker San Franciscos eklektiska matkultur, från färska skaldjur på Fisherman's Wharf till stadens berömda sourdough-bröd. Producerat år 2017. Del 3 av 20. Säsong 1.
18:15 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.
19:05 Ainsley Fantastic Flavours
Meaty. Ainsley får besök av vänner. Sam Holland är utbildad av Simon The Butcher och använder det han lärt sig för att göra en aptitretande biffsmörgås. Presentatören Richard Madeley avslöjar hemligheten bakom familjens favorit: att lägga till kycklinglever till bolognese. Producerat år 2023. Del 8 av 10. Säsong 1.
19:55 Drinking with Joe and Maya
Iscider & Cocktails. Joe & Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård. Upplev nordiska drycker! Producerat år 2024. Del 3 av 6. Säsong 1.
20:25 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
20:45 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
21:15 Hairy Biker: Mediterranean Adventure
Corsica. Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess "trinity" av kött, kastanjer och ost. Producerat år 2018. Del 3 av 6. Säsong 1.
22:15 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
23:05 Uppdrag: Mat med Mauri
Lever en dag som en svensk miljardär. I det här avsnittet hänger Mauri en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge. Producerat år 2023. Del 3 av 37. Säsong 1.
23:35 Godare vardag
Fiskgryta med stekt bröd och aioli. Om de finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är de Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta. Producerat år 2023. Del 8 av 12. Säsong 1.
23:50 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.

Godare tv-tablå måndag

23:50 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.
00:40 Ainsley Fantastic Flavours
Meaty. Ainsley får besök av vänner. Sam Holland är utbildad av Simon The Butcher och använder det han lärt sig för att göra en aptitretande biffsmörgås. Presentatören Richard Madeley avslöjar hemligheten bakom familjens favorit: att lägga till kycklinglever till bolognese. Producerat år 2023. Del 8 av 10. Säsong 1.
01:30 Drinking with Joe and Maya
Iscider & Cocktails. Joe & Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård. Upplev nordiska drycker! Producerat år 2024. Del 3 av 6. Säsong 1.
02:00 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
02:20 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
02:50 Hairy Biker: Mediterranean Adventure
Corsica. Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess "trinity" av kött, kastanjer och ost. Producerat år 2018. Del 3 av 6. Säsong 1.
03:50 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
04:40 Uppdrag: Mat med Mauri
Lever en dag som en svensk miljardär. I det här avsnittet hänger Mauri en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge. Producerat år 2023. Del 3 av 37. Säsong 1.
05:10 Godare vardag
Fiskgryta med stekt bröd och aioli. Om de finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är de Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta. Producerat år 2023. Del 8 av 12. Säsong 1.
05:25 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.
06:15 Ainsley Fantastic Flavours
Meaty. Ainsley får besök av vänner. Sam Holland är utbildad av Simon The Butcher och använder det han lärt sig för att göra en aptitretande biffsmörgås. Presentatören Richard Madeley avslöjar hemligheten bakom familjens favorit: att lägga till kycklinglever till bolognese. Producerat år 2023. Del 8 av 10. Säsong 1.
07:05 Drinking with Joe and Maya
Iscider & Cocktails. Joe & Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård. Upplev nordiska drycker! Producerat år 2024. Del 3 av 6. Säsong 1.
07:35 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
07:55 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
08:25 Hairy Biker: Mediterranean Adventure
Corsica. Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess "trinity" av kött, kastanjer och ost. Producerat år 2018. Del 3 av 6. Säsong 1.
09:25 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
10:15 Uppdrag: Mat med Mauri
Lever en dag som en svensk miljardär. I det här avsnittet hänger Mauri en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge. Producerat år 2023. Del 3 av 37. Säsong 1.
10:45 Godare vardag
Fiskgryta med stekt bröd och aioli. Om de finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är de Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta. Producerat år 2023. Del 8 av 12. Säsong 1.
11:00 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.
11:50 Ainsley Fantastic Flavours
Meaty. Ainsley får besök av vänner. Sam Holland är utbildad av Simon The Butcher och använder det han lärt sig för att göra en aptitretande biffsmörgås. Presentatören Richard Madeley avslöjar hemligheten bakom familjens favorit: att lägga till kycklinglever till bolognese. Producerat år 2023. Del 8 av 10. Säsong 1.
12:40 Drinking with Joe and Maya
Iscider & Cocktails. Joe & Maya utforskar Västerbotten, smakar på Brännlands iscider, nordiska cocktails på Facit Bar, och omfamnar lokala traditioner. Sedan beger de sig söderut för skörden på Hällåkra vingård. Upplev nordiska drycker! Producerat år 2024. Del 3 av 6. Säsong 1.
13:10 Marion’s Matminnen
Medelhavets smaker i Salad Niçoise. Vad sägs om en sallad som är lika vacker som den är god? Följ med Marion till Medelhavet när hon skapar en färgstark Salad Niçoise. Den här fräscha tonfisk- och äggsalladen, fylld med krispiga grönsaker och en syrlig vinägrett, bjuder på en explosion av somriga smaker. Producerat år 2024. Del 2 av 6. Säsong 1.
13:30 Gok Wan's Easy Asian
Gudomliga middagsfester. Gok Wan tillagar tre lockande asiatiska recept för mat som är perfekt för middagsfester. Han skapar aromatisk asiatisk kryddad blomkål och en bubblande mittpunkt av en misosoppa. Producerat år 2022. Del 3 av 9. Säsong 3.
14:00 Hairy Biker: Mediterranean Adventure
Corsica. Idag upptäcker killarna Korsikas vildmark och dess "trinity" av kött, kastanjer och ost. Producerat år 2018. Del 3 av 6. Säsong 1.
15:00 James Martin’s Islands to Highlands
I vackra Devon ansluter vännen och stjärnkocken Simon Hulstone. De besöker även Burgh Island. Producerat år 2020. Del 3 av 20. Säsong 1.
15:50 Uppdrag: Mat med Mauri
Lever en dag som en svensk miljardär. I det här avsnittet hänger Mauri en hel dag med miljardären Johan. De äter god mat, dricker gott vin, åker fina båtar, besöker hans lantställe och avslutar dagen med att åka helikopter till Norge. Producerat år 2023. Del 3 av 37. Säsong 1.
16:20 Godare vardag
Fiskgryta med stekt bröd och aioli. Om de finns någon du ska lyssna på när de gäller goda fiskrecept, så är de Thomas Sjögren. I det här programmet får du receptet på livets fiskgryta. Producerat år 2023. Del 8 av 12. Säsong 1.
16:35 Ainsley Fantastic Flavours
Floral. Njut av en smakrik och doftande kycklingkebab med blommiga smaker, följt av Ainsleys läckra efterrätt: det franska bakverket Mille-feuille med smak av fikon, apelsinblomma och pistage. En kulinarisk upplevelse! Producerat år 2023. Del 7 av 10. Säsong 1.
17:25 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
18:00 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
18:30 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
19:00 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
19:55 Remarkable places to eat
Devon with Angela Hartnett. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe. Producerat år 2020. Del 4 av 6. Säsong 3.
20:50 Freshly Picked with Simon Toohey
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta. Producerat år 2021. Del 29 av 30. Säsong 2.
21:20 Freshly Picked with Simon Toohey
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma. Producerat år 2021. Del 30. Säsong 2.
21:45 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
22:20 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
22:50 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
23:20 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.

Godare tv-tablå tisdag

23:20 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
00:15 Remarkable places to eat
Devon with Angela Hartnett. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe. Producerat år 2020. Del 4 av 6. Säsong 3.
01:10 Freshly Picked with Simon Toohey
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta. Producerat år 2021. Del 29 av 30. Säsong 2.
01:40 Freshly Picked with Simon Toohey
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma. Producerat år 2021. Del 30. Säsong 2.
02:05 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
02:40 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
03:10 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
03:40 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
04:35 Remarkable places to eat
Devon with Angela Hartnett. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe. Producerat år 2020. Del 4 av 6. Säsong 3.
05:30 Freshly Picked with Simon Toohey
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta. Producerat år 2021. Del 29 av 30. Säsong 2.
06:00 Freshly Picked with Simon Toohey
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma. Producerat år 2021. Del 30. Säsong 2.
06:25 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
07:00 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
07:30 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
08:00 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
08:55 Remarkable places to eat
Devon with Angela Hartnett. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe. Producerat år 2020. Del 4 av 6. Säsong 3.
09:50 Freshly Picked with Simon Toohey
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta. Producerat år 2021. Del 29 av 30. Säsong 2.
10:20 Freshly Picked with Simon Toohey
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma. Producerat år 2021. Del 30. Säsong 2.
10:45 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
11:20 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
11:50 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
12:20 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
13:15 Remarkable places to eat
Devon with Angela Hartnett. Fred reser till South Devon med restaurangägaren Angela Hartnett. Hon visar sin favorit restaurang i Dartmouth och avslutar sedan dagen på ett flytande café på floden Exe. Producerat år 2020. Del 4 av 6. Säsong 3.
14:10 Freshly Picked with Simon Toohey
På menyn i dag står en busenkel fylld potatisgnocchi. Nornie Bero tillagar sin utsökta gryta på endast fyra grönsaker medan Simon gör en barbequesås, perfekt som tillbehör till det mesta. Producerat år 2021. Del 29 av 30. Säsong 2.
14:40 Freshly Picked with Simon Toohey
Simon visar hur enkelt det är att lyxa till vår favoritknöl: potatisen. Han tillagar också spanska churros, perfekta att svänga ihop hemma. Producerat år 2021. Del 30. Säsong 2.
15:05 Malaysia Gourmet with Justine Schofield
Kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Gå djupare in i Malaysias kulturella arv med Justine när hon besöker Terengganu kulturdorf. Där avslöjar hon fascinerande kulinariska och musikaliska traditioner innan hon ger sig ut på ett kulinariskt äventyr med kocken Afiq Matkhir. Producerat år 2023. Del 4 av 8. Säsong 1.
15:40 Cook Like An Italian
Italiensk mat är känd för kolhydrater, men det går att njuta av italiensk mat utan gluten. Silvia utforskar tre glutenfria sätt att laga klassisk italiensk mat. Producerat år 2022. Del 7 av 10. Säsong 3.
16:10 Cook Like An Italian
Med ett välfyllt skafferi av klassiska och mångsidiga ingredienser blir det aldrig hunger i Italien. Silvia assisterar sin vän Claudio i att skapa två läckra och hälsosamma pastasallader samt tillagar en utsökt kyckling cacciatore till sin son och hans bästa vän. Producerat år 2022. Del 8 av 10. Säsong 3.
16:40 Remarkable places to eat
Rome with Giorgio Locatelli. Kocken Giorgio Locatelli bjuder med Fred till Rom på jakt efter stadens mest spännande matställen. Sublim pasta, fluffig gnocchi och världens bästa pizza alla lika läckra och prisvärda. Producerat år 2020. Del 3 av 6. Säsong 3.
17:35 Mamma & Jimmy Guo
Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. Dom visar även hur man enkelt man kan göra egna nudlar från grunden Producerat år 2022. Del 5 av 6. Säsong 1.
18:00 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet. Producerat år 2022. Del 8. Säsong 1.
18:50 Mad Good Food
Kocken Derrell Smith ringer in det nya året med traditionella fläskkotletter, bräserade grönsaker, majsbröd och black eye-bönor som enligt legenden står för lycka, rikedom och välgång. Kryddade ägg lastade med kaviar och fläsksida står också på menyn. Producerat år 2021. Del 7 av 8. Säsong 2.
19:15 Mad Good Food
Kocken Derrell Smith startar det nya året med hälsosam och smakrik mat som inkluderar blomkålsstek med hemmagjord chimichurri, tomater, burrata och pizza gjort på blomkålsbotten. Han tillagar även en hemlig måltid som han lovar går att frossa i helt utan skuldkänslor. Producerat år 2021. Del 8. Säsong 2.
19:45 James Martin´s Spanish Adventure
I Granada besöker James en restaurang med utsikt över Alhambra, åker till en ekologisk kaviarfarm, lagar biff, marockansk kyckling och carpaccio med kaviar. Producerat år 2023. Del 15 av 20. Säsong 1.
20:40 James Martin´s Spanish Adventure
I Murcia handlar James på den lokala marknaden och äter exceptionella tapas. Han visas hur man gör Caldero och han besöker en aprikosodling Producerat år 2023. Del 16 av 20. Säsong 1.
21:35 Så mycket Godare
Inspiration som gör livet lite enklare, smartare och mycket godare Producerat år 2023. Del 14 av 38. Säsong 1.
21:45 Ginos Italy : Secrets of the south
Kocken återvänder till Basilicata-regionen, denna gång till häst, för att utforska det kuperade och avlägsna området Pollino, där Italiens största nationalpark ligger. I byn San Paolo Albanese introduceras Gino för cruschi, torkade söta röda paprikor, och han lär sig att göra albansk pasta samtidigt som han söker efter vilda örter i parken. Producerat år 2023. Del 6 av 7. Säsong 1.
22:10 Mamma & Jimmy Guo
Matinspiratören Jimmy Guo och hans mamma Anlin lagar Biang Biang nudlar som serveras med lamm som smaksatts med spiskummin. Dom visar även hur man enkelt man kan göra egna nudlar från grunden Producerat år 2022. Del 5 av 6. Säsong 1.
22:35 Michel Roux: French country cooking
Michel Roux besöker idag en grisfarm för råvaror till en maträtt och delar även ett gammalt familjerecept på souffleomelett - en spektakulär och enkel maträtt. Till kvällen bjuder Michel över vänner på en sockerglaserad melon fylld med champagne och citronsorbet. Producerat år 2022. Del 8. Säsong 1.
23:25 Mad Good Food
Kocken Derrell Smith ringer in det nya året med traditionella fläskkotletter, bräserade grönsaker, majsbröd och black eye-bönor som enligt legenden står för lycka, rikedom och välgång. Kryddade ägg lastade med kaviar och fläsksida står också på menyn. Producerat år 2021. Del 7 av 8. Säsong 2.
23:50 Mad Good Food
Kocken Derrell Smith startar det nya året med hälsosam och smakrik mat som inkluderar blomkålsstek med hemmagjord chimichurri, tomater, burrata och pizza gjort på blomkålsbotten. Han tillagar även en hemlig måltid som han lovar går att frossa i helt utan skuldkänslor. Producerat år 2021. Del 8. Säsong 2.